- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Google Pixel topik
- Android szakmai topik
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Öcsielvtárs
aktív tag
válasz
beach head #183148 üzenetére
Választás nélkül, a 7435HS-ben nincsen integrált GPU, én kihagynám, de van màsik Ryzennel is TUF.
-
beach head
senior tag
válasz
beach head #183047 üzenetére
Esetleg egy acer nitro ANV15-41-R805 (szinten r7 7735HS es rtx 4060)rosszabb lehet ezeknel vagy jobb minosegben?
-
teptep
senior tag
válasz
beach head #183061 üzenetére
LOQ gyári adatlap 83DV0057HV: 2 db DDR5 slot: 16+0 GB
Asus TUF Gaming F15 FA507NV: 2 db DDR5 slot: 8+8 vagy 16+0 GB -
Juhaszatti
addikt
válasz
beach head #183047 üzenetére
Szia!
Minőség és tartósság szempontjából nem nagyon lesz különbség a kettő között. Hasonló az anyaghasználat is, megbízhatóságban sincs igazán eltérés. Sőt, még teljesítményben sem lesz igazán érezhető különbség, mindkét proci maximálisan kihajtja az RTX 4060-at.
Ami itt a különbséget adja, az a kialakítás. Kicsit más a billentyűzet, a LOQ-nál hátul is vannak portok míg a TUF-on minden két oldalt van, stb.
Ezek az apróságok jelentik inkább a döntő tényezőt, na meg az árazás. Amelyiket jobb áron megkapod, és/vagy jobban bejön a kialakítása, azt érdemes választanod. -
Dhampir
félisten
válasz
beach head #180007 üzenetére
Az MSI Bravo 15 notebookhoz szólnék hozzá.
A második SSD-hez az MSI-től kell keretet rendelni, a bontáshoz a szerviz engedélye kell, mert az egyik alsó csavar matricával van védve.
Igénylőlap:
SSD Upgrade Kits Request FormEz MSI Katana, de ugyanaz:
Installing a second M.2 SSD to MSI Katana 17/15 B13/B12 -
válasz
beach head #180007 üzenetére
Szia.
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a kérdéssort. -
kress
aktív tag
válasz
beach head #172989 üzenetére
laptopos kereso nekem is asus tuf ot dobott ki, de itt rakeresve, 2021ben azt irtak azoknak rossz a hutese, anyaghasznalata meg a kijelzoje
nem tudom azota valtozott-e
-
hallador
addikt
válasz
beach head #162530 üzenetére
Használt Üzleti. És komolyan mondom. A HP 250 nem lenne rossz, de mostanában ez a 250 nem az a 250 ami 5 éve volt.
-
Farkassacred
őstag
válasz
beach head #162103 üzenetére
Az az acer megvásárolható. És itt van az intel társa is. Acer
-
Khelben
nagyúr
válasz
beach head #154696 üzenetére
Acer Aspire 5 jobb választás lenne, hűtésileg, anyaghasználatilag meg támogatás és garancia szempontjából is.
-
válasz
beach head #154696 üzenetére
Ez nem fog elszaladni előled HDDvel és 4 GB RAMmal az tuti.
-
Khelben
nagyúr
válasz
beach head #154665 üzenetére
1. rossz a link.
2. összefoglaló. -
spyduck
nagyúr
válasz
beach head #140304 üzenetére
Én az Acer Aspire A515-re szavazok. Miért?
- FHD IPS kijelző
- fém palmrest
- GF 940MXNagyon népszerű széria, rengeteget eladtunk belőle és eddig hibás darabbal nem találkoztam. Az Acer az utóbbi kettő évben nagyon feljött, én már bátran merem ajánlani bárkinek
-
Dhampir
félisten
válasz
beach head #119428 üzenetére
HDMI nincsen benne, ha ez számít.
-
Khelben
nagyúr
válasz
beach head #119392 üzenetére
Dell 5558. A kategória egyetlen normális, dedikált vga-s gépe. Úgyhogy vagy ez, vagy emelni kell a keretet legalább 170k-ra, ahol az Asus K501 kezdődik.
-
Zolly444
aktív tag
válasz
Nem TN paneles új gép játékra nincs. Triplázd a keretet és akkor van Dell 7559, Asus N552, Asus ROG G sorozat (a GL nem!!). A legolcsóbb játékra ajánlott gép az Asus K501 olyan 170körül, ips nélkül de nem tudom mit akarsz rajta játszani, esetleg pontosíthatnád.
-
beach head
senior tag
válasz
5005u és 4005u mellett esetleg még 3825u szóba jöhet ha nem számottevő a teljesítménybeli különbség.
-
QwErTy42
addikt
válasz
beach head #83230 üzenetére
100 pénzért újonnan csak ipari hulladékot kapsz. Ennyi. Ezen nincsen mit szépíteni.
Itt nem azzal van a baj, hogy nincsenek komoly igényeid, elvárásaid, hanem arról van szó, hogy a gépház kialakítása, a zsanérok, a hűtés... mind fostalicska, eldobható minőségben készül és így borítékolható a szerviz vagy a korai kuka.
Arról nem is beszélve, hogy azok a procik diavetítést produkálnak már csak a normál windowsos ablakkezelés mellett is.Sokszor ismételt hasonlat: 1 misiért nem lehet új autót kapni, úgy értékelhető új laptopot sem árulnak 100 ezerért.
Két opció van: vagy elhiszed és veszel normális használt gépet (garanciával) ugyanennyiért vagy kifizeted a 100 rongy tanulópénzt és megtanulod a saját károdon.
(#83233) DaemonX Kérlek töltsd ki az összefoglalóban található kérdőívet!
-
válasz
100k-ért innen válogass tök jó gépek vannak.
-
Khelben
nagyúr
válasz
Egyszerű a döntés: ennyiért nem szabad új gépet venni. Alfánál rakásban állnak a használt, garanciális, egykor 3-4-500ezerbe kerülő 2-3 éves gépek, azokból kell válogatni.
-
PandaMonium
őstag
válasz
beach head #83202 üzenetére
Mit játszanál rajta? Mert ha csak 2D-s platformereket akkor egy HD4600-as noti is megteszi (pl. Fujitsu A544 amit 120k körül már kapsz), de ha nem csak arra kell akkor én megfontolnám ezt a vásárlást.
Ha csak ennyit tudsz rászánni akkor érdemes elgondolkodni inkább egy asztalin (mini-ITX konfigon, az már nem olyan nehéz, hogy ha néha magaddal kell vinni megszakadj) mert ennyiért nem fogsz olyan laptopot kapni amin játszani tudnál. Ugyan ennyi pénzből ha veszel használt PC alkatrészeket és összepakolod magadnak sokkal erősebb gépet kapsz amin akár már FullHD-ben is tudsz játszani ezt-azt.Persze ha folyton hordani kell akkor ez nem megoldás, viszont ilyen esetben nincs mit tenni, legolcsóbb alternatíva a Lenovo Z50-70 aminek semmit nem ér a garanciája. Ha így nem mered megvenni (amit megtudok érteni) akkor a következő alternatíva az Asus N550JK ami már az általad rászánt összegnek több mint kétszerese, de ez legalább már az ajánlott kategóriába csúszik.
-
válasz
Nekem se ezért vettem 90k-ért egy használt T420-at
-
Tikakukac
titán
válasz
Így igaz. Ha nem telik nem kell megvenni. Ha nem munkaeszköz akkor szórakozás. Ha szórakozás az nem jár. Lám, nekem sincs saját laptopom, pedig én ezzel tényleg pénzt keresek.
-
szabonagyur
félisten
válasz
Te kérdezted nem hogy mire jó? Ha egyszer semmire semmire. Meg lehet venni de így legalább nem fogsz csalódni benne
-
QwErTy42
addikt
válasz
beach head #83185 üzenetére
100 rongyért már laptopot is lehet kapni nem csak ilyen "készülékeket".
-
szabonagyur
félisten
válasz
beach head #83185 üzenetére
Pasziánszra jó mindkét hardver, használatra hulladékok.
-
Tikakukac
titán
válasz
beach head #69200 üzenetére
Utóbbit jobban szeretném.
-
beach head
senior tag
válasz
beach head #54060 üzenetére
segítsetek pls
-
btudos
nagyúr
válasz
beach head #53883 üzenetére
Egyiket se, gyorsan átmenekülnék ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Precision 7670 16" FHD+ IPS i5-12600HX RTX A2000 32GB DDR5 1TB NVMe gar
- ROG Strix G16 G614JIR 16" FHD+ IPS i9-14900HX RTX 4070 32GB 1TB NVMe gar
- Thinkpad T14 Gen2i 14" FHD IPS i7-1185G7 16GB 512GB NVMe gar
- ROG Zephyrus G14 GA403UV 14" 3K OLED Ryzen 9 8945HS RTX 4060 16GB 1TB NVMe IR kam gar
- T14 Gen2i 14" FHD IPS i5-1135G7 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Pro Max 256GB Natura Titanium -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3007, 91% Akksi
- Apple iPhone 12 Pro Max /128GB / Gyári független / 12Hó Garancia / 83% aku
- Telefon felváráslás!! Samsung Galaxy S22/Samsung Galaxy S22+/Samsung Galaxy S22 Ultra
- Be Quiet! Pure Rock Pro 3 univerzális CPU hűtő (3év gari van rá 1x volt ki probálva )
- Bomba ár! Dell Latitude E5530 - i5-3GEN I 4GB I 250GB I HDMI I 15,6" HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest