- iPhone topik
- iOS alkalmazások
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Yettel topik
- Samsung Galaxy XCover7 Pro - burokban született One UI
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- 45 wattos vezeték nélküli töltés jön az új iPhone-ba
- Google Pixel topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
Hihetetlen, hogy teljesen ugyanolyan cipőben járunk...
Első laptop, mindenképp új, hosszú garancia, megbízhatóság, tartósság, oprendszer nélkül ~120k, stb...Az elmúlt 1-2 hétben már én is voltam itt párszor, és fárasztottam is egy kicsit az itt lévő szakértőket... De tudom, hogy Ők sem látnokok, így egyelőre még mindig bizonytalan, hogy végül mi is lesz...
Egyébként már azt is nagyon szépen köszönöm nekik, hogy eltereltek az A531 irányába... Bár annyira nagyon azért nem kellett terelgetni...
Hamar ráeszméltem, hogy Ő a legideálisabb jelölt...
Csak aztán jött az A532 híre (aminek kicsit szögeletesebb formái jobban be is jönnek), valamit az a tény, hogy egyelőre nincs elég pénz a B960-as A531-re sem...
Így továbbra is megy a vívódás, hogy várjak-e az utódra, vagy mozgassak meg minden követ (egy nem betervezett, és nem túl gazdaságos kölcsönnel) és vegyem meg a még meglévő elődök egyikét...
Jelenleg úgy állunk, hogy várok az A532-re és közben abban reménykedem, hogy ha megjelenik és aránytalanul drága lesz, akkor még tudjak venni normális áron A531-et...
Fura egy helyzet ez... És tudom, hogy ezzel nem sokat segítettem (vagy inkább semmit sem), csak érdekesnek találtam, hogy mennyire hasonló a helyzetünk...
A többiektől elnézést kérek a kicsit hosszúra sikeredett helyzetértékelésért...
-
Tikakukac
titán
Használt gépeknél azért van pár Eitebook 120-130k-ban 1 év garikkal esetleg. Azoknál masszívabb és tartós kivitelek nem nagyon akadnak. Meg persze pár TP is van, felszereltségfüggően.
Új gépeknél a 4535s Probook a teteje a dolgoknak ennyi pénzből, ha figyelembe veszek minden paramétert.
Olcsó részen a legnyúzhatóbb a Fuji lesz, klasszikus nem felvágós, kicsit darabos gép, korrekt zsanérozással és egyebekkel. Lifebook topik is van, szerintem ott elkapsz pár felhasználót. Vagy keress olyat aki ajánlás után vett is mondjuk régebben, és írj rá. Jobbat nem tudok.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- MacBook Air M1/8GB/256ssd/Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 93%/p4289
- Akciós áron, Lenovo ThinkPad T14s Gen2 Core i5-1135G7/16GB RAM/512GB SSD/14" FULL HD IPS kijelző
- Dell Latitude 5400, 14," FULL HD IPS Touch, I7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, WIN 11, 27% áfás szá
- ALKALMI VÉTEL : AORUS GAMER laptop /// 17" 2K 240 HZ /// i7 13700H /// 16GB DDR5 /// RTX 4070 8GB
- Dell Inspiron 7577 GAMER LAPTOP
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Játékra! R5 1500X / RX 570 8GB / 16GB DDR4 / 250SSD + 2TB HDD
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! GIGABYTE H77-DS3H H77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Lenovo ThinkCentre M910q Mini PC / i7 7gen/8GB RAM/240GB M2 SSD/12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged