- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Képen az iPhone 17 Pro kétféle akkumulátora
- Vékonyabb házba rejti a Galaxy A17 5G az Exynost
- Yettel topik
- Mobil flották
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
TheNewDawn
addikt
válasz
lacy8 #140178 üzenetére
Nyilván az ő döntése, nem beleszólni akarok, félreértés ne essk, de ha semmit se lesz hordozva akkor miért nem PC? ugyanakkora keretből nagyságrendekkel jobb gépet lehet kihozni úgy, nem is beszélve a meghibásodás esélyéről.
120 ért szerintem csak Hp 250 G5/G6 van, amennyire én tudom. -
Tikakukac
titán
Van 150k-ért is.
Micsurin: Arra értem, hogy jó Asust ennyiért. Mert nincs.
Ha ez egyasztali konfig lenne azt mondanám okés. De ez nem asztali.
A felsorolt játékok úgy futnának rajta, mint egy G580-on 120k-ért csak rosszabb lenne az anyaga. Notebookcheck Itt mutatja mire számíts. -
Tikakukac
titán
Írtak G580-at, na abból a B-s 120k alatt van, sokkal jobb összerakottsággal. De te tudod mennyire akarsz gamelni. Ha 150k belefér, márpedig a samu 2 év rendes garival minimum annyi, akkor Z500 akár.
Micsurin: Bakker. Most ha várhat karácsonyig miért veszed meg a mostani kifutókat? Én mindig tiszteletben tartom a márkahűséget, éppen ezért én nem ajánlok a részedre semmit. Mert az ütközne a szakmai oldalammal, ugyanis az Asus meg az Acer is pocsék gépet ad ennyiért. Ha neked a logó megér 30k-t és egy rosszabb gépet, szíved joga, te pénzed. Samsung már haladósabb, de valahogy te csodát szeretnél nem gépet.
-
lockdown90
senior tag
ezt nezted?
Lenovo G580AH -
laszlo168
senior tag
A lenovot felejcsd el, én kaptam egyet a melóhelyen, 3 hónap után jöttek a gondok.
Alaplap csere volt 2 szer, táp csere, aztán vinyó csere lett volna, de akkor azt mondtam inkább vissza a pénzt.
Ha minőséget akarsz, vegyél HP-t azt tudom bizonyitani hogy tartós, vagy egy jó PB-t azok is kitünőek. -
Tikakukac
titán
Megbízható, hát ez jó. Ilyen nincs, max kicsit biztosabbak abban, hogy kevésbé fossa magát össze az egész. Amiket linkeltél, pláne az utolsó kettőt én felejteném. Jó lesz ide az a 531-es Fuji, lehetőleg A model, de AH is lehet, igaz, ott van lakkozás bőven ( meg elviekben fényes kijelző is, de a legutóbi óta ezt már 100%-ra nem mondom)
attosz1120: Van egy jó hírem, a Lenovo ezentúl barátod lesz. G580 635 vagy 630M-el már jó lesz játékra, csekély 130k-ért. Esetleg 5520 Inspiron, de az 160k körülről indul.
-
Tikakukac
titán
Abból kiszedték a modult. Nyugi ez alap dolog. De illik kipróbálni, mert bluteooth/3g modem/wifi könnyen eltűnik ugye...
A baj az, hogy te most 2 év garival akarsz rendes üzleti gépet venni 120k maximummal. Én anno vettem 8440p-t 2 év garival ennyiből, de hatalmas mákkal. Gariból adj lentebb, vagy az üzleti dologból. Belépő üzleti gép újonnan ennyiből mondjuk egy A531 Fuji Lifebook. Más nem nagyon van.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- T15 Gen1 15.6" FHD IPS i7-10610U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Ezüst / Garancia!
- LOQ 15APH8 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7840HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- LENOVO T14 GEN 5 l TÖBB DARAB l RENDELÉSRE IS
- Macbook Pro 16" M4 PRO - 2025 gyártás, 14/20 mag, 24GB RAM, 1 TERA SSD, 2 ciklus - Apple garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-G5 I 8GB I 128SSD I 12,5" Foltos FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3059
- 12 GB-os DDR5 SODIMM laptop memória - garanciával
- Dell G15 5520 i7-12700H 14magos! RTX 3060 16GB RAM 512GB SSD FHD 120Hz Gar.: 2026
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest