Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
szabakaa
aktív tag
válasz
dellfanboy #120062 üzenetére
mennyit érhet? amiért el is megy
-
szabakaa
aktív tag
Sziasztok! Jelenleg Dell 5547-em van, de szeretném cserélni kisebbre, és konstrukciójában erősebbre, lehetőleg valami használt fém házasra, dell üzleti gépre vagy hasonlóra. Erre milyen lehetőségek vannak szerintetek? Van hely ahol esetleg ezt beszámítják vagy hasonlók?
-
szabakaa
aktív tag
válasz
Peddy789 #91091 üzenetére
Nekem 5547-es van december óta, azóta használom, megy napi 4-10 órákat. Jó gépnek tűnik, két problémával. A hűtés sokszor ok nélkül felpörög, ilyenkor hangos a gép. A másik pedig a touchpad multitouch érzékelése. Alvás után gyakran megbolondul és nem veszi be, ilyenkor újra altatni kell és vissza. Ezzel együtt lehet élni. Játszogatni is lehet vele, ha ez szempont.
-
szabakaa
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #88655 üzenetére
Arra nevetve elég.
-
szabakaa
aktív tag
válasz
Core2duo6600 #88652 üzenetére
Az én gépemben pontosan ez a processzor van. Ha elmondod mire kell, letesztelhetem neked.
-
szabakaa
aktív tag
válasz
szabonagyur #87904 üzenetére
Háát... a 3542 nagyon gagyi sajnos. A háza, a zsanérja, touchpad. Nem buli. Annyit hozzátennék, hogy már lehet telepíteni az AMD drivert, a Dell jóváhagyása nélkül. Nekem is az Omega van fent, holott hivatalosan csak a 13.352 van.
-
szabakaa
aktív tag
válasz
szabonagyur #87902 üzenetére
Az AMD-s résszel teljesen egyetértek, az tényleg nevetséges.
A túlárazottságban is van valami, talán meg kell fizetni a nevet és a garanciát. Köszönöm a válaszokat egyébként!
-
szabakaa
aktív tag
Tisztelt fórumtársak!
Offos kérdésem lenne, ami régóta foglalkoztat. Miért nem ajánljátok az Inspironokat? Nekem 5547-es van karácsony óta, és minden igényemet kielégíti mind teljesítmény, mind külső, billentyűzet és minőség terén. A gyenge pontja nyilván a kijelző. De szerintem aki 200 ezer környékén erős gépet keres, ami játékra is bőven alkalmas, annak teljesen ajánlható gép. Iskola mellé meg tökéletes. És a legfontosabb, ami miatt Dell lett: 3 év garancia.
Kiváncsi lennék a véleményetekre.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Több darab! MacBook Pro 16" M1 32GB RAM 27%-os áfás számla
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T14 Gen2 - i5-1145G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga L390 - i7-G8 I 16GB I 256GB SSD I 13,3" FHD Touch I W11 I Cam I Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i7-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- ASUS TUF 15 3050TI
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest