- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Netfone
- Keretmentesít a Galaxy S25 FE
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Apple Watch
- Macrodroid
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Frawly
veterán
válasz
attuska #132019 üzenetére
Ez engem is érdekelne, én is most akarok venni USB3-SATA átalakítót. Néha 2,5 colos SSD-t és laptop HDD-t használnék külső drive-nak, de nem tudom milyet érdemes venni. Elvileg az USB3-as átalakítónak mennie kéne USB2-es portban. Nem?
Meg azt is láttam, hogy vannak olyan átalakítók, ahol az áramfelvétel külön USB-csatlakozóról megy, meg olyanok is, ahol külső tápot adnak hozzá, gondolom az utóbbira érdemes rámenni, mert a laptop HDD-nek nagyobb kraft kell, mint egy SSD-nek. Jól tévedek?
-
hallerlaller
addikt
válasz
attuska #132019 üzenetére
ssd-ből ne engedj, sokkal jobb már csak általános használatra is.
win7pro matrica ott figyelt a 8570p akksi alatt amit vettem pár hónapja, szerintem nem kérnek érte pénzt, esetleg van aki leszedi és árulja ugyanannyiért? aza vicc több win 10-t is be tudtam aktiválni különböző microsoft fiókokkal vele
-
-
hallerlaller
addikt
válasz
attuska #131924 üzenetére
Erre majd akkor a szakik válaszolnak, én csak olvasgatok itt hogy képben legyek ismerősöknek ajánlgatni. Esetleg figyelj te is hátha valakinek egyezik az igénye a tieddel és kapott ajánlást.
szerk.: nekem a 840 g2 tetszik ebben az ársávban, de ezt nem tudom hogy mennyire lenne neked megfelelő
-
hallerlaller
addikt
válasz
attuska #131917 üzenetére
Nem jót néztél ki, acer konzumert gyárt, neked meg munkára kellene ha jól értem.
Újból ezek vannak:
"Munkagép kell, belépő szinten. 170-220k Ft
HP Probook 4-es sorozat (kijelzőjük gyenge, fotóra nem alkalmas, kivéve a 430 G4 fullhd változata)
Fujitsu A557."használtból meg elég sok, nézz szét laptopsystem vagy laptopszalon kínálatban mik vannak.
-
válasz
attuska #131917 üzenetére
Nem tudom hányan csinálják ezt a topikot és hogy mennyi idejük van rá.
A srác aki most nekem kezdett segíteni kapott tőlem anyagot ahol nézelődhet aztán válaszol amint ideje van rá.
Szerintem legyél türelmes. Nyár van jó idő. Nem meglepő ha nem az az ember első dolga hogy azonnal a fórumot meg a netet bújja. -
válasz
attuska #131906 üzenetére
Árban ez nagyon jó.
Tudom hogy nem új játék az xcom 2 de a jelenlegi laptopomon ami nem gamer elvérzett a videójártyánál a dolog.
Egy lenovo g500am van.
2.4es i3 3110m, 8gb ram és valami intelhd graphics 4000 van benne.
Néztem ilyen can i run it oldalt ahol aram és a proci bőven jó volt viszont a vga valami 23%át teljesítette az elvártnak.
De ha te azt mondod hogy ezen amit lonkeltél minden megvan a játékhoz akkor nekem jó.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Nintendo Switch 2
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Kecskemét és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- PlayStation 3
- iPad topik
- Egyéni arckép 2. lépés: ARCKÉPSZERKESZTŐ
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Az új vezér szerint már nincs a legjobb tíz chipgyártó között az Intel
- További aktív témák...
- HP Elitebook 840 G8, I7-1185G7, 32 GB RAM, 512 SSD (MAGYAR VILÁGÍTÓ BILLENTYŰZET)
- Új ASUS VivoBook 15 X1504VA - 15,6"FHD IPS - i5-1335U - 16GB - 512GB - Win11 - 1,5 év gari - MAGYAR
- Eladó ASUS ROG Zephyrus G14 GA401Q + teljes gamer szett --csere is érdekel
- LOQ 15IRH8 15.6" FHD IPS i7-13620H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- HP EliteBook 840G10 - i5-1350P!!!! nem U!!! Vadiúj!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS TP-Link Archer C1200 Router eladó (1200 Mb/s Wi-Fi)
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X260 - i5-6G I 8GB I 256GB SSD I 12,5" HD I HDMI I CAM I W10 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG OLED Televíziók: KÉSZLETKISÖPRÉS -30%
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest