- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Garmin Venu X1 - vékony, virtuóz, váltságíjas
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Telekom mobilszolgáltatások
- Redmi Note 10S - egy a sok közül
- One mobilszolgáltatások
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Magisk
- Kirakatba tette a Google a Pixel 10-eket
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
tomic
addikt
Érdeklődni szeretnék, a rendelésem leadàsa előtt,hogy biztos legyek a döntésemben.
A laptopoknàl van előnye a duàl slott-os kialakítàsnak pl Intel rendszernél? Gondolok itt a dual channel meglétére mint az asztali verziónàl.
Egy egy slot-os pl 1x8gb rendszer itt is lassabb mint ugyan ez csak 2x4 gb verzióval? -
tomic
addikt
Akkor pl egy [ilyennel] előrébb lennék mint a koràbban linkelt Acer 17"- es?
-
tomic
addikt
Még annyit szeretnék megkérdezni, hogy Ryzen 5 5500U vagy inkàbb az Intel I5 1135 az erősebb?
-
tomic
addikt
Sziasztok!
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás?
Lehetőleg 1 héten belül
(2) A gépre szánt összeg forintban?
Kb 650 Euro-t szánnék rà. Kinti vásárlás lenne.
(3) Felhasználás?
Net,Home Office,Film
(4) Ha játékra is használnád...
Nem
(5) Kijelző17"
Ips-re gondoltam.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép?
Szinte csak otthon, minimálisan hordozva
(7) Operációs rendszer?
Nem
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége?
Min 250gb adatnak és min 8gb ram
(9) Egyéb kívánság, speciális igények?
Nincs
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is?
Ùj
Gyors kereséssel én ezt talàltam. [link]
Ebben lenne egy I5 és az egyéb feltételeknek is elsőre megfelelőnek tűnik.
Szerintetek? -
tomic
addikt
Sziasztok!
Szerintetek melyik gép lenne már megfelelő a WOT játék futtatására elfogadható felbontás mellett?
15.6" kilyelző kellene ha lehet jobb minőségű,helyben használnánk,op rendszer nem érdekes,tárhely sem.
Új és használt is szóban jöhet.Egy két típus érdekelne.Asztali gépen Ryzen 5 2400G procival használom néha napján és ez 3200-as ram mellett megy max felbontáson,IGP 1500mhz-n tud kb 35-40fps-t.
Valami ehhez hasonló vaggy egy szösszenettel jobb érdekelne. -
tomic
addikt
Tikakukac Köszönöm a segítséget. Sikerült vennem egy Dell E6510 lapost. Sajna nem fullhd a felbontása csak hd de még így is jobb mint az eddigiek.
33000ft volt ez a fullhd lett volna 43. Nekem nem ért volna meg annyit úgyhogy elleszek ezzel.
Kijelzőjét bekalibráltam, îgy már a szinek is kellemesek rajta. Kellően gyors a belerakott SSD után szvsz jó lesz ez.
Köszönöm mégegyszer a segítséget! -
tomic
addikt
válasz
Tikakukac #146652 üzenetére
Okés keresek ilyeneket, köszönöm.
Közben kollegàm ajànlott ajànlott egy ismerőse gépét. Mivel sok Hp 250 volt belépő szinten ajàlva,megfogott Többet ígérem nem kérdezek egyessével.
Hp 250 g4, i5-5200U,4gb rammal,500-as hdd-vel. Kijelzője hd. Ezért 60- at kér. Szerinted ajànlott gép,àrban elfogadható? -
tomic
addikt
-
tomic
addikt
Szerintetek érdemes foglalkozni egy kb 5 éves Asus Travelmate 5742 lapossal? I3 m370 ,4gb ram,meg valami hdd,aksija jó. Kb 35.000Ft lenne.
Letettem az új vàsàrlàsról mert arra,hogy böngésszek felesleges 100e gépeket vennem.
Amúgy lehet ugye ezekbe ssd-t tenni? Az megmaradt a régi laposból. -
tomic
addikt
[link]Ez a lapos illetve a bolt mennyire ajànlott?
Gariztatàsról hallottam koràbban,hogy maceràs de legyünk optimisták.
Maga a gép milyen? Asztali Ryzenemet imàdom. Lapos sem lehet rossz. Viszont a ram csak 2100 környékén megy. Ryzen viszont igényli a gyors ramokat. Ha ajànlott a gép később lehet bele gyorsabbat venni? -
tomic
addikt
Véleményetek szerint egy HP 250 G6 silber, Core i3-6006U, 2,00GHz , 8GB RAM, 512GB SSD, Windows 10 Pro-val ellàtot laptop hasznàltan mennyit érhet meg?
Szép àllapotban.Valamit ugyan ezek a típusok Celeron N procikkal ajànlottak ?
-
tomic
addikt
Ha szigorúan Amd Ryzen procis lapost keresnék mi az ajànlott belőle max 180.e ft-ig. Pl Acer,Dell
-
tomic
addikt
Érdeklődni szeretnék,hogy ha egy laposban jelenleg I3-6006u proci van azt a későbbiekben ha szükséges ki lehet cserélni pl egy I5-7200u-ra?
-
tomic
addikt
válasz
Khelben #140436 üzenetére
Kitöltöm én szívesen de ide minek? Annyi a kérdésem,hogy ez így mit érhet ebben a felállásban.
1 Most
2 Max 100e.
3 Otthoni átlag felhasználás.
4 Nem lenne game
5 Mindegy.De gondolom a matt jobb a tükröződés miatt
6 Semennyit
7 Win 10
8 HDD ha van nem gond.Úgy is cserélem ssd-re. 4gb Ram elég.
9 HDMI kimenet
10 Használt -
tomic
addikt
Sziasztok!
Lapos vásárlása előtt állok,de elsősorban használtban gondolkodok.
Lenne egy HP 250 G5 lapos 15.6" kijelzővel fullhd felbontásban. A gép i5-7200U-vel,500HDD-vel és 4GB ddr4 rammal van szerelve.17 hónapos.
Érdeklődnék szerintetek mit érhet egy ilyen maximum ha az állapota kiváló? -
tomic
addikt
Akkor ezt a noti kérdést még át kell gondolnom.Azt hittem ez olyan mint az asztali gépekben,vagy pl a hdd-ssd cseréje.
Annyi még akkor,hogy ezen az egy típuson kívül semmi nincs? -
-
tomic
addikt
Sziasztok!
Segítségeteket szeretném kérni laptop vásárlásban.Elolvastam a kérdéssort és íme a válaszom.
1. KB 3 hónapon belül.
2.Max 150.000FT Bár külföldön venném meg és itt valamivel olcsóbbak a gépek.Tehát olyan plusz 10-15% többlet még belefér.
3.Hobbi felhasználás,átlagos használat,filmnézés,foobar használata zene hallgatás céljából,esetleg filmek konvertálása.
4.Játék még nem lenne elsőbbséges szempont. Ha később lenne is akkor COD multi lenne csak rajta játszva. Tehát gondolom olyan gép kellene ami később bővíthető lehetne egy vga-val. Full-hd felbontás lenne.
5.15" ettől kisebb semmiképp.Panel típus nyilván a jobb,ha belefér a keretbe.
6.Semennyit.
7.Win 10 lesz rajta majd.Nem fontos,hogy adják vele.
8.Van egy SSD-m, így ebből a szempontból nem érdekes.Ezt teszem bele.
9. HDMI kimenet mindenképp legyen rajta.2.0 ha van már akkor az külön öröm lenne.
10.Maradjunk az új gépeknél.Ha lehetséges kérhetnék több típusból ajánlást.
Válaszotok előre is köszönöm. -
tomic
addikt
Köszi mindkettőtöknek.
Annyit elmondanátok mire érdemes figyelni lapitopi vásárlásánál? Gondolok itt min. szintre, proci,memoria,chipkészletre.
Ami alatt ma már nem érdemes venni. -
tomic
addikt
Sziasztok!
Érdeklődnék milyen laptopot ajánlanátok kb 80E ft-ig?
Anyukámnak venném. Leginkább filmnézésre , fotók tárolására netezésre lenne használva. Játékra nem!
Amit esetleg szeretnem ,hogy ha tudna az,hogy ssd-t lehessen bele tenni.
Egy pár megbízható típus érdekelne. Esetleg ha valaki használtan is tud ebben a kategóriában szívesen fogadom.
Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Lenovo ThinkPad L15 Gen 2 - 15.6" FullHD IPS - i5-1135G7 - 8GB - 256GB SSD - Win11 - MAGYAR
- Samsung Galaxy Book2 NP750XED i7-1255U 16GB 512GB GARANCIA: 1 ÉV
- 14" Dell Latitude laptopok: 5400, 5480, 5490, 7480, E7440, E7450 / SZÁMLA + GARANCIA
- Motorola G72 128GB Kártyafüggetlen 1 év Garanciával
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest