- Itt egy pár fotó az iPhone 17 sorozatról
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Mobil flották
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Khelben
nagyúr
válasz
hunika1 #121189 üzenetére
Akkor hozzá kell tenni még a kerethez. Asus N552 alatt nem találsz ilyen gépet. A Dell 5559 alsókategóriás házban van, a Fujitsu A556G meg szerintem kifutott, mert nem látni sehol. Más ips-es gép meg nincs, amit ajánlani mernék.
Mediamarktban akciós N551, de nem tudom, hogy ez IPS kijelzős-e, meg kellene nézni.
-
Khelben
nagyúr
válasz
hunika1 #121187 üzenetére
A jó hangot elfelejtheted, az csak külső hangszóróval vagy fejhallgatóval lesz. Halk akkor lesz egy gép, ha nem terheled. Asus UX303 jó gép, billentyűzete nem az igazi, de a háza, kijelzője jó. Csak i3-nál gyengébb cpu-val ne vedd meg. UX303 i3, ssd
-
Tikakukac
titán
válasz
hunika1 #118097 üzenetére
Hát. Hát. Hát. Hát....
Amit én csinálnék: megkeresném azon gépeket amiknek a ventiporgramja piszkálható (TP-k jellemzően) abból nézném van-e olyan ami nagyobb hűtős, mint a többi mert combosabb a konfig.
Na ebből kell a kisebb fajta és abba rakni a nagyobb hűtőt+megírni rá a neked való hőmérséklethez a fordulatokat. Macera, de ez van. Én is üldözöm a néma gépeket (nem ilyen pukis procisokat) és nem sok van. Fujinak van silent módja és még 1-2-nek a placcon, de bőven 200k felett vagyunk itt.
-
Tikakukac
titán
válasz
hunika1 #117030 üzenetére
Garira nem tudok mit mondani, mert nem vagyok hivatalos Delles kommunikációs személy, de meglepne ha belekötnének, ettől függetlenül lehetséges.
A panel pedig 99%-ra IPS. Mysofték szerint is, ők pedig nem lusták megnézni a gépeket, plusz az előzőben is az volt, ez pedig csak egy facelift.
Ennyivel tudok szolgálni. Egyet bekapcsolva megnéztek és ha oldalból lila lesz akkor IPS, HWInfo meg egyből kiköpi.
phaseOne: Bizony. Annál jobb nem kell. Kedvedre tuningolhatod amivel szeretnéd és lesz egy olyan géped ami kimossa az összes újnak a száját 500k-ig tuti, de inkább tovább is. Az a panel nem poén.
7559 van meg Y Lenovo meg G és N Asus attól függően éppen mi érhető el meg mi nem. Innentől meg kisegyháztól és vérmérséklettől függ mi lesz a kompromisszumod. Amíg van az a HP addig nincs is vita, azt kell venni.
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- Akció! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- Túlmelegedik a géped? Segítünk!
- Eladó karcmentes Apple iPhone 11 128GB / 12 hó jótállással
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest