- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A14 és A14 5G - a kisebbik rossz
- Már készül a rajtra a Xiaomi 15T Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Samsung Galaxy Watch Active 2 - láthatatlan gyűrű
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
válasz
Lagolit #116282 üzenetére
Egyszerű. Keresel valakit, aki nagykerekhez hozzáfér, megkérdezed a bekerülési árát adott gépeknek és kész. Szerintem akár még 2%-ot is lehet spórolni, bár az aprós kollegáknál néha kisker ár felett mennek dolgok. Biztosan túl jól megy már a biznisz.
TIT: Szerencsére Fujitsu notebook pár éve nincs forgalomban, nem kell aggódnod másokért sem.
A támogatást pedig nem a microsoft ad. Semmi közük ahhoz, hogy a te gépedet milyen alaplappal gyártották le és ehhez milyen illesztőket kell felrakni a normális működéshez. Procihoz meg kijelzőhöz nem kell drivert feltenni.
Háttértár miatt pedig lehet lassabb.
A notebook és a laptop jelentése pedig össze van mosva, régen nincs külön jelentésük.
-
Tikakukac
titán
válasz
Lagolit #116268 üzenetére
Olyan tartós gép, mint 10 éve volt nem lesz már. Ha ezt elfogadod na akkor lehet gondolkozni rajtuk.
Notit rendes számla nélkül pedig biztos nem vennék. Ezt már te tudod.
ates85:
Az Asusnál meg az a nagy kérdőjel, hogy milyen m.2 ssd-t támogat, mert valahol azt írják hogy csak PCIE-set, de máshol írják hogy SATA-st, meg hogy AHCI-t meg nem AHCI-t vegyél bele.Itt 1 mondaton belül hangzottak el olyan dolgok, amiknek semmi értelme. Hogy kint mi hogyan megy, megint jó kérdés, először azt kell tisztázni a bonthatóság mennyire fontos.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Lagolit #91314 üzenetére
Attól függ. Ha neked fontos a hosszú garancia és emiatt lejjebb adnál a minőségből, akkor a Probook.
(#91311) allein : legutóbb úgy kértem egy gépet kértem a laptopsystemtől, hogy matricázzák fel. Mikor megjött, nem hittem el, hogy az matrica, pedig én aztán háklis vagyok az ilyenre. Szóval ha nem világítós a billentyűzet, akkor nyugodtan lehet kérni matricával.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Latitude 7420 14" 4K IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe ujjlolv IR kam gar
- LÉ-ZE-RE-ZÉS!!! Laptop billentyűzet bármilyen nyelvről - magyarra!!!
- Üzletből, garanciával, Macbook Pro M1 13" 2020 16GB RAM 512GB SSD
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE B660M i7 13700 32GB DDR4 512GB SSD RX 6800 16GB Thermaltake Core X5 GB 850W
- Xiaomi Redmi 12 Pro 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ÚJ AMD Ryzen 5600X 5700X 5800X 5900X processzor 3 év garancia 27% áfa termékbeszámítás
- Apple iPhone 13 128GB / Kártyafüggetlen 1ÉV GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest