- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Xiaomi Mi 9T - a túl jó Redmi
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Borote
addikt
válasz DanielLong #4464 üzenetére
Ennél a gépnél használtan sem kapnál sokkal jobbat, szerintem teljesen megéri, és marad pénzed még SSD-re is.
Használtan játékra most Y570 féle gépet néznék, szokott is lenni, de csak 160k körül.
Ennyiért én is inkább a fent említett Lenovo-t venném, az SSD pedig egy nagyon jó döntés. A benne lévő HDD-t pedig vagy beleteszed egy külső tokba, vagy veszel az ODD helyére egy beépítő keretet. Előbbi olcsóbb megoldás, cserébe vinned kell a külső HDD-t, viszont megmarad az ODD. -
Tikakukac
titán
válasz DanielLong #5621 üzenetére
Régi pavilion, ilyen az enyém is, csak a színe és belseje más. Ne vedd.
K53 Asus legendásan vacak: kuka.
A Vostro még akár jó is lehet. De ha már használt akkor lehetne túrni jobb gépeket is.
Ha meg tetszik a Toshiba vedd azt, sokat jelent a léleknek ha olyan gépe van, amit szeret. Hidd el.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
Abry
tag
Igazából szerintem mindkettővel jól jársz, de én inkább a Toshiba-t venném az erősebb proci és az USB 3.0 miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz DanielLong #5625 üzenetére
Ram bagópénz. Imperiumról mondjuk mondtak 1-2 rosszat az elmúlt időkben itt, nem tudom mi az alapja. Dönts ahogy érzed, én használt TP-s Imperiumról tudok olyat, hogy érdemes átnézni mert volt már sufizás. De ennyi.
A fiatalok 50%-a optimistán tekint a jövőre. A másik felének nincs pénze drogokra.
-
DanielLong
senior tag
válasz DanielLong #5625 üzenetére
Rájöttem, hogy ez nem a bolttól függ, szóval akkor nincs kérdésem.
-
Abry
tag
válasz DanielLong #5626 üzenetére
Lenovo-ban, legalábbis az általad linkelt oldalon nem írják, hogy lenne.
-
Borote
addikt
A Vostro még jó gép garancia is több rá. Érdemes egyet valahol helyben is megnézni.
-
Borote
addikt
válasz DanielLong #5632 üzenetére
Ja, hogy arany színű?
GPU 20%-kal gyengébb, azt nem tudom, hogy lehet-e húzni (van olyan AMD GPU, amit lehet) - ilyenkor viszont a processzor turbóját én biztosan kikapcsolnám.Minőségre az L850 és a G580 fölött van.
-
Borote
addikt
válasz DanielLong #5634 üzenetére
Menj el, nézd meg élőben - ha tetszik, hozd el.
Maguk a Vostro-k jó kis gépek. -
Tikakukac
titán
válasz DanielLong #5634 üzenetére
Élőben adja ki egy szín az igazi arcát, bár szerény személyem nem merné bevállalni, ez biztos.
-
premete
veterán
válasz DanielLong #66423 üzenetére
Tabletnek nehéz kézben tartani, kétféle kijelzővel van legalább, a jobbik használható csak kültéren.
Egyébként strapabíró laptopként, asztalon, mint a többi Latitude. Az érintős kijelző pedig extra, de az első pár nap után elmúlik a varázsa hacsak valaki nem rajzművész.Eladó laptop-tablet és kiegészítők: http://goo.gl/VPuKDH
-
DanielLong
senior tag
válasz DanielLong #88203 üzenetére
Közben nézegettem a dolgokat, és megakadt a szemem még 3 notin. Tudom, hogy a Lenovo nem ajánlott a szervize miatt, de pl a Toshiba szervizéről jók a személyes tapasztalatok, a Lenovo gépem meg 2 év után is hibátlanul üzemel.
Lenovo Z50
Lenovo Z50
Toshiba L50Ha jól értelmezem, akkor a laptopszalon most ingyen ad +1 év garit minden gépre, az is jól jönne.
Mik a vélemények ezekről a gépekről? -
Tikakukac
titán
válasz DanielLong #88204 üzenetére
Kuka. 1 példából nem lesz 10 másik is jó, ez lottó szint, nyugodtan lottózz akkor ha annyira biztos. A Toshi szervize ha jó is, nekem 2 gép 2 év re tette be a kaput. Nagyon nem szint sem a lakk sem ezek a fura formák pláne hűtés.
Nem egészen jól érted tippre, olvasd el a feltételeket, azért vannak ott.
[ Szerkesztve ]
-
Tikakukac
titán
válasz DanielLong #88206 üzenetére
Akkor Dellből kell venni 840M alapú gépet.
-
Tikakukac
titán
válasz DanielLong #88208 üzenetére
Lehetne, hogyne.
Csak hazudnék mindkét esetben, elnézve amire kell.
-
Core2duo6600
veterán
válasz DanielLong #88203 üzenetére
Ennyilrt nem lesz igazán játékos gép.
Se újban, se használtban, persze kérdés, hogy a játék alatt mit értesz ?Gigabyte Z390 Aorus master , Core i9 9900K, Asus RTX2070, 64 GB DDR4, Dell Latitude 6430
-
Tikakukac
titán
válasz DanielLong #88210 üzenetére
Nem direkt, szándékosan.
Vicc félre: és bár elsősorban játszani szeretne rajta, azért én a minőség kedvéért áldoznék a teljesítményből
Na ezt kéne eldönti mit és mennyire meg hova. Fingom sincs az FC3 igényéről mert régen volt ha elég a 455 akkor azt kell venni ha nem akkor erősebbet.
-
laszlobak
tag
válasz DanielLong #88213 üzenetére
L50-Z50: Mindkettőnek gyenge a kasztnija, (gyengébbek is vannak!), az L50-nek ezenfelül a hűtése, a Z50-nek a garija is.
Itt van egy (új?) HP 450 G1 - erős i5-tel - hogy ne ismételjem 2 nappal ezelőtti hozzászólásomat - 160k-ért, ami már egy kicsit minőség és teljesítmény (játék) is. Ez a legerősebb és legjobb gép 160 eFt-ért vagy alatta.
Rá kell kérdezni a boltra, bolti, vagy gyártó gari az a 2 év, ha az utóbbi, akkor is eldobsz egy év garit. - Ez az ára, hogy beférj a keretedbe.
Szerk.:A4-gyel ez a gép sz@rni sem elég...
[ Szerkesztve ]
A lényeg mindig a részletekben van...Tanácsot lehet kérni, de a döntés felelőssége a Tied! (mindenkinek úgysem fogsz tudni megfelelni)
-
Khelben
nagyúr
válasz DanielLong #120020 üzenetére
Akciós HP Probook 430 [link]
Edigitalnál van akciósan G551 240-ért, ha még van belőle.
Új hozzászólás Aktív témák
-
HARDVERAPRÓD
(rögzített hozzászólás)
Kedves fórumozók!
A kérdezőket arra kérném, hogy mindenképpen töltsék ki a kérdésekre a válaszokat az összefoglalóban. Nem véletlenül van ott. Anélkül nehéz válaszolnunk.
Kérek mindenkit, hogy konkrét bolt linket/hardveraprós linket ne tegyetek be sem a kérés, sem pedig a válasz hozzászólásokban sem. Ha linkelni szeretnétek, akkor vagy a gyártói linket, vagy egy árukeresős linket tegyetek be.
Az ilyen hsz-ek automatikusan törölve lesznek.Köszönettel:
Pyttawrx[ Szerkesztve ]
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gumi és felni topik
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Black Friday november 29. / Cyber Monday december 2.
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- Call of Duty: Black Ops 6
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- PlayStation 5
- Vírusirtó topic
- További aktív témák...
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Hibátlan/1-3 hónap gar./Akku 95%/p3823/
- ASUS ROG G15 - Ryzen 7 6800H - 16GB DDR5 - RTX 3060 (140W) - 15,6" 300Hz - Csere PS 5 PRO -ra
- ÚJ Lenovo Legion 5 16IRX9 - 16" WQXGA 2k 165Hz - i5-13450HX - 16GB - 512GB - RTX 4060 - 3év garancia
- APPLE MACBOOK AIR 13.3 2020 M1 (MGN63MG/A) Silver -MAGYAR - 21 Ciklus - 2+ év garancia - MAGYAR
- HP EliteBook 845 G8 Tartós Fémházas Laptop 14" -60% Ryzen 5 Pro 5650U 6mag 16/512 FHD IPS Matt LTE
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest