- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- Mobil flották
- Leesett a kamionról több millió eurónyi Z Fold7
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
bajbal
tag
válasz
Tikakukac #72892 üzenetére
Na most bekapcsoltam egy párat kíváncsiságból... Eddig minden ok
Viccet félre téve ha túl teszem magam a garanciális/szervízes félelmeimen akkor melyik "gyártó" garanciás ügyintéze működik a leggördülékenyebben hazánkban? Ezt nyílván hatalmas idézőjelben kérdezem! Sajnos egyszer (kétszer) nagyon megjártam és nem szeretnék újra hasonló helyzetbe kerülni... -
Nemvoltjobb7
újonc
válasz
Tikakukac #72851 üzenetére
Ha nem nagy kérés kifejtenéd ezeket a vegyes tapasztalatokat?
Elég sokat segítenél vele, eddig lenovot akartam, az itteni vélemények alapján inkább nem kockáztatom az orosz rulettet. Most az Asus X550/K511 között gondolkodok, állítólag minőségre is van közöttük különbség, de a hozzájuk tartozó szerviz tapasztalatok is nagyon érdekelnének.
-
Nemvoltjobb7
újonc
válasz
Tikakukac #72828 üzenetére
Nehéz elhinni, hogy ilyet megtudnak engedni maguknak a TMX-nél....Ez az utolsó pár komment elég volt ahhoz, hogy egy életre lemondjak a Lenovo-ról.
Az Asus/Dell/HP/Sony garanciáival mi a helyzet? Ha nem lenovo akkor ebből a 4ből lesz valamelyik.
Nekem a gépválasztásnál elsődleges lenne, hogy olyan gyártót válasszak ahol a garanciális dolgokkal nincs gond, ha már újonnan veszek gépet 2-3 évvel.
-
Tikakukac
titán
válasz
Tikakukac #72827 üzenetére
Kieg. garizáshoz:
Akinek nincs minimum 1 másik notija és/vagy asztalija és ilyen "kis" hibák miatt kell leadnia a gépét, az rohadtul gondolja meg, levonótól függetlenül bármelyik cégnél, kivétel ha ott dolgozik vagy van bent valami durva ismerettség aki insider tolja az infókat.
Mert bizony láttunk már sok csúnyát, így menjünk biztosra. Én csuklóból vertem be a levonóhoz a gépemet (okés, ez Thinkpad, más tészta, meg lett közben szervizes belsős is), mert minimum 2 notim mindig van és emellett egy asztali is. Szóval aki nem ebben a témában dolgozik, annak továbbra is bika supportos gépet ajánlok, mert tényleg állati az a 200fps gridben meg marhajó, hogy 150k-ból vettünk csufi gépet, de ha nincs nálunk és hal a szatyorban az életérzés az roppant kínos. Főleg ha kéne szakdogához meg úgy bármihez. Ja és backup. Mert ha pont a vinyó száll el, akkor az mélytorok mélytorka.Ezt a 2-t soha nem tudom elégszer hangsúlyozni, mégis 10% alatti szerintem az az ügyfélkör aki felfogja és megérti, a többiek húznak lapot 19-re.
-
Sheld
senior tag
válasz
Tikakukac #72821 üzenetére
Röviden, és tömören, sallangok nélkül.
Hibabejelentés július 30án, e-mailben, válasz semmi.
Ismételt hibabejelentés Augusztus 20-án, válasz semmi.
Telefonhívás a szerviztől Szeptember 8-án. (Nem tudtam felvenni.)
Szervizt hívom 8ától 11éig. Napi 2-3x, átlag "beszélgetési idő" 10 perc. (Jelenleg minden ügyintézönk foglalt, kérem várjon, vagy írjon a lenovo@tmx.hu e-mailcímre.)
Szept 12-én, pénteken hív a TMX, fel tudtam venni. Hétfőn (szept 15-én) jön a futár.
Futár jön, ad egy borítékot majd megy.
TMX hívása 3x egymás után, kb 30 perces várakozás, ügyintéző elnézést kér, küldi vissza a futárt, még aznap!
5óra előtt telefonálnék, hol a futár, persze csak Autómata Mariskával tudtam csevegni, minden ügyintéző foglalt. Laptopszalon hív, hogy most mivan. Ők írtak egy levelet a TMX-nek, és szeptember 16-án másodjára jön a futár ("Neki nem szóltak, hogy egy laptopot kell vinnie!"), vitte a gépet. Szept 17-én semmi infó. Szept 18-án miután írtam egy e-mailt nekik, rá kb 20 percre jött a válasz, hogy nem tudják mikor készül el, de már javítják, és kaptam egy munkalapszámot, amin keresztül nyomon tudom követni, hol tart épp a notim. Feltöltöttek 3 darab képet, amin az látszik, hogy a szép szálcsiszolt fém házat összebb@$*ták, teli van karccal, meg hogy megvan még a töltő és az aksi is.Az áldozat egy Lenovo Y510p
-
skyline997
csendes tag
válasz
Tikakukac #72700 üzenetére
Ez a bajom... simán vennék egy lenovot, de ha meghibásodik akkor 3 hónapig pasziánszoznak rajta mire visszaküldik....Nehéz döntés...olyan mint ha vennék egy új gépet garancia nélkül...
A többi márkáról is annyi rosszat hallok, hogy már fogalmam sincs miből kéne válogatni -
Kali4
tag
válasz
Tikakukac #72700 üzenetére
Számomra egyáltalán nincs megfelelő a piacon. Úgy érzem,mintha egy két gépen majmokkal rakatnának össze...
Valószínű, hogy akkor lenovo z50 70 lesz. Legfeljebb nem sokáig leszek laptoptulajdonos....
Még eetleg egymásik HP Pavilon
A kettő közül lehetérmedobással választok.Vagy ha esetleg bárkinek bármi ötelete esetleg szavazna valamilyekre azt nagyon megköszönném.
-
Kali4
tag
válasz
Tikakukac #72696 üzenetére
Na akkor egy Pálfordulás.
Tudom, hogy már kiráz a hideg a nevem láttán és már saját magammal is vagyok.
Nem kell játék, nem kell izom csak legyen jó.
Lenovo z50 70 amit most kinéztem. Teljesítmény elég lesz. Ára barátibb.
Ha azt mondod/mondjátok, hogy ez kiszolgál egy jó darabig akkor ez lesz. Vagy esetleg ha mást mondtok hasonló áraketgóriában akkor az.(szerk.: <--Talán jobb is) -
szabonagyur
félisten
válasz
Tikakukac #72527 üzenetére
Én értem, hogy luxuscikk, én sem veszek gagyit, de ahogy írtad egy 60-80e Ft az a kategória ami üzleti gépnél is már elég régi típusok tekintetében, gari meg max az van amit 1-2 oldal ad hozzá (6hónap kb). Illetve ezeknél is simán ki lehet fogni egy olyat, hogy nem 10k a javítás, de még ha annyi is lenne csak (10k), sejtésem szerint nem azért 60-80k a keret a gépre mert az illető azt teszteli mennyire tud jót kifogni, hanem mert ekkora a pénztárca.
-
albinolynx
senior tag
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tikakukac #72521 üzenetére
Értem, hogy nem minőségi, de most 2 nagyszülőnek, ha ennyi pénze van és nem akar használtat akkor ha megszakadsz sem tudod nekik elmondani, hogy használttal jobban járna.
Amennyit 2 ilyen ember használná a gépet arra egy 5 éves C2D-s gép is tökéletes lenne, ne mond, hogy erre az általuk kinézett gép nem elég? Hurcolni úgysem fogja, berakja egy helyre aztán max ha takarít arrébb rakja 5 centivel. Nem fog több tabbal sem netezni, filmből sem hd filmeket fog nézni reggeltől estig.
Én is vettem nagyszülőnek gépet ilyen célra, sőt még a skype is megy, de arra, hogy hetente megy összesen mondjuk 10-20 órát arra rohadtul elég a gép és a kaszni is.60-80e Ft-ból lehet venni használt üzletit, ami minőségre biztosan jobb, de ha nincs rá garancia legalább 1-2 év és mégis megadja magát a gép nem te fogsz ott állni előttük és magyarázni meg nekik, hogy azért nem vettek új gépet mert valaki azt mondta, hogy az üzleti sokkal jobb döntés mint a tescos műanyag, de 2 év garanciával.
-
Footballer
tag
válasz
Tikakukac #72344 üzenetére
Az Ultra HD kijelzőjű IPS. A Full HD az nem IPS, de az Ultra igen.
És kerestem, de gondoltam itt is megkérdezem, hátha valakinek van tapasztalata róluk. Neharagudj, hogy megkérdeztem.
A scalling-re is rákerestem, de első körben nem találtam semmit, szóval ha nem nagy fáradság, akkor le tudnád írni, hogy mi az? Köszönöm. -
ampulla
aktív tag
válasz
Tikakukac #72330 üzenetére
Tehat ha otthon kicserelem, kiszedem a csavarokat amik esetleg plombalva vannak akkor ugrik a garancia. Ergo magamnak nem vegezhetem a cseret, vagy megis? Mondjuk kis logika van benne, ha tulmelegszik az SSD akkor mas alkatreszekben is tud hibat okozni ami viszont nem a Dell hibaja.
-
istvan92l
csendes tag
válasz
Tikakukac #72310 üzenetére
Ha csak itthon tartanám, akkor valszeg nekem is elég lenne egy Acer, de elég gyakran vinném busszal.
Viszont az még érdekelne, hogy mi a probléma a szerviz háttérrel? Azért is érdekel, mert ha barátnőm gépe elöbb utobb megadja magát és jó lenne tudni hogy mire számitsunk
-
Ren Hoek
veterán
válasz
Tikakukac #72274 üzenetére
Jah ezzel teljesen egyetértek. Tényleg gyilkolja a gépeket. Egy gyengébb procis gépen 10-15 tab, háttérben youtube zene, pár program megnyitva, és már nyögvenyelős is az egész. Főleg Chrome-on. Csináltam egy tesztet, és rettenet sok memóriát felzabál, de procit is jobban terheli ugyan az a yt videó pl, mint egy IE-n. (Többször is mértem, és van különbség)
Ezért most kissé megváltás a Probook i5 4200M-je...
15-20 tabos júzerként végre megy rendesen Chrome alatt is. Asztali életérzés
Ráadásul hűtést baromi jól megoldották. Soha nem kapcsol alapfokozaton túl.. és az alu borítás is hűvős, max langyos. 100% CPU/GPU Stressz tesztre is épphogy felrakja 2-esbe, 65 fokon. Kíváncsi lennék egy Toshiba C55 ugyan ezzel a procival hogy bírkózna meg... Bár ezt már nem hiszem, hogy megtudom
-
-
Teasüti
nagyúr
-
-
Füleske
addikt
válasz
Tikakukac #72106 üzenetére
Tényleg olyan sok alternatíva lenne ? Semmi mást nem találtam. 100 k vs. 300+ k : Írtam példát régebbi elitebookra , kb. addig jöhetnek lefelé a régebbi típusok , szóval i - s proci , alapszintű vga , minőség min. probook - fujitsu szint , fullhd , matt , nem túl gyenge tn vagy ips képernyő , displayport , 15-17 " , numpad.
Írj pár alternatívát kérlek. -
istvan92l
csendes tag
válasz
Tikakukac #72114 üzenetére
Nah igen, ezért is kérdeztem rá, mert sok helyen olvastam már hogy a "Nem mondjuk ki a nevét" (Telemax) céggel mindenkinek meggyűlik a baja.
Lehet tudni még, hogy milyen márkák tartoznak hozzájuk? Azokat inkább kerülném
Egy ilyesmire gondoltam 1366x768 közül
i7-el 20k-val több lenne, de nem tudom megér-e annyit
Ez kb olyan amit keresek, és 30-40k-val olcsóbb mint egy FHD-s
-
Ati1979
veterán
válasz
Tikakukac #71960 üzenetére
+ (#71961) brumi1024
Köszi, úgy néz ki lebeszéltetek a lenovo-ról.
(#71963) Mottie
Jól néz ki, csak engem kicsit riasztanak ezek a nagyon vékony gépek. Zúgnak melegednek stb.
Meg ebben nem tudom, hogy ips van-e.Amúgy úgy néz ki megtaláltam a nekem valót. Remélem a hp workstation szériájánál nincsenek minőségbeli problémák...
A hp zbook 14''-es full hd-s változatában ips panel van. A gyári adatlap szerint is. Nem dreamcolor de azért így sem rossz.
Az SSD-s változatot preferálom, a fogyasztás miatt elsősorban.Ezen a két helyen a legolcsóbb.
Ezt hova lehet csatlakoztatni?
(#71972) Kbali
Hát én apple terméket nem veszek.
Amúgy biztos jó lehet. -
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Tikakukac #71854 üzenetére
sztem a tartozékok nélkül is megéri a laptop az árát (260e) csak tök szar érzés, hogy kapnék hozzá 3 ingyen cuccot amik baromi praktikusak, és nem első esetben azért mert mindhárom cuccra szükségem van, és ha nem kapok hozzá, akkor azt nekem kell megvennem hozzá külön
gondolom ha MM-ben adnának hozzá, akkor fel lenne tüntetve az oldalukon..
-
ZTE_luky
aktív tag
válasz
Tikakukac #71719 üzenetére
Igen, eleve egy üzleti lapit szerettem vna venni, de asztali gépem sincs, és eddig soha nem játszottam, és ki szeretném próbálni hogy milyen, szeretném azt is hogy játékok is fussanak rajta ne csak sulira tudjam hazsnálni
De miér nem cipelnéd suliba? nagy? drága, sajnálnád?nincsenek hátrányai, mondjuk rövid aksi időtartam, túlmelegedés bármi?
-
Sheld
senior tag
válasz
Tikakukac #71693 üzenetére
Olyasmi gép kéne, amin natív felbontáson low-medium beállításon elmegy mondjuk a BF4 single. Szerintem egy gt 840m elég lenne a feladatra, legrosszabb esetben gtx850m, bár szerintem az már "sok" lenne (árban).
Proci meg olyan i3-i5 környéke. i5-ből szerintem elég lenne az U-s is.
-
Khaal
őstag
válasz
Tikakukac #71625 üzenetére
Ha rajtam múlna, akkor egy használt business kategóriás subnoti lenne a befutó, de mindenképpen új és garis gépet szeretne.
Nyilván nem várok csodát ennyi pénzért, de szerintem nem is olyan túl nagyok az elvárások. Ami gépet le fog váltani az is kimerítette a belépőkategória fogalmát, de meg sem látszik rajta a 4 év, nagyon kímélve volt. Egyedül az akkut kellett cserélni, ezt leszámítva mintha most hozta volna ki a boltból.
Szóval nem nagyon szempont a strapabíróság, azért lesz csak lecserélve mert a benne lévő Celeron 900 és az 1GB ram már nem lenne elég win7-re. Ha már cserélni kell akkor meg szeretne az eddigi majdnem 3 kilós gépénél jobban hordozhatót és mellé hosszabb akkuidőt.
Mégis mi lenne az amivel szerintetek érdemes lenne foglalkozni, ha nem tartjuk magunkat szigorúan a 100 ezres összeghatárhoz?
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Tikakukac #64218 üzenetére
Lenovo ThinkPad E540-el, mi a fő gond, hogy nem szoktátok ajánlani? 200k alatti gépeket néztem, ennek volt a legjobb a billentyűzete és a fényerőt is itt tudtam a legnagyobb tartományban állítani. 3 év ThinkPad garancia van, nem kell a Telemaxxal bajlódni. Notebookcheck's-nél ajánlott olcsó irodai laptop. Vagy csak az a gond, hogy 170k-ért jobb használt üzleti laptopot lehet venni, de ez minden új consumer gépnél igaz.
-
laszlobak
tag
válasz
Tikakukac #71589 üzenetére
Kivonat a Dell 7537 notebookcheck.net teszjéből (Németország)
Maximum: 293 cd/m²
Average: 267.4 cd/m²
Brightness Distribution: 84 %
Center on Battery: 278 cd/m²
Black: 0.25 cd/m²
Contrast: 1084:1Egy vásárlói visszajelzés (Spanyolország):
"#24 checho, 18:25 30.01
The FullHD display ID of my Inspiron 7537 (Dell Spain) is SDC4C48. The measures are quite different from reviewed model. These are the results I got from a Spyder4Pro:Brightness: 210 nits
AdobeRGB: 78%
sRGB: 99%
Black: 0,34
Contrast: 620:1"Persze, ez csak "1" visszajelzés, (abból 2000-ből, ami a Dell Inspiron 7537-es kisebb-nagyobb hibáit taglalja, nem volt kedvem az összeset átbogarászni, megjelenésekor a Dell 7537-et 700 $-ért árulták az USA-ban, dVGA nélkül, a szegény(ebb)ek MacBookja lett, nagy port vert fel) - de mivel ráadásul IPS panelről van szó, nagyon durvának tartom.
Nem hiszem, hogy ettől csak nekem van kelet-európai kisebbségi komplexusom..
-
laszlobak
tag
válasz
Tikakukac #71417 üzenetére
"hozok i5-ös Y510-et bár lehet csak Y50 lesz már és csinálok neked 50+ fokokat különösebb ráhajtás nélkül."
- Akkor viszont, ha megnyered a sört - nagyon sok embernek a (köztük a tiedhez is) a hülységlistájához hozzá kell írni - nem 1-et, hanem sok száz pontot, mert kb. ennyiszer ajánlottátok az Y510p-t ezzel a konfiggal, mondván, ezzel az i5-4200M-mel nem fő meg, mint i7.tel...
-
Khelben
nagyúr
válasz
Tikakukac #71392 üzenetére
Én tegnap az elitebookon csináltam thermal throttlingot, azért az már művészet kategória szerintem
Pedig csak a wow ment rajta, amiről itt a topicban olvastam, hogy alig igényel erőforrást...
(#71398) Tikakukac : ezért mondom mindig, hogy i7 nem notebookba való, hanem egy 20x20x20 centis, 10 hőcsöves hűtő alá, 2 ventillátorral.
-
Tatinho
tag
válasz
Tikakukac #71342 üzenetére
Kizárólag külső egérrel használnám 90%-ban mert alapból nem szeretem a touchpadokat, de billentyűzetről olvastam én is hogy nem biztos hogy nagy minőség de ez szerintem még belefér. Úgy érted próbáljak meg alkudozni a bolttal?
Szívesebben venném a probook-ot de az sajnos 140k-ért ad nekem egy amd a4 szarságot ami elvileg messze elmarad ettől az i3 3110m-től.170k-ért már kérhetek bele A6-ot vagy A8-at de ha jól értettem az eddigieket akkor az i3 3110M még egy hajszállal erősebb az A10-nél is. Ráadásul ez árban már nagyon sok lenne.
-
szabyka95
őstag
-
thomeef
őstag
válasz
Tikakukac #71051 üzenetére
Ezért vettem egy 60k-s thinkpadet meg mellé egy értelmes asztali gépet
De a mostani GTX860m-et ha megnézitek az simán belefér a keretébe és az már elég komoly teljesítményt ad még az asztali szinthez képest is. FHD-n nincs olyan game ami ne lenne rajta játszható. Majdnem van olyan erős mint az asztali R9 270-em
(#71050) premete: Nem hiszem hogy emiatt fogja visszamondani a kamionos munkáját, inkább beéri majd egy kicsit gyengébb notival hidd el
-
pinnacle
nagyúr
válasz
Tikakukac #71018 üzenetére
Itt ezeket tartják a legjobbnak "The best laptop screens are found in HP's 8740w (workstation) and the ThinkPad W520".
Mondjuk ez a panel lottó tényleg bekavarhat. Régebben volt Samsung monitorom, ott garanciavesztéssel járt, ha valaki megnézte a szerviz menüben, hogy milyen paneles. Mondjuk azt nem tudom, ez, hogy derülhetett ki. Látom a TV-nél is előfordul. Akkor a HP, Lenovo-nál is lehet, hogy más panellel árulják, mint, amit a tesztekbe küldenek. Lehet, hogy most már nem kell a szerviz menüben matatni, mert az AIDA is megmutatja, hogy mi van benne. -
Ren Hoek
veterán
válasz
Tikakukac #70970 üzenetére
Lehet én vagyok gyökêr, de egy ilyen Latitude hirdetest sem talaltam, a fő apro oldalakon, se itt. Ami van az meg 250K<
Vagy ebayrol vegyek hasznaltan? Azt meg kihagynam... ugy nem mernek venni, ha nem lattam.
Uj webshophos vasarlasnal, legalabb 14 napom van visszakuldeni indoklas nelkul. Azalatt boven kijon, ha ennyire szar valami. -
laszlobak
tag
válasz
Tikakukac #70945 üzenetére
Az a baj, hogy "dinoszaurusz ürülék"-ről, meg "plusz egy rakat hulladék"-ról beszélsz, és egy macskakaki konkrétumot nem említettél a C55 hibáiról, azon kívül, hogy műanyag.
Azzal meg biztosan egyetértesz, hogy 200k-ig minden noti háza 95-100%-ban újonnan - műanyag. Akkor mindeggyik plusz egy rakat hulladék? - 200k-ig?
-
laszlobak
tag
válasz
Tikakukac #70937 üzenetére
"akkor de, az árával is van baj"
Ilyen erős procival még ebben az árkategőriában egyetlen gépet hoz a kereső:Lenovo G510.
Hangos ventillátorral, pocsék kijelzővel, 158 eFt-ért..Ja, és képzeld, tiszta műanyag...
Nem tudom, mi ez a nagy kirohanás ez a C55 ellen, naponta ajánlatok ennél jóval gyengébb gépeket.
A tuskónál nekem is meglódult a fantáziám, de mindentől eltekinteve - el kell hogy mondjam - nagyra becsülöm a tudásodat, és a tapasztalatodat a notik terén, a hozzászólásaid is üde színfoltjai a topiknak. Kár, hogy más véleményt nem tűrsz. Ez lenne a fórum lényege.
-
laszlobak
tag
válasz
Tikakukac #70937 üzenetére
Én nem nevezném normális laptopnak, amiben rossz az akksi. Ennyi erővel asztalit is ajánlhattatok volna.
Meg ha a HDMI ez egyedüli kívánalom, akkor ne VGA legyen rajta.
Abban igazad van, hogy fát nem lehet vágni ezen a C55-ön, mint a HP 8570p-n.
Neked elárulom, én arra tuskót használok.Ha neked gondod van egy új gép árával, i5-4200M-mel, 145k-ért, amikor elözönlötték a piacot a harmatgyenge U-s procik, amivel más gond nincs, mint az, hogy még tükörnek is használhatod a kaszniját, - akkor te nem ezen a földön jársz.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gyúrósok ide!
- Milyen okostelefont vegyek? OFF topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Sorozatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- Milyen CPU léghűtést vegyek?
- Le Mans Ultimate
- További aktív témák...
- Macbook Air 15 Retina (2023) M2 16GB 256GB Magyar iStyle vásárlás számla, doboz + Skin 1év Garancia
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- GYÁRI TÖLTŐK DELL LENOVO HP FUJITSU TOSHIBA Macbook---------- Budapest,/MPL/Foxpost
- Lenovo Ideapad L340 Gaming
- Acer Nitro V 17 AI Gamer Laptop!Ryzen 7 260/RTX5070/32gb Ram/2tb Ssd/2560x1440-165hz IPS!
- Keresünk dokkolókat
- AKCIÓ! MSI Z77 MPOWER Z77 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550M R9 5900X 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080TI 12GB ZALMAN I3 NEO GIGABYTE 850W
- Dell Latitude Precision Üzleti gépek, 2-in-1 gépek, Vostro 8-12. gen szinte minden, garancia.
- iKing.Hu - Nubia Z70 Ultra 5G Black Használt, karcmentes állapotban 12 GB RAM / 256 GB tárhely
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest