- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
Tikakukac
titán
válasz
tomic #146650 üzenetére
Hacsak nem Szomália-Alsó a pozíciód, akkor kétlem ne lenne valahol a környéken egy olyan gép, ami a világ minden pontján ontanak kifele a használt shopok és kiszakad az apró.
Játszhatunk olyat, hogy beírsz 300 gépet és 299-re nemet írunk, de nem véletlen írtam fel azokat, amiket. Keress valami Thinkpadot, Elitebookot, Latit esetleg Fujit. A 4-5 éves konzumereket ne.
-
Tikakukac
titán
-
Tikakukac
titán
válasz
tomic #146559 üzenetére
Tipikus GPU gond.
Ryzennel nincs gond, nekem most asztaliban szerintem az lesz egy menetre, notiban az a gond, hogy nagyon korlátozott az elérhető modellpaletta.
Draken: Ha szigorú vagyok, akkor az a G751 egy eléggé utolsó bástya volt akkoriban. Megy a qrvulás rendesen azon a szinten is.
Hokunda: Köbö kijelző azért kéne, mert ha 13" jó abból még akár kisebb csodát is tudunk rittyenteni.
-
Dhampir
félisten
válasz
tomic #146559 üzenetére
Grafikus illesztőprogram hiba is lehet, de az alábbi fórumokon is rákérdezhetsz:
-
Tikakukac
titán
válasz
tomic #143963 üzenetére
Nem akarom lelőni a poént, nem tudom mennyire komoly ez az AMD dolog, de csak 2 paraméterre keress rá, random árazós oldalon vagy notis weblapon. Dellt pipálj és Ryzen procit. Na az úgy mutatja a piacot mennyire vette fel a dolog. Az pontosan 0 darab.
Acer kicsit jobb, ott 1 darab már van. Az egy ultra fapados gépsas valamint egy közepesen fapados formában megkapod. Hardver oldalon. Nyilván minden más része értékelhetetlen.
Na, hát ez a válogatás élménye. 1 márka 1 gépének 2 konfigjából válogathatsz
-
wowpegazus
tag
válasz
tomic #140856 üzenetére
Szia!
Klasszikus otthon felhasználásra elég az i3 6006u. Az ssd csak a rendszert, meg a böngészőt gyorsítja. Apumnak van egy nem annyira ajánlott lenovo 310 - i3 7100u procival integrált videokártyával 8 gb rammal ssd nélkül, és mindent smoothosan visz. Ha újonnan veszed a 6. és 7. gen i3 között alig van árkülönbség, szóval vedd az újabbat, mert azt már ddr4-el adják, nem ddr 3-al, illetve eggyel jobb az integrált vga is.
Mondjuk a kaszni ebben az árrésben a gyenge pont, meg az egész össz minősége. Erről inkább a hozzáértőket kérdezd, de a teljesítményével nem lehet gond.
-
Khelben
nagyúr
válasz
tomic #125328 üzenetére
A vga chipek és a processzorok is az alaplapra vannak forrasztva. 6-700k-nál indulnak azok a gépek, amiknél cserélhető a vga, de ott is csak meghibásodás esetén, erősebbre csak nagyon extrém ritka esetben.
(#125326) theooracy : Ha erre gondolsz: "Könnyen hordozható ultrabook kell, filmet nézni, netezni, fotót szerkeszteni", akkor igen.
-
premete
veterán
Itt érdemes körülnézni, használt Dell Latitude, HP Elitebook vonalon (ssd mindegyikbe belemegy a hdd helyére)
-
mutyi
senior tag
80-ért szerintem semmilyet. 89900 Ft-ért tudok neked most akciósan ajánlani egy Lenovo G580GL típust 2 év garival. Ez most szerintem ebben az árkategóriában a legjobb, mivel B820-as procival van éd 4GB memóriával.
Épp most telepítek egy ilyet, teljesen korrekt darab és még jól is néz ki.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Telenor 5G Indoor WiFi Router (FA7550) + töltő
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- LG 55C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Gamer Notebook! Acer Nitro 5! Csere-Beszámítás! I5 11400H / RTX 3050Ti / 16GB DDR4 / 500GB SSD!
- Autószimulátor! Leírásokkal, mindenestül, játékkal, kulcsrakészen!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest