- iPhone topik
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- BlitzWolf termékek topicja
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Yettel topik
- Ilyen a Huawei Watch 5 és új érzékelője
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Hirdetés
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Sententious
tag
válasz
Khelben #121457 üzenetére
Talán a billentyűzet probléma engem annyira nem is érint, mivel itthon biztosan hozzá lenne kötve egy billentyűzet (ez az esetek többségében bent az egyetemen is megoldható), az egér pedig alap dolog, mivel touchpad-en lehetetlenség modellezni stb.
Megnéztem ma a MM-ben az Asus N551, N552 és a Dell 7559-et is. Azt kell, hogy mondjam, csak ha tényleg erősen nyomjuk akkor nyomódik így a Dell (ill. a többi is), amire valószínűleg normál körülmények között, ha vigyázva van a gépre csak extrém esetben következhet be. Az N552 talán annyiban jobb, hogy a zsanér végig fut a kijelző alján szinte teljesen, így azt alulról pl megnyomni szinte lehetetlenség.
Összességében eddig meggyőzött a Dell.
Ezzel kapcsolatban viszont, egyik ismerősöm azt mondta, hogy ha Dell, akkor csak business kategória, mert a consumer nem az igazi és tudtommal a 7559 igaz, hogy jó minőség, de consumer.Érvek, ellenérvek?
-
Peter_
tag
válasz
Khelben #121460 üzenetére
Köszi a tippet.
Sajnos mivel a cég fizeti ezért csak új lehet, megbeszéltek alapján 300000 Ft-ig el lehet menni Win 10 nélkül.
A lényeg, hogy 2 helyen kellene dolgozni, ezért kellene hordozni egy héten egyszer.
Viszont az megoldható, hogy mindkét helyen legyen billentyűzet+egér és külső hűtő, így valamelyest javítanánk a dolgokon. -
válasz
Khelben #121457 üzenetére
Sajnos egyre több ilyen notebook ezt tudja. HP-nél pl. a 8460p-nál ez a törésteszt egész jónak tűnik (az is
). Sajnos ez a mai EliteBookokra nem mondható el, IGAZ cserébe nagyon vékonyka notebookot kapunk. Valamit, valamiért. 840 G3-as használok minden nap munkában. Jó rajta gépelni, de az a ku..a LE-FEL nyíl ne lenne benyomorgatva, akkor még otthonra is ilyenem lenne.
Klaviatúra: Minden klaviatúra előbb-utóbb kifényesedik. Ez leginkább attól függ mennyire zsírosak az újjaid. Ha nonstop sültkrumplit eszel, akkor nem lesz jó vége neki. -
Sententious
tag
válasz
Khelben #121454 üzenetére
A fényesedő billentyű a gomb (betűk) kopása vagy csak hogy a matt felületből fényesebb lesz a használat során?
Illetve ha táskában cipelném, akkor is egy plusz tokban tartanám, (mert hát ugye ha kiadok ennyi pénzt érte, amiért megdolgoztam, vigyázok rá), így talán a kopó sarkok is elkerulhetőek egy ideig.A Dell létezik matt, IPS kijelzővel és a fentebb paraméterekkel min. 8GB RAM-mal?
Illetve a gumiszerű borítás nem karcolódik? Mert amit láttam kiállítva az MM-ben, eléggé össze volt körömmel karcolva. (Persze én ezzel nem szórakoznék.)
Ez a felület nem gyűjti nagyon a port?Bocsánat, ha buta kérdéseket teszek fel meg ilyesmi, de csak sok pénzről van szó.
-
Sententious
tag
-
weres78
senior tag
válasz
Khelben #121364 üzenetére
A Dell E5450 (van a családban) nem fér el, annál kicsit (kb 2cm-rel) rövidebb (leghosszabb oldal) kellene.
337mm Dell, 323mm Asus. Ezt ki kellene próbálnom valahol...
Ezeknél kisebb megoldás van amit ajánlanál esetleg? A dupla HDD-ről le tudok mondani, majd meghagyom SD-n a cuccot biztonsági másolatként. -
Xeon7
aktív tag
válasz
Khelben #121360 üzenetére
(1) Mikor lenne esedékes a vásárlás? Napokon belül.
(2) A gépre szánt összeg forintban? (mindenképp add meg, a “minél olcsóbb” nekünk nem mond semmit) 350-400k
(3) Felhasználás? (irodai programok, játék, programozás, fotószerkesztés, renderelés, tervezés, stb., ezek munka vagy hobbi/tanulás szintjén) Netezeés, filmnézés, letöltés, játék.
(4) Ha játékra is használnád, akkor milyen játékokra, milyen felbontáson, milyen részletességgel? (MMO,FPS) legalább közepes részletesség.
(5) Kijelző mérete, felbontása, fényes vagy matt, TN vagy IPS? 15.6,IPS.
(6) Mennyit lesz hordozva a gép? Használnád-e utazás közben is? Lesz hordozva.
(7) Operációs rendszer? (Windows, Linux, semmi, legyen Win7 támogatás, stb.) Win 10.
(8) Tárhely mérete és típusa (HDD és/vagy SSD), memória (RAM) mennyisége, optikai meghajtó kell-e? SSD min. 128GB, min. 8GB RAM.
(9) Egyéb kívánság, speciális igények? (pl.:soros port, HDMI, eSata, webkamera stb…)
(10) Csak új gép jöhet szóba vagy használt is? (utóbbiak is vannak számlával és garanciával) Csak új gép. -
válasz
Khelben #121348 üzenetére
Specifikációk, ár, elvárásaim alapján én is tudok választani. A kérdés arra irányult volna, h van-e valami jellegzetes hibája, problémája a gépnek, vagy bármi más, ami miatt nem ajánlott a vétele. Asus Zenbook-ok azok, amik tetszenek, árban megfelelőek lennének, de ...
@ Chaser ... a márkával nincs sok tapasztalatom, de ma már nincsenek is ott az elitben, mint 15-20 éve. Egy 3000 N100-as Lenovo, (SSD-vel) a mai napig működik a családban 2005 óta. Ég világon semmi baja nem volt ez idő alatt. Jelenleg egy Dell Latitude E5430-am van, nagyon szeretem ezt is. Az XPS viszont rohadt drága és nem is létezik magyar lokalizációval. X1 Carbon szintén húzós árban. Más gyártótól nem szívesen vennék.
-
Predator2
addikt
válasz
Khelben #121337 üzenetére
Régebben ebben a topicban lebeszélték az embereket az i5-ről, mert csak órajelet emelt, az i3-hoz képest, de árban viszont jóval a i3 felett járt.
Ár/érték arányban melyik éri meg jobban? i5/i3?
A Probook G.. a generáció rövidítése akar lenni? Minél nagyobb a szám annál újabb a gép?
Meglehet oldani ezeknél (430-440), hogy HDD megtartása melett ssd is kerülhessen a gépbe? Mire figyeljek vásárlásnál, hogy ez kivitelezhető legyen?A két probook (430-440) mellett mi jöhet még szóba más márka kínálatából, ha van ilyen?
-
Balion
senior tag
válasz
Khelben #121306 üzenetére
Ejha. Hadd akadjak ki egy kicsit, persze ez nem neked szól.Ha az ember egy notebooktól jó kijelzőt és jo billentyűzetet szeretne, nem elég 200ezer forint? Komolyan azt hittem, hogy nem nagyok az igényeim.
Nem kell ssd, nem kell Windows, nem kell videokártya. Valami olyan, amit azért pl te megfontolnál az igényeimmel? -
MwC
csendes tag
válasz
Khelben #121182 üzenetére
Az eddigiekben Fujitsu laptopokat ajánlottatok, ezért keresgéltem én is ez irányban. Csak ez a széria gyenge, vagy a többi is, de az ár-érték arányuk miatt ajánlhatóak voltak?
Ha még teszek hozzá, akkor ez az Asus UX303UA megfelelő lehet?
(Vagy ha 14"-os kijelző kell, akkor a használt HP vagy Dell gépek.)Most látom, hogy ajánlottál feljebb egy UX303-at i3 procival. Az mennyivel gyengébb az i5-nél? Mikor ajánlottab egy i5?
-
DeathLordX
csendes tag
válasz
Khelben #121117 üzenetére
http://www.laptopszalon.hu/laptop_notebook/acer/Acer_Aspire_E5-574G-59YB_Intel_Core_i5_6200U_4GB_1TB_NVIDIA_Linux_Fekete_NX-G3HEU-002_22516.html Az ilyen féle acer belefér, mit gondolsz erről? (telefonrol vagyok laptop hiányában bocsi hogy nem tudtam linkelni rendesen )
-
ThorsHUN
őstag
válasz
Khelben #121108 üzenetére
A K501-nel melyik tipus a javasolt? Az ujabbak ahogy latom mar fenyes kijelzovel erkeznek sajnos, de ahogy latom van beloluk 940-950es kartyaval szerelt, HD-fullHD 4-8gb-os kiszereles, sot az egyik uzletben meg 16 GB-os ssd-t is raknak bele, ami nemtom mire eleg.
Meg korabban irtak, hogy gyorsan meghal a ventillatora. Namost meg igy is erdemes raszanni azt a plusz ami a teljesitmenyben kb azonos, de arban alacsonyabb x555-x556-osok es a K501 kozott van? -
Mobildeck
tag
válasz
Khelben #120948 üzenetére
persze, igazad van, jogos, igazából tudom is, hogy az ilyesmi ott keresendő (de magamnak talán nem is vennék ebben az alacsony árú szegmensben emiatt)
de ahogy nézem, itt többen is nézegetik a 250 G4-et, nekem tetszik is, csak kicsit tartok a márkától a korábbi tapasztalatok miatt
de álljon itt egy konkrét kérdés:
mondjuk egy dell 5558 / asus x555 (vagy 540) / hp 250 G4 (vagy G5) (mindegyik kb hasonló belső tulajdonságokkal) között melyikre érdemes letenni a voksot? -
Mobildeck
tag
válasz
Khelben #120946 üzenetére
egyébként hasonlót keresek én is, asszonynak egyetemre, plusz vidékre ingázásnál filmezésre.
az akksija jól bírja? azt olvastam a képernyője nem a legjobb, de ez így ebben a formában nem sokat mond, hiszen lehet hogy ebben az árkategóriában jónak számít.
létezik a G4-nek bármilyen riválisa, mondjuk asus vagy dell fronton, hasonló (max 160) árkategóriában?
régebben a lenovo-toshiba párost vettük a családban/ismerősi körben (5-6 különféle gép), és mindegyik 2-3 év alatt annyira leamortizálódott, hogy már nem mernék venni, a HP (illetve asus, dell) is hasonló ebben az árfekvésben? sajnos HP gépet is láttam többet, és szerelni/bővíteni nem igazán volt egyszerű, vagy nem is lehetett.
kellemes csalódás lenne egy olyan gép ami sok év elteltével sem esik szét, de ez gondolom inkább pár kiváltságos prémium modell esetében létezik csak. (még az én latitude e6430-am is 2-3 évesen már egy borzalom)
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Khelben #120927 üzenetére
Jó amúgy , engem egyedül az tart vissza tőle, hogy nem szerelhető szinte... legalábbis otthon azért egy mezei user nem ugrik neki, egy szerelőablak kellett volna rá..
Illetve, a 250-essel nincs jó tapasztalatom, habár lehet fejlődött, de persze van ennél gyatrább minőség is a piacon.
Az alaplap szinte a teherviselő elemPersze 128-as SSD-vel nem tudnék én se mást ajánlani, nincs ennyiért. A514-es is 25 ezerrel drágább SSD-vel , és régebbi procival
-
Sk8erPeter
nagyúr
válasz
Khelben #120319 üzenetére
Köszi az ajánlásokat így utólag ismét.
Megírnám a tapasztalatokat, meg kíváncsi vagyok a véleményetekre.Mutternak végül az ajánlásokkal egybevágóan megvettük innen az Asus K501UB-DM042T-t, eddig tetszik neki, elégedett vele.
Külsőre szép, elegáns, kellemes a fémes felületű fedlap és csuklótámasz. Tetszetős, hogy mérete ellenére relatíve könnyű, vékony (mivel nincs benne ODD), a hűtése eddig egész jónak tűnik, az akksija nagyon jól bírja (múltkor mutter valami 6 óra után rakta csak töltőre, de még nem pampogott a töltöttség hiányára, ez azért meglepett). A touchpad olyan szokásos Asusosan szar, de azok közül még pont egész elviselhető. A billentyűzet egész kellemesen nyomkodható, pedig tartottam tőle picit. Tetszik még az is, hogy az USB-portokat nem tolták előre, így nem idegesítő egy bedugott pendrive a géppel való munka közben. Az igényeinek eddig tökéletesen megfelel. Én még túl sokat nem használtam, rövid ideig történő használat során bejövősnek tűnt, persze leszámítva a TN paneles kijelzőt (de legalább matt).
DE ma felmerült egy nem kis anomália, egyszerűen nem volt hajlandó bekapcsolni, bármit csinált vele. A bal oldali, bekapcsolt állapotot jelző LED (ami fölött egy villanykörte ikon van) folyamatosan égett - kikapcsolt állapotában is, úgy is, hogy nem volt töltőn. Nekem valahogy némi próbálkozások után sikerült életet lehelni bele, egyszer nagyon hosszan nyomtam a bekapcsológombot, ekkor a folyamatosan égő LED kialudt, majd ezután már sikerült bekapcsolni. Nem tudom, van-e bármi szerepe a bekapcsológomb hosszan tartó lenyomásának, valami CMOS reset-féleség létezik-e ilyenkor, vagy hasonló.De olvastam tapasztalatokat, hogy az Asus K501-ek közül vannak hibás darabok, ennyi alapján sanszos, hogy ebből is szervizelés lesz... Csak jelenlegi formájában nem tudom, érdemes-e elküldeni úgy, hogy egyszer volt egy ilyen hiba, hogy nem kapcsolt be, vagy várjam meg, míg újból előfordul...
----
Magamnak pedig innen az Asus ROG G551JW-CN214D-t vettem. Az igények ehhez hasonlók voltak, bár annyi más, hogy matt IPS-kijelző preferált, plusz 50-et is szántam volna rá (250k-ig elmentem volna), meg nálam programozás is szerepet játszik valamelyest, és inkább nagyon hobbijáték, egy-kétszer poénból CS:GO, kb. ennyi. Erre pont nagyon ajánlottátok több helyen is ([link], [link], stb.) ezt a laptopot, merthogy ilyen áron (én még sajnos 239 990 Ft-ért vettem, amire rá 2 nappal (!) pont egy tízessel ment le az ára
). best buy ezekre az igényekre.
Hát vannak vele bajaim bőven, amik miatt gondolkozom erősen a 14 napos elálláson (okt. 2-án rendeltem a gépet, még van egy kis időm gondolkodni, nem sok), csak sajnos nem tudom, mit vehetnék helyette, esetleg kicsit drágábban akár. Azért azt gondoltam, hogy egy olyan laptop esetén, ami 270k++ körül vagy még magasabban is mozgolódott nem olyan rég, annál azért már nem kell ennyi kompromisszumot kötni. Jópár éve a Lenovo Y570-nél (ami akkoriban szintén ilyen 270-280 körül mozgott, én használtan később olcsóbban vettem) azt éreztem, hogy ez jó vétel volt (még ha az idő rá is cáfolt, igazolta, hogy ezek a laptopok tényleg a garanciaidő környékéig bírják a strapát, plusz belül ez is egy szétesős repedezős műanyag fos volt), ennél nem.
Na, sorolom, mi nem tetszik az Asus G551JW-nél. Először is ez a legdurvábban ujjlenyomatgyűjtő laptop, amivel eddig én találkoztam. A külső fedlap valami egész katasztrofális, de a csuklótámasz és a touchpad is gázos, meg a gombok. De mondom, a külső fedlap a legrosszabb. Nyilván mindig van rosszabb, és azért itt a topicban Ti jóval több géppel találkoztatok, de ez számomra annyira bosszantóan gyűjti az ujjlenyomatokat, hogy - hülyeségnek tűnhet, de - már önmagában emiatt elgondolkodtam, hogy jó vétel volt-e, pedig eddig azt hittem, elég magas a toleranciaszintem...A második, ami a legjobban idegesít, az az, hogy elöl vannak azok a rohadék USB-portok, meg a jack-csatlakozó, de még a HDMI-csatlakozó is egész zavaró helyre sikerült, nem ám hátrább pakolnák, ahogy illik (ha már szó volt erről is, a K501-nél ez is értelmesebben van megoldva, ott legalább hátrább tolták). Hosszasan tudnám ütlegelni azt a baromarcút, aki keresztülnyom egy ilyen dizájntervet egy ekkora cég esetén, mint az Asus, azt feltételezném, hogy ennyi év után tanultak valamit az ergonómiáról. Faszán lehet törni az USB-portot, ha az ember véletlenül munka közben rátenyerel a bedugott pendrive-ra. De ja, figyeljen oda rá, fasza...
Az akkumulátor képességeitől sem voltam eddig elájulva, a 6 cellás hűdeqrvajólesz módon meghirdetett akksihoz képest pluszban jóval több órát vártam, amennyit képes ellenni töltés nélkül. A hangszóró kínosan borzalmasan szarul szól. Igen, tudom, laptop, dobozhang így is-úgy is meglesz, de az Asus K501 hangszórója egész jó kompromisszum, a régi Lenovo Y570-em JBL-hangszóróiról nem is beszélve, szóval a méretkorlátok ellenére azért be lehet passzírozni pár fokkal igényesebb megoldást is a hangszóróra, főleg ennyi pénzért. Alapvetően ha igényes hangra vágyik az ember, nyilván külső hangszórón hallgatja, esetleg fülessel, de ne legyen már ennyi pénzért ekkora fos.
A touchpad itt viszont már olyan bosszantóan Asusosan szar. (Én legalábbis még jó Asus touchpaddel nem találkoztam, de ez idegesítő is.) Pont akkor érzékeny, amikor nem kéne, pont akkor nem érzékeny, amikor kéne, a touchpad bal és jobb oldali gombjának hangja lenyomáskor zavaróan hangos és olyan gagyin klattyanós. (Miért nem lehet ezt eltalálni? Az Y570-nél ez is sokkal jobban sikerült.)
A billentyűzetvilágítás pirossága szerintem nem szép, de ez abszolút szubjektív. A laptop elég nehéz, de ez nem különösebben érdekelt, láttam a specifikációban, milyen súlyú, ilyesmire számítottam.
Ha már billentyűzet, rettentő idióta ötlet, hogy a Home-Page Up-Page Down sorban egyszer csak a be/kikapcsológomb következik a dedikált End gomb helyett (pedig használom az End gombot olykor, és idegesítő, hogy ilyenkor a Num Lock-ot ki kell kapcsolni, és az 1-est lenyomni, ami a külön Endet helyettesíti). Miért nem lehetett fölülre pakolni egy bekapcsológombot? (Az Asus K501 megint csak értelmesebben van megoldva, ha már szóba került fentebb, mert annál van egy jól kinéző, különálló gomb erre a célra.) Ja, és ha már a bekapcsológomb, az a pici gomb azért állhatna stabilabban is a helyén.
Ami tetszik, az a szépnek tűnő kijelző, azok színei, eleve az, hogy IPS-kijelzős, így nem torzulnak a színek, blabla, illetve a fedlap fémessége (de mivel ilyen ujjlenyomatgyűjtő fos, ezért összességében ez nem menti meg), meg a jó kompromisszumnak tűnő konfiguráció, és a még elviselhető billentyűzet (ergonomikusnak nem mondanám, ebben is sokkal kényelmesebb volt az Y570-em, de ez van). Ez az előny kicsit kevés.Mi a véleményetek, lenne egyébként bármi esély ilyen vagy valamennyivel magasabb áron kicsit értelmesebben összerakott (pl. az USB-portok és a jack-csatlakozó ne legyenek már elöl), nem ilyen brutális módon ujjlenyomatgyűjtős laptopot venni? Éljek az elállás jogával, vagy ez van, elégedjek meg a kissé túl soknak tűnő kompromisszummal az Asus G551JW esetén ennyi lóvéért?
-
Orcsi
aktív tag
válasz
Khelben #120779 üzenetére
Rákerestem ....
A jogi személy által vásárolt készülékek jótállása felől a törvény nem rendelkezik, ezért a jótállási időszak hosszát az aktuális szolgáltatási szintű megállapodás határozza meg.
unquoteez mit is jelent ?! ha cégre veszem a gépet akkor nincs 2 éves garancia ?!
ezt most nem értem ...
-
Orcsi
aktív tag
válasz
Khelben #120777 üzenetére
Ja igen a garancia az lehet szívás ... volt már vele dolgom volt jó is meg rossz is ... de ha abból indulok ki ... hogy nem romlik el akkor szerinted inkább Lenovo a speci szerint ?!... az M proci nem fogyaszt lényegesen kevesebbet ... ?! ezt csak a rendelkezésre állás miatt kérdezem ... inkább mobilnak kell lennie (internet szövegszerkesztés, filmek max nagy néha moviemaker .... semi extra)
Üdv,
-
Graphics
Jómunkásember
válasz
Khelben #120738 üzenetére
Munkahely alatt értsd azt, hogy 2-3 naponta ki van osztva felhasználásra.
Azt valahogy nem tartom minőséginek, ha a csavar magától kiesik
"Munkahely"- Tanárok kaptak belőle, otthoni felhasználásra. Ez is munkahelyBővíthetősége milyen a 250 G5-nek? Bontani kell az egész alját?
A514-es és A555-ös is képbe került, ezek még viszont hagyományosan szerelhetőek. / +ssd + memória
-
bul07
nagyúr
válasz
Khelben #120727 üzenetére
Én elhiszem, de az én tapasztalatom hogy a z510-nek kategóriához képes jók a hangszórói
Lehet sőt biztos hogy más lenovonak rosszabb a hangja de vannak típusok amiben hoznak egy jobb szintetVan olyan hangja a Z510-nek mint egy régi 51cm crt tv-nek, persze nem két méterről, laptopról amúgy se méterekről néz filmet az ember
Amúgy a Z510: Dupla JBL®-tervezésű hangszórók Dolby® Home Theater® v4 technológiával hírdeti[link]
Amúgy így néz ki a hangkeltője, még a rögzítő csavar gumi ágyában is mozog az egész (anno én csináltam a képet, hogy a bekarikázott pöckök törtek le szétszedésnél, senki ne vegyen egybe hátlapos beépített akkumulátoros gépet szívás szétszedni)Hogy ne csak off legyen
hpshop.hu a hp hivatalos webshopja?
E kettő között, csak az op rendszer megléte a különbség?
1:[link], 2:[link]
Mert 20e ft kicsit sok csak egy W10-ért -
CoRt3z
tag
válasz
Khelben #120654 üzenetére
Köszi. Kicsit megnéztem jobban a dolgokat és arra gondoltam, hogy a legjobb választás Ez lenne, amiben i5-ös proci és HD520-as (Emagon, ahol venni akarom, azt írják hogy Hd 4400 van benne, nem tudom hol taláhatok hiteles infót.).
Találtam olyat is, amelyik szintén i5, de R5-ös dedikált kártyával van felszerelve de szerintem nem ér meg plusz 20ezer forintot. Jól gondolom? Inkább veszek még bele 4gb ramot és így is olcsóbban jövök ki. 250 G5-nél csak i 3-as procival találtam ilyen laptopot 130-140 körül. -
Messzilátó
csendes tag
-
zlad
csendes tag
válasz
Khelben #120529 üzenetére
Szia!
Köszi a választ.
Szerinted ez a G5 mennyire felel a napi általános netezés, hd film, office, némi könnyebb játék céljának?
Meg mennyire masszívak ezek úgy általában?
Elég az integrált videós a fentiekre szerinted:https://www.usanotebook.hu/laptop/hp-250-g5-w4m95ea/P48709
Vagy inkább akkor már ezt érdemes megvenni:
https://www.usanotebook.hu/laptop/hp-250-g5-w4m32ea/P48708
Én hajlok a másodikra, csak nem tudom, a merevlemez és az a videókártya megéri-e a felárat, illetve a célnak nem felel-e meg az olcsóbb is tökéletesen? Nem ismerem ezeket a procikat sem. Ez az i3 5005U vajon mennyire harmatos?
(z)
-
DioKVP
tag
válasz
Khelben #120620 üzenetére
Köszi a választ!
Hát ez így elsőre elég túlárazottnak tűnikAz anyagminőségről nincs tapasztalatom, az lehet hogy nagyszerű, de amúgy elég gyengének tűnik.
Én ezt néztem még előtte, itt teljesül a FullHD kijelző és az erős proci is
https://ipon.hu/webshop/product/dell_latitude_14_e5470_218883_fekete/1514110 -
D4v3
őstag
válasz
Khelben #120607 üzenetére
Játékos, azaz csak a VGA változik, a többi meg kb. ugyanez?
Említettem most neki a HP gépet, amire laikusként annyit reagált, hogy volt a családban HP több is és nem lett kedvenc..Gondolom ebben az árkategóriában nem lehet minőségbeli probléma a HP-val sem (nem ismerem amúgy lejjebb sem..)? Ő Acer/Asus párti valamiért, de jobb lenne, ha meggyőzném inkább erről a HP-ról?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Új HP VICTUS Gamer Tervező Laptop 15,6" -30% Bivaly i5-12500H 12Mag 16/512 RTX 4050 4GB FHD 144Hz
- TUF Gaming F15 FX506HE 15.6" FHD IPS i5-11400H RTX 3050Ti 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Legion 5 15ACH6H 15.6" FHD IPS Ryzen 5 5600H RTX 3060 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- MSI Prestige 15 i5-1240P/ 8gb ram/512ssd FHD IPS/RTX3050Ti
- Szuper áron DELL XPS 13 9380 /i7-/16 GB Ram/512 GB SSD 4K Touch/IPS/
- Apple iPhone 12 / 128GB / Gyárifüggetlen / 12Hó Garancia / 100% akku
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 6000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Samsung Galaxy A55 / 8 RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12hó Harancia
- Targus Universal USB 3.0 DV1K-2K Compact docking station (DisplayLink)
- Lenovo Thinkpad L14 Gen 4 -14"FHD IPS - i5-1335U - 8GB - 256GB - Win11 - 2 év garancia - MAGYAR
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest