- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Milyen okostelefont vegyek?
- Magisk
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tikakukac
titán
Hát akkor az ritka fos egy szerviz. Nagyon sok netes webshop működik így, nem tudom, én még nem hallottam ilyet, csak a szürke importosoktól. De biztos volt rá példa.
Benetto: L850 hivatalosan nincs itthon feketében. Legalábbis még mindig nem találtam és ahogy nézegetem a dolgokat, csak külföldön, X végű kóddal. Ez van.
-
Borote
addikt
A notebookokra érvényes szokott lenni a gyártói garancia...
"A vásárlástól számított 3 munkanap eltelte után, az ingyenes GaranciaFutár szolgáltatásból kizáró ok, ha a termék külső, saját gyártói garanciális szervizzel rendelkezik."
Amire szervizgarancia van, azt a szokásos 2-3 év szervizgaranciával szokták hirdetni, amire helyszíni garancia van, azt azzal. Én még nem találkoztam olyan visszajelzéssel, hogy valaki iPonos notebookot nem tudott szervizeltetni, de ha tudsz ilyen visszajelzésről, emberről, kérlek szólj -
Tikakukac
titán
Amennyire én tudom Iponék, még mindig magyar cuccokkal foglalkoznak, nincs szürke import. Itt csak egy hatalmas árrés van, előfordul.
Szerintem ha egy gépet hungaryba szántak és úgy van megcsinálva, akkor annyira mindegy neki ki-honnan-merről. Rendes magyar a garipapír, szerviz letojja, hogy honnan vetted, már ha nem sufnizott a gari ofc.
malwy: Nem nagyon mernek, főleg első gépnek használtat venni. Főleg nem kezdőként. De teljesen jogos a dolog.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Ez össze van rakva - Segway Ninebot F3 Pro
- Nagyon érzékeny lett a játékok archiválására a Nintendo
- Filmvilág
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- EAFC 25
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Renault, Dacia topik
- Milyen videókártyát?
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- További aktív témák...
- Precision 5690 16" FHD+ IPS Ultra 7 165H RTX 1000 Ada 32GB 1TB NVMe ujjlolv IR kam gar
- Bomba ár! HP Omen - i7-7700HQ I 16GB I 512SSD I 15,6" 4K I Nvidia GTX1050Ti 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T580 - i5-8G I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I W11 I Cam I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G1 - i5-10GEN I 16GB I 512SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- Honor Magic 7 Pro - Fekete - Új kipróbált készülék! Karcmentes gyárilag független! 512GB Memória!
- LG 55G2 - 55" OLED evo - 4K 120Hz 1ms - 1100 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest