-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
fordjee
aktív tag
Máshol nincs az a Hp 3 év garanciával? Az 1 év garancia azt jelenti, ha jól tudom, hogy nem Magyarországra szánt gép, jó eséllyel a Hp-tól is el fognak hajtani (ez nem biztos, nem tudom, hogy a nemzetközi garancia hogy működik Hp-nál), ha gond lesz vele. Nem éri meg rizikózni.
Közben megnéztem, van máshol csak 50-el drágábban, nem véletlenül. Ha pedig rákeresel a cikkszámra(6HM83ES) , német és angol oldalak jönnek be, a billentyűzete nem magyar lesz. Ezen a cikkszámon Magyarországon nem forgalmazták ezt a gépet. -
-
Tikakukac
titán
Mivel evidens, hogy nincs, mert nincs, így a legközelebbi gépet ajánljuk hozzá ami nagyjából lefedi az igényeket. Így lett T400.
Mivel nincs más opció és nem is írhat, így olvasgathatod de ugyanez marad.
premete: Ezért nem alkatrészezek már. Kikeresem a mihez jó részt, és bekérdez az értelmes. Vagy mondom ügyfélnek ez ugyan 14" nem 15", de nem veszi észre a difit, cserébe olcsóbb, erősebb, könnyebb hordozni amit amúgy is akart. Nem, az kicsi, hogyan látja rajta a betűket.
Csak egyik helyen van fizu itt meg nincs. Vagyis nem, itt is fizetnek a boltok meg gyártók, ugye, mint azt tudjuk.
-
szabonagyur
félisten
Neked meg veszekedés helyett át kéne adnod az itt leírtakat a gitárosnak képekkel együtt, hogy fogja fel mivel jár jól, de nem te kötöd az ebet a karóhoz, közben meg akinek kell lehet simán megértené, hogy mást kell venni. Az intelligencia ott kezdődne normál esetben, hogy megköszönöd az ajánlatot és továbbítod, nem pedig elvárni, hogy valaki a sz@rt éljenezze neked, mert te igen elvárod.
-
Tikakukac
titán
Mikor fogod végigolvasni, amit írok?
Amikor megérted azt, hogy amit akarsz/akartok nincs.
Ezt olyan nehéz megérteni?
Nem nehéz. Csak felesleges, mert nincs mit ajánlani, mert ilyen nem létezik. Pöröghetsz napestig azon most a topikban ki a tuskó, bevállalom, az vagyok. Csak értsd már meg amit írunk könyörgöm.
Ha nem tudsz olyan laptopot, ami megfelel ennek, akkor kár leütnöd a billentyűket csak azért, hogy belém köss.. itt kezdődik az intelligencia szerintem.. mindegy, hagyjuk.
Nem köt senki beléd. Te szeretnéd azt, hogy valaki adjon a gitárosnak egy T510-et 40k-ért. Szerintem meg itt kezdődik a minden, döntsd el ez meg micsoda.
-
Khelben
nagyúr
Szerintem kaptál választ a kérdéseidre, még ha néhol kicsit nyersen is. Olyan gép, amit keresel, nincs. Legközelebb egy használt üzleti áll hozzá, nyilván kompromisszumokkal (pl. 16:10-es kijelző). Harmadszor: amit te kinéztél, az egy rakás szar, kidobott pénz minden ráköltött forint.
Innentől fogva a te dolgod, hogy dönts, minden szükséges infót megkaptál. -
Tikakukac
titán
Mindenki a szar T400-at tukmálja, mikor csodát is lehet kapni, csak a hülyék nem értenek hozzá! Na majd én megmutatom nekik!
Ha nem terjed el odáig a kapacitás (vagyis ahogy utalsz "intelligencia"), hogy megértsd miért nincs más, akkor nyugodtan, vegyed. Mutatom mit veszel. És mielőtt: nem, nem kirívó eset. A cinizmus mellé mutatom a megkímélt X52F-et, ami egyik nap középen kettétörte a zsanért, gondolom nálad is a T400-ak ezt teszik, csak a topikban nem tudunk róla, ahol vagy 50 ember stabilan nyúzza évek óta. Holtjáték? Van. Széttörik minden? Nem. Demonstrálom akkor:
-
Dell XPS
veterán
Nagyon gyengusz gép P6100 -as processzorral, arról nem beszélve ha eltörik a zsanér az akár 20k-30k -ás kiadás is jelenthet (min. fedél + keret (bezel). A leggyakoribb típusbetegség a szériánál. Könnyen magával rántja a burkolati elemeket, néhány esetben még a kijelző panelt is (becsíkozódik). Nagyon nehéz hozzá megfelelő áron találni használt, hibátlan elemeket (sőt, inkább lehetetlen, állandó igény..), így marad az eBay a fenti áron.
-
Mást nem nagyon tudsz venni, ekkori latitude-ok és elitbookok szintén 16:10-esek. De nem tudom mi a baj a 16:10-el, az a legjobb képarány. Filmnél nem annyira gáz a két csík, de audió programokra végképp jól jön a több sor. Mást ne vegyél mert szétesik, illetve már szétesett ebből a kategóriából.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- alza vélemények - tapasztalatok
- Xbox tulajok OFF topicja
- Melyik tápegységet vegyem?
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Filmvilág
- RETRO beárazás (mobil, PC, konzol)
- További aktív témák...
- MacBook Pro 2019 '16 2,6 Ghz 6mag Intel Core i7 16/512gb - Space Gray Touch Bar
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L13 G3 - i5-1245U I 16GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I NBD Gari!
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T490 - i7-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I Cam I W10 I Garancia!
- Dell Latitude 7410
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad X395 - AMD Ryzen PRO 5 I 8GB I 512GB SSD I 13,3" FHD I Cam I W11 I Gari!
- DELL PowerEdge R730xd 16LFF 160TB+400GB 2U rack - 2xE5-2683v4 (16c/32t),256GB RAM,2x10G NET,HBA330
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- PlayStation Plus Premium előfizetések
- Honor 90 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB DDR5 RTX 5060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest