- Mindenki Z Fold7-et akar
- Apple iPhone 16 - ígéretek földje
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
FattyDove
őstag
Max 200k-ért milyen laptopot érdemes venni totál általános használatra(böngészés, youtube, filmezés)?
Annyi a kritérium, hogy ne merüljön le 1.5 óra alatt, illetve 15.6" legyen, plusz ne legyen 2kg a hordozás miatt.
Oprendszer nem kő' rá.
-
FattyDove
őstag
válasz
SeniorTilla #171614 üzenetére
Amikor használtam volt vagy 4 akivel le voltak szerződve
-
FattyDove
őstag
válasz
SeniorTilla #171607 üzenetére
Vannak kijelölt szervizek egy rakás országban és azokhoz kell eljuttatni a gépet. Annyi, hogy kell a nemzetközi garancia papír, amit lepecsételten, dátumozottan sorszámozottan kapsz meg, megjelölve azt is, hogy melyik országban vetted.
-
FattyDove
őstag
válasz
Pyttawrx #171512 üzenetére
Akkor te sem érted. Le lett írva, hogy mire fog kelleni. Le lett írva, hogy kinek fog kelleni. Innentől mi a tökömről van szó, de komolyan? Értem én, hogy egy szar (mivel az), de arra még SOK IS, amire használva lesz. Főleg úgy, hogy nem... nem 80-120k volt, hanem konkrétan ingyen (na jó, kaptam 2 liter pálinkát érte, pedig szeretetből csináltam)...
Mi a tökömnek kéne 8GB ram meg a fene tudja milyen i3 erre? Most őszintén... Komolyan vissza kéne térnie pár embernek a valóság talajára és felfognia azt, hogy egy (tököm tudja) 8 éves celeron proci is bőven elég ilyen halál alap feladatokra.
Most lehet 2mp-el tovább tölt egy nyomorult oldalt, de ki a tökömet érdekli ez, ha a felhasználó egy 7X éves ember?
Kérlek titeket, hogy térjetek már vissza a valóságba..
-
FattyDove
őstag
válasz
Graphics #171506 üzenetére
Jó hát én a másik topicban le lettem szólva, hogy nehogy merjek már egy low-end Celeron N2840-el szerelt gépet csinálni egy idős embernek, mert hAsZnÁlHaTaTlAn (konkrétan facebook, google keresések meg receptekre kell). Ehhez képest most ott tartok, hogy tökéletesen fut a windows 10 4GB RAM-al meg SATA 3-as SSD-vel. Az öreg meg olyan boldog volt, mint még talán soha.
Hihetetlen számomra, hogy az emberek képtelenek felfogni azt, hogy nem i9-nél meg 8GB RAM-nál kezdődik az élet ilyen totál alap dolgokra.
-
FattyDove
őstag
válasz
Kbali #171467 üzenetére
Hát figyelj, ha nincs más mit tudok csinálni? Egy 2013 körüli celeronos laptop lenne lecserélve, ahhoz képest ez meg iszonyú nagy előrelépés lenne annak, akié lesz. Ja láttam azt a gépet, de erre több a gari meg az angol bill miatt alapból nem lenne jó.
Innentől meg végképp felfelé fognak menni az árak ismét.
-
FattyDove
őstag
150k-s keretbe mi fér bele?
- 15.6"
- FHD
- SSDKonkrétan csak sima netezésre lenne a gép.
-
FattyDove
őstag
Lenne két lehetőségem egyazon árban (150k), mindkét esetben 3 év garival.
Lenovo V15-ADA (82C7001KHV)
vagy
Acer Extensa EX215-32-P9U8Lenovo előnyök: 8GB RAM, Ryzen 3-3250U
Lenovo hátrány: TN panel (220nit)Acer hátrányok: Pentium® Silver N6000, 4GB RAM
Acer előnyök: IPS panelKonkrétan csak böngészésre, videóhívásra meg néha Youtube-ra lenne használva a gép (anyámnak lenne). Megéri-e beáldozni az IPS kijelzőt azért, hogy legyen (valószínűleg tök feleslegesen) +4GB RAM a gépben, meg valamivel erősebb proci?
-
FattyDove
őstag
-
FattyDove
őstag
Anyámnak kellene valami laptop. Maximum 150k a keret és kb annyi elvárás van, hogy legyen 15" legalább 128GB-os SSD legyen benne meg lehessen ezt bővíteni mondjuk egy HDD-vel (vagy ha nem, akkor 256-os SSD legyen a gépben). Illetve legyen FHD meg lehessen rá mókolás nélkül Windows 11-et tenni.
Lényegében böngészésre, videóchatre meg minimális word-re lenne használva.Talán egy ezer éves Celeron N2840-as gép lenne leváltva.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Garanciális ASUS Zenbook 14 OLED - i7 1260P 12 magos processzorral
- Apple MacBook Pro 14" - M3 Pro - 18GB/512GB
- Dell Latitude 5490, 14" FHD IPS, I5-8350CPU, 8GB DDR4, 256GB SSD, W11, Számla, 1 év garancia
- Garanciás ASUS TUF A15 gamer laptop/FHD 144Hz/Ryzen 7 7735HS/RTX 4050/16GB DDR5/1TB M.2/beszámolok
- Lenovo Yoga Slim 7i Pro 14" 16/512 GB QHD+ 2.8K laptop díszdobozban eladó!
- Magyarország piacvezető szoftver webáruháza
- Eladó egy wittings steel hr sport hibrid okos óra dobozával töltővel
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- Új Dell 14 Inspiron 5435 FHD+ Ryzen7 7730U 4.5Ghz 16GB 512GB SSD Radeon RX Vega 8 Win11 Garancia
- Samsung Galaxy A52s 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest