- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Profi stratégiára vált a Galaxy S26
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
DaemonX
HÁZIGAZDA
válasz
Tikakukac #83250 üzenetére
Mindenkinek köszönöm az eddigi válaszokat!
Tikakukac, szerinted akkor megfelelő választás lehet az a Dell Inspiron is, amit korábban linkeltem be?
Erre gondolok, meg találtam még egy ilyet is. Bár itt valaki írta, azt hiszem, hogy a videokártya nem a legjobb.Szerk: ahogy látom, van ilyen laptop 5000-es szériából is, valamivel drágábban. Az jó lehet?
-
torma1981
veterán
válasz
Tikakukac #83218 üzenetére
Okés. Eddig A544 volt a befutó de most eléggé elbizonytalanodtam. 110k-ért innen a Phról lenne egy A544-es. Laptopszalonos. 1 hónapos. Viszont ez az 5 év garancia plusz 3 év aksi gari nagyon vonzó. Igaz 40k nem kevés. De min 3 évre lenne és még akkor is jó pénzért el lehetne adni.
-
kisza25
félisten
válasz
Tikakukac #83130 üzenetére
Y50-70 i7 +860m 8GB ugyanazt tudja, mint asztalim, csak 300eFtért,
ja és akkor asztalihoz a hangfalakat, vebkamerát, szünetmentest , kártyaolvasót, dvd írót, mikrofont még nem is számoltam, szóval elég relatív, hogy egy noti drágább, csak nekem asztali kényelmesebb
PandaMonium: mutass nekem asztaliba i5-öt 40eFt ért újat, a 860m pedig 750ti mobil változata pár 100Mhz hátránnyal, lapot igaz kapni 25eFtért, én most raktam össze egy gépet tegnap és ilyen árak vannak a magas euro miatt -
válasz
Tikakukac #82794 üzenetére
Régen sokat jártam ide olvasgatni, üzleti gépek terén tanácsot is adni, gondolom még emlékszel rám.
Aztán egyre több, általad is említett inkompetens fórumtárs jelent meg itt is, más helyeken is, és inkább csak olvastam, nagy néha megosztottam valamit, így telt az elmúlt kb egy év, mert nekem nem volt annyi türelmem, mint neked.Ugyanakkor amikor szabonagyur kijelenti aláhúzott félkövér nagy betűkkel, hogy semmit nem szabad venni az emag-ról, mert nincs garancia, akkor leírom, hogy ez nem igaz, hiszen teljesen más a tapasztalatom. Amikor garanciális ügyem volt velük, akkor minden rendben megtörtént, de amikor gyerekjátékot vettünk, vagy épp lego-kat, akkor sem volt semmi problémánk. Nem értem, hogy milyen indokból jön az egy laptopokkal foglalkozó fórumban, hogy semmit nem szabad vásárolni ilyen helyen, különösképpen hogy pl az emag nem úgy működik, hogy mindent Romániából küldenek, hanem le vannak szerződve magyar boltokkal is, pl a 4 karácsonyi játékrendelésünk tőlük mind magyar bolttól jött, akik szerződéses partnereik.
Nem bátorítottam senkit arra, hogy az emag-tól vásároljon (magad is láthatod, hogy nem is írtam ilyet), nem igazán érdekel engem, honnan veszik meg az emberek a gépüket. Viszont egy ilyen mértékű ferdítés ellen mindenképp felszólalok, ahogy tudom, hogy te magad is tennéd.
szabonagyur
Nem igazán értelek. Volt egy rossz tapasztalatod az ügyfélszolgálatnál az emag-gal, ebből pedig levonod azt a következtetést, hogy nicns náluk garancia. Ugyanakkor ketten leírtuk a saját tapasztalatunkat, hogy nekünk nem volt ilyen problémánk, akkor meg azt mondod, hogy csak egyedi eset. Ez kettős mérce, miszerint a te tapasztalatod (ami a saját elmondásod szerint nem is a garanciáról szól, hanem a boltról) sokkal inkább megállja a helyét, mint másoké, ráadásul néhány tapasztalatból általános érvényű következtetést vonsz le minden termékkategóriára. Volt már rossz tapasztalatom az edigital-lal is, mégsem mondom azt, hogy nem szabad onnan venni semmit...
-
PandaMonium
őstag
válasz
Tikakukac #82794 üzenetére
"Egyébként épp minap inkompetens hülyézett le egyik fórumtárs hasonló okokból, én meg kezdek ebből nem kérni."
Ott sem azzal volt a gond amit mondott, hanem azzal ahogyan mondta. Én se adok olyan szavára aki képtelen kulturáltan segítséget adni annak aki szépen kéri. Ha csak ilyen stílusban megy akkor inkább ne segítsen az illető. Persze ez egyéni vélemény. -
tvse1995
senior tag
válasz
Tikakukac #82726 üzenetére
Egy fél éve ilyesmi áron vettem magamnak egy vostro 3360-at, bíztam benne most is van valami hasonló ajánlat...
Az a baj, hogy hiába tudom én is, hogy jók azok a régi üzleti gépek, de nővéremé lesz akit pedig nem hiszem, hogy sikerülne meggyőzni. Nameg azért a garancia is hiányozna. -
szetcsuszott
aktív tag
válasz
Tikakukac #82419 üzenetére
Amúgy egy átlagos koca-user szerintem viszonylag ritkán fog fanyalogni netezés meg irodai jellegű munka során a kijelzőre meg a betekintési szögre, meg a színhűséget is ritkán elemezgeti. Mondom ezt én, az átlagos kocafelhasználó archetípusa
Én is néztem anno a tesztben, hogy a 455 G2-nek lehúzták benne a kijelzőjét,merthogy kékes, meg ilyesmi..hát, nekem egyáltalán nem tűnik fel, legfeljebb akkor látnám a különbséget, ha valami sokkal jobbat mellé raknék, de így blikkre NEKEM teljesen rendben van. Nem photoshoppolok, nem játszok, csak netezek meg térképezek (majd, ha sikerül linux alá felrakni a szoftvert). Összehasonlítási alapom a rokonok,ismerősök konzumerjeivel van, meg az asztali gépem acer AL1716- monitorjával, de ne látok ordító különbséget.
-
redwhite78
aktív tag
válasz
Tikakukac #82304 üzenetére
Mondjuk itt a Radium az egyértelmű hunyó, mivel a vevővel ők vannak szerződéses viszonyban. Fizetési meghagyást kinyomni rájuk, ha ellentmondanak, akkor perelni őket. A Radium ezt nem nyerheti + kifizeti az ügyvédi munkadíjat is.
Ez a polgári vonal. Emellett érdemes lenne megkapargatni, hogy a hasonló boltok az általuk forgalmazott termékek után visszaigényelnek-e áfá-t és mekkora összegben. Gyanúsan úgy működik a buli, hogy a külföldről nem ők közvetlenül szerzik be a gépeket, hanem (azonos érdekeltségi körbe tartozó) 3. cégeket iktatnak közbe, majd azok kiszámlázzák az árut a fogyasztóval szerződéses viszonyban álló cégnek, aki az áfatartalmat visszaigényli. A 3. közbeiktatott cég(ek) pedig természetesen soha nem fizetik be az áfát a költségvetésbe (persze itt nagy tételekről van szó), majd később fantomizálják, felszámolják őket. A tiszta haszon pedig egyből jelentkezik a megspórolt áfán, ezért tudják olcsóbban adni a gépeket. Ez persze már büntetőeljárási vonal lehetne.
-
-
szabonagyur
félisten
válasz
Tikakukac #82304 üzenetére
Az a baj hiába írod le ezt majd jön pár nagy okos, meg egy két mende-monda és már tisztára is van mosva a cég neve. Tudok olyat aki végül azért vásárolt emagban mivel egy illető meggyőzte róla, hogy semmi baj nincs a garanciával (az illető akciós könyvet, piperecikket (borotvahab és társai) vett a boltból
)
-
GeGexx
aktív tag
-
PandaMonium
őstag
válasz
Tikakukac #81970 üzenetére
Mi a baj a 40-es TP-kkel, ki tudnád fejteni kicsit ha lesz időd? A kijelzővel kapcsolatban pedig az eBay-en szerencsére elég jó a vásárló védelem és én se vagyok szívbajos, oda van írva, hogy kimondottan ezzel a modellel kompatibilis szóval ha még se lenne jó küldeném is vissza, intéztem már hasonlót. A rizikó alatt olyasmire gondoltam, hogy maga a beszerelés során mennyire könnyű vagy nehéz sérülést okozni a gépben akaratlanul.
-
fulton
addikt
válasz
Tikakukac #81809 üzenetére
Na hát ez tragikum. Hogy egy 100e laptoppal nem tudok zenét felvenni. Ne értesetek félre, de nagyon hitetlenkedek. Ennyire szarok?
Képtelenek felvenni egy zenét?akkor a HD filmeket hogy hogy viszik?
laszlo168: Eredetileg azért néztem volna amiket felsoroltam, mert könnyüek és véknyak. Ami szintén nekem követelmény (lenne).
-
fulton
addikt
válasz
Tikakukac #81804 üzenetére
Most bocsi ha értetlenkedek kicsit.
De akkor ezzel azt akarjátok mondani hogy ide a alapba a proci teljesítmény kevés lesz (zene felvételre), vagy hogy idővel gyengül a processzor teljesítménye (wtf?) ?Mivel hogy egy külső USB hangkártya lenne rá dugva, (Focusrite Forte) ami ugye végzi a gép nélkül az A/D D/A konverziót. És a gépnek csak a jelet kéne rögzitenie a cubase-n keresztül.
Erre alkalmatlan?Egyébként ár szegmens hát... jó lenne 100e alatt kihozni max olyan 110e nagyságrend.
-
silboy
aktív tag
válasz
Tikakukac #81679 üzenetére
Értem,köszi a választ.És max 150-ig van olyan gép ami annyival jobb a mostani Toshiba Satellite L650-1PF-nél,hogy érdemes lenne lecserélnem?Igazából 99%-ban netezni használom,néha HD 1080P videó szerkesztésre.Illetve érdemes lehet venni egy jó fajta monitort a fotós hobbimhoz a mostani laptophoz,vagy alapból gyenge a hardver a szép képhez?
-
Bitpalace
senior tag
válasz
Tikakukac #81629 üzenetére
Akkor miért ajánlod nekem az Ideapadot ha nem ér semmit?
Jó, oké Lenovo gariztatása sem jó. (nekem csak + tapasztalatom van vele, mind1) Amit írtam, az csak ezért nem ajánlott, különben ua. tudja mint a fuji, amit már nem kapni. Az Acer meg azért nem jó, mert az is egy hulladék. Szóval egyik sem jóAd-m: Nincs, felejtsd el! 200k alatt nincs olyan laptop, amit nem vágnál ki az ablakon
Nekem is ezt mondták
-
premete
veterán
válasz
Tikakukac #81224 üzenetére
Semmi sem lett jobb, mint volt pár éve, szerencsére ismernek már engem, és egyszerűbb így a supporttal szót érteni: Ami a Dell Supportnál 1 telefon, 1 emailben adatok elküldése, válasz, az egész 1 óra alatt megvolt, az a HP Supportnál 2 hét volt, és már az indiai level 4 supporttal kellett angolul emailezni.
-
válasz
Tikakukac #81233 üzenetére
Ez már több éves tendencia, sajnos. Még anno vállaltam barátoknak (ingyen) gépek javítását, újratelepítését, de amennyi fost én anno láttam... Ott volt minden, beállít, csapágyas ventitől, szigszalgaggal javított alsó burkolattól, a csíkos kijelzős egy éves notiig minden. Meg hiába mondom ismerősnek is hogy használt üzleti... erre vesz 95k-ért egy egy éves Acer-t, Atom procival, mert két év gar. van rajta... persze sír hogy 4-5 megnyitott (főleg ha flasht tartalmaz) weblapnál már fagyogat. Azóta pl.: consumer gépet már csak újra sem rakok, főleg ha upgradelve volt sunyiban (lehetetlen driverek, összetelhetetlenségek, kékhalál, stb.)...
-
premete
veterán
válasz
Tikakukac #81211 üzenetére
Azért a Dellnél rugalmasabbak: Mire a honosítás megtörtént volna, már a harmadik alaplapot cserélte a szerviz, nem NBD-s volt a cucc, akkor kértem a supportot, hogy ne a t-system javítsa, mert ránézésből kutyaütők, erre kiküldték a Getronicsot, azok megállapították, hogy a hűtő a hibás, cserélték és utána ment a gép, mint a parancsolat.
HP Elitebookot meg bevittem a márkaszervizbe, azt mondták, hogy nem javítják számla nélkül, mert ez a gép már volt náluk, és akkor az x gyógyszergyáré volt..... -
korpicschess
veterán
válasz
Tikakukac #81211 üzenetére
Itt az írják, hogy kell, szóval remélem lesz.
"A HP notebookok garanciális ügyintézésének feltétele a Magyar fogyasztóvédelmi jogszabályban meghatározott és a HP által előírt számla vagy számla másolat megléte, de ennek hiányát a szervizek többsége rugalmasan kezeli."Érdekes kérdés, hogy garancia kiterjesztést vajon tud-e második tulajdonos vásárolni számla nélkül?
-
PAINfájdalom
aktív tag
válasz
Tikakukac #81214 üzenetére
Engedélyt kérek meghunyászkodni. Idézném a kollégát: "ennyiért kapsz N551-et, ami egy jó gép. Azt is most tapogatom, elsőre teljesen rendben van, egyedül a hangszórója olyan béna, hogy a Bang&Olufsen egészen biztosan elírás rajta, de a többi része nagyon oké." Tehát nekem az jön le ebből, hogy a wifivel nincs baj. De azért a biztonság kedvéért rákérdeztem, hátha csak nem említette meg. De elnézést, ezentúl folytatom a read-only üzemmódot.
-
korpicschess
veterán
válasz
Tikakukac #81124 üzenetére
Na most nekem nem talán infó kéne, de a HP holnapon nem találok erre semmit, csak annyi van, hogy add meg a széria számot és megmondjuk van-e garid.
Viszont ez most nagyon fontos lenne nekem, de még telefonszámot se igazán (pontosabban eddig nem sikerül) találok a honlapjukon, hogy felhívjam őket. -
imyourfriend
őstag
válasz
Tikakukac #81133 üzenetére
Annyira gyenge az a VGA? Azért szeretnék egy kompaktot, mert nem lenne rajta rossz dolog modellezni. 2 napot vagyok itthon és 5 napot egyetemen, így lehet nem tudnék kihasználni egy asztalit idehaza. Úgyértve hogy ráköltsek 250-et azért a 2 nap használatért. Elvégzem az egyetemet ~1,5 év múlva kb addig talán megfelelő lesz ezen gép, de azért tervezek 3-4 évre mert addig vannak fontosabb dolgok is azért. Persze ütősebb egy asztali, viszont így hozta most a helyzet. Majd ha heti 40 órában fogok dolgozni akkor lesz asztali is, addig meg egy ilyen megoldásban reménykedek. Vagy esélytelen szerinted az a szint amit szeretnék? Jelen esetben egy gta 5 szintje.
-
válasz
Tikakukac #81102 üzenetére
Persze nem úgy értem hogy xy ugorjon bele vakon bármilyen üzletbe, itt lényeges hogy megbízható/ellenőrizhető eladótól, minimum próbagaranciával vásárolja a terméket. Ha jobban megnézed, mivel az almás márka eléggé felkapott, ezért elég sok is van belőlük, tehát nagyobb részben fordul elő kókányolt példány. Ez sajnos benne van a pakliban minden terméknél. Bár ha minden papírja, service tag stimmel, nincsenek nagy rések, csavarhiányok, akkor valószínű hogy nincs nagy gond.
-
korpicschess
veterán
válasz
Tikakukac #81036 üzenetére
Nem írtam sehol, hogy atom nagy pozitívum, sőt azt írtam, hogy nem is gondolkodtam ilyen témában egyáltalán, nem volt kitétel (mondjuk az se, hogy ne legyen vékony, bár inkább olyat akartam), de az említett gép esetén inkább pozitívumnak fogadom el, mintsem negatívumnak.
-
válasz
Tikakukac #81011 üzenetére
Most jöttem rá, hogy az linux volt szóval akkor bocs.
Viszont szerintem a HD4400-nek elég kellene lennie a 3200x1800-ra desktopra, ha meg valami olyat akarsz, pl.: régebbi játék az mehet 1600x900-ba.
(#81012) maci25 Szerintem jó lesz. Ha az előző gép kibírta akkor az A544 kifogja. Az árában nem kapni normális minőséget, ez már bőven elfogadható.
-
laszlo168
senior tag
válasz
Tikakukac #80977 üzenetére
Azt nem tudod véletlen hogy mennyiért csinálnak egy ilyen cserét?
Mert hoztak nekem egy gépet, hogy tegyem ujra, de kiderült hogy a csatija ki van törve, oda adtam egy havernak, aki szokta javitani nekem az ilyen, olyan kütyüket, és azt mondta kérjek 3000 ft-ot a csati javitásért. -
Bóti
senior tag
válasz
Tikakukac #80941 üzenetére
Igen, ezt leírták, megköszöntem.
Aztán beböfögted a tutit..
De igazad van, nem kellett volna válaszolnom.. már abból a hsz-ből látnom kellett volna, hogy rövidebbet húztál.
A többieknek köszönöm a segítséget.Ui.: Hogy mindenkit megnyugtassak, tudok olvasni, sőt informatikus vagyok, de nem ismerem az összes laptoptípust, emiatt gondoltam, hogy itt majd segít valaki. Volt ilyen is, meg voltak trollok is. Erről ennyit!
Üdv.
-
Bóti
senior tag
válasz
Tikakukac #80937 üzenetére
Első válasz: T400, holott ott van a leírásban, hogy 16:9, de gondoltam, hátha nem vette észre.
Aztán megerősítettem a következőkben, hogy képarány miatt kiesett a dolog, aztán ivana írta, hogy nem nagyon van 16:9-ben ilyesmi, majd megértettem, és meg is köszöntem neki. (#80922) Bóti
Ezzel részemről lezárt lett volna a dolog, de visszanéztem, hátha írt valaki még valami opciót.És jött ez: (#80924) Tikakukac....
szabonagyur:
Idejöttem, leírtam, hogy mit szeretnék, kaptam rá választ, amit meg is köszöntem, láthatod..
Másrészt, elhiheted, hogy a gitárosunkkal napi kapcsolatban állok, szóval beszéltem már vele nem is egyszer.
Harmadrészt, nem vártam el senkitől, hogy a szart ajnározza, annyit mondtam, hogy ha vigyáznak valamire akkor nem megy szét.Kár, hogy már 16 hozzászólással ezelőtt tudomásul vettem a dolgokat, és bocsánat, hogy visszaszólok annak, aki csak azért ír a fórumba, hogy belém tudjon kötni, és így elnyerje a Mr. Megmondókapitány címet.
-
Bóti
senior tag
válasz
Tikakukac #80934 üzenetére
Ez még mindig remek, de értsd már meg, hogy nem nekem kell a laptop, hanem a gitárosunknak.
Mikor fogod végigolvasni, amit írok?
Nekem jó lenne a T400 is, neki nem kell. Mondtam már neki, hogy vegyen azt, de mondta, hogy mindenképp 15,6" kell, ami 16:9.
Ezt olyan nehéz megérteni?
Ha nem tudsz olyan laptopot, ami megfelel ennek, akkor kár leütnöd a billentyűket csak azért, hogy belém köss.. itt kezdődik az intelligencia szerintem.. mindegy, hagyjuk.Khelben: Köszönöm!
-
Bóti
senior tag
válasz
Tikakukac #80924 üzenetére
Örülök, hogy úgy formálsz véleményt, hogy el sem olvasod, amit írok, rettentő nagy intelligenciára vall.
Mint írtam, nem nekem kellene, hanem a gitárosunknak.
Másrészről, a topik szabályai szerint válaszoltam a kérdésekre, hogy nektek, akik (elvileg) tudtok segíteni a vásárlásban, egyszerűbb dolgotok legyen.
Erre mindenki a Lenovo T400-at akarja rám tukmálni.
Egyrészt, mint írtam is, a srác, akinek kellene, mindenképp 15,6"-os 16:9-es megjelenítővel ellátott laptopot szeretne.
Másrészt, használtam én is 2db Lenovo T400-at (céges laptopok voltak), rövid idő után olyan holtjátéka volt a monitornak, hogy neki kellett támasztani valaminek, mert hátracsuklott.
Ezzel nem azt mondom, hogy a Lenovo rossz lenne, hanem ha vigyázva van rá, szerintem nem lesz baja egyiknek sem, ha nem, akkor meg úgyis széthullik.Elolvassátok az első pontot:
-Mennyi? 40k? Lenovo!
Akkor minek kell leírni a többi infót?
Mindegy, köszönöm a cinizmust!Köszi Dell XPS!
Te tudnál valamit ajánlani ezek alapján? #80898 -
válasz
Tikakukac #80893 üzenetére
Akkor bennem van a hiba,mert minden laposomat hordoztam a melóhelyre napi szintem,persze úgy vigyázva rá,mint a hímes tojásra.
Amikor pl. eladtam a G750JH-t,az új gazdája kérdezte mikor megérkezett a csomag,hogy volt ez használva?
Amikor itthon kikapcsolom,lehajtom a fedelet.Ennél a hordozás csak a karcolásokban merülhet ki.Amúgy ez lényegtelen,nem én keresek gépet.
Egy alig használt ROG azért még mindig jó vétel. -
szabonagyur
félisten
-
ZavaBalazs
őstag
válasz
Tikakukac #80843 üzenetére
nézd, én elhiszem neked, "picit" többet láttál már mint én, jobban is értesz hozzá, én csak ennyit tudtam hozzátenni, hogy az enyém egy ilyen átlagos 30 Mbit körüli wifit hiba nélkül elvisz falon keresztül is. sajnos jobbon nem tudom csekkolni, otthonra végül nem hisztiztem ki a 120-at csak azért, hogy 2 hetente egy estén gyorsabb legyen a yutyúb, máshol meg passzolom. BME-n jobb ennél a wifi? eddig csak használtam, nem méregettem, de ha igen akkor ránéznék.
-
Darthforce92
tag
-
Burt1793
veterán
válasz
Tikakukac #80752 üzenetére
Bocs, akkor ezt benéztem, én dvd-t kerestem a dobozban, az nem volt, az egyik leírásban annyi volt, hogy hogy kell bedugni a 220-ba és melyik a bekapcsológomb, ezt látva sajnos nem olvastam el a másik leírást, abban akkor biztos benne volt ez az infó. Amúgy nem volt nehéz az oldalukról egyesével leszedni, kb 25, 30 program volt fent.
De abban azért igazam volt, hogy dvd-t nem adtak mellé, ami gáz, főleg, hogy ennyire dicséritek a probookot.Ui.: Itt meg nem terjed senki, mert 15-en olvassák a topikot, csak olyanok, akik ismerik a notebookokat, aki meg kérdezni jön, az meg nem olvas vissza.
-
Dhampir
félisten
válasz
Tikakukac #80752 üzenetére
Mondjuk az a Softpaqban is előfordul, hogy többféle drivert sorol fel, annak ellenére, hogy előzőleg típusra ki lett választva a masina (belépő ProBook esetében, a drágábban nem tudom). ThinkPad és Fujitsu esetében kisebb hardverismeret is elegendő, még kényelmesebb letöltője van.
-
lajthabalazs
senior tag
válasz
Tikakukac #80585 üzenetére
Ha már nagyot mondasz, mondj inkább valami hatmagos i7-est, teljesen irreleváns a jelenlegi kérdésben.
Az eredeti felvetés az volt, hogy öregedő rokonnak 100e alatt valamit vaterázáshoz. Erre javasoltam, hogy vegyen bármit, aminek a képét szívesen nézi, és a billentyűzetét szívesen nyomkodja, mert egy idősödő rokonnál azon fog elvérezni a gép, hogy ha nem tudja használni a touch-pad-et, Ű helyett mindig az Enter-t nyomja meg, véletlenül mindig kikapcsolja a WiFi-t, zavarja az egerezésben az USB csatlakozó, stb. Az idősödő rokont, nem a sebességet fogja szidni, hanem az ergonómiát, legyen szó szoftverről vagy hardware-ről. Mivel nem a Windows 8 csempéken szocializálódott, ezért úgyis meg kell tanulnia valamit, akkor miért ne egy egyszerű mobil operációs rendszer lenne?
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Bivalyerős Snapdragon a láthatáron
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- PlayStation 5
- LEGO klub
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Szeged és környéke adok-veszek-beszélgetek
- BestBuy ruhás topik
- Windows 11
- További aktív témák...
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 16/512 Iris Xe FHD
- Gigabyte 15 G5 Gamer FHD IPS 144Hz i5-12500H 12mag 4.5Ghz 16GB 512GB Nvidia RTX 3050 Win11 Garancia
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 6700 / Rog RX580 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- Lenovo LEGION Pro 5 / Pro 7, Lenovo Yoga Pro gépek (RTX 4060 / 4070 / 4080 / 4090)
- Samsung Galaxy Book2 Pro 360 i7-1260P 16GB 512GB OLED touchscreen, GARANCIA: 1ÉV
- BESZÁMÍTÁS! ASUS TUF A620M R5 7600X 32GB DDR5 1TB SSD RX 6700 XT 12GB ZALMAN I3 NEO A-Data 750W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest