- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Motorola Moto G84 - színes egyéniség
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Apróbb óra érkezik a OnePlustól
- Rekord vékony lesz a Z Flip7 is
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
brumi1024
veterán
-
premete
veterán
válasz
darvak #11038 üzenetére
Nincs olyan laptop, amelyiknek asztali géphez hasonló teljesítménye van, és nem melegszik, aki mást mond, az vagy magától hülye, vagy a reklámok megvezették (akkor azért hülye, mert elhiszi a reklámokat).
Fizikailag nem fér el egy notebook házban akkora hűtő, és hűtőfelület, mint egy asztali gépben, nem is arra vannak kitalálva a hordozható gépek, hogy a jövőre megjelenő játékokat 100 fps-sel, fullhd-ban futtassák, aki mást mond, hazudik. -
Razuel
aktív tag
válasz
darvak #11032 üzenetére
Na akkor már ez is tiszta. Elég lesz nekem a HD4000. Egyébként itt olvastam a 15%-ot.
Már csak annyi érdekelne, hogy jó-e anyaghasználatra az inspiron? Nyugod szívvel megvehetem, ebben az árkategóriában nincs nálla jobb?
A 15R SE gépekről van már infó? Mennyiért fogják adni őket?
-
fogtunder
nagyúr
válasz
darvak #10763 üzenetére
láttam én már fujitsu-siemens amilot is tip-topp állapotban 5 évesen és közel nem minden k és x szériás asus porlad atomjaira. a kérdés az, bízol-e benne, hogy a tiéd is így fogja bírni, vagy inkább veszel valamit, amin a műanyag nem teherviselő elem, a zsanérjai nem csak fémszínűre vannak fújva és talán még egy értelmes billentyűzetet is beleszereltek?
az, hogy milyen garanciát vállal egy cég a laptopjaira, szintén sok mindent elmond az általános minőségükről. amiről a gyártó sem hiszi el, hogy ki fog bírni 3 évet különösebb hiba nélkül, az valószínűleg nem is fog.
-
Borote
addikt
válasz
darvak #10750 üzenetére
Ez jó ár, de erről már volt szó
4530s már kb fél éve kapható 180k-ért i5+HD6490M kombinációban. Illetve volt, mert kb most tűnt el.
Garanciára még rákérdezek, de szerintem a magyar supporttal kell beszélni.(#10752) Enjoy: ha kijelző és felbontás fétisiszta vagy, mint én, akkor a Latitude-ot fogod venni. Amúgy a különbségek listáról az USB3-at részben lehúzhatod, mert expresscarddal bővíthető, illetve a Dell-hez még odaírhatod az alumínium-mangézium vázat, illetve az NBD helyszíni garanciát.
-
Forestjo
senior tag
-
Forestjo
senior tag
válasz
darvak #10715 üzenetére
Ez az Acer.
Az Elitbookot pedig a fent említett erős (T9400) procival még mindig kb. 85K-ért szokták kínálni.
Tehát elsősorban üzleti használatra és nem (kizárólag) játékra kellene egy megbízható noti, de az nem baj, ha a VGA minél erősebb. Tehát az engem nem zavar, ha a legújabb - sőt, akár a tegnapi játékokat nem viszi. -
B-L-A-C-K
titán
válasz
darvak #10675 üzenetére
Ez nem mind1ikre igaz azért, lásd pl ProBook 4535s, olcsóbb mint máshol, és még ajándék táska is dukál mellé...
-
bencekemence
csendes tag
válasz
darvak #10636 üzenetére
Ez a melegedés engem is zavar. Y580 és e között a laptop között vacillálok, igazából DTR gépet keresek, de a Y580 olyan jó ár érték aránya van, hogy ezért is gondolkodok rajta. A legjobb a Y780 lenne, de olyan meg nincs
Egy hűvös harmadik versenyzőnek jobban örülnék, októberben vennék gépet, hátha valami lesz addigra.
-
darvak
senior tag
válasz
darvak #10446 üzenetére
@ Edorn
Mondjuk Toshibánál valahogyan nem 100%-os a driver támogatás, hiába van fenn minden szériának a driverei a weboldalukon.
Toshiba fórumban L750-nél, de L850-nél is lehet olvasni a problémákról.
Néha több drivert is ki kell próbálni, h valami jól működjön.
Játék nélkül lehetne renew probook, v akár lifebook is.
-
Edorn
senior tag
válasz
darvak #10441 üzenetére
Elsősorban munkára, meg azért kis játékra is... Itt részletesebben kifejtettem: http://prohardver.hu/tema/milyen_notebookot_vegyek_3/hsz_10244-10244.html
-
Sickboy25
addikt
válasz
darvak #10343 üzenetére
dangerzone: iskolába járáshoz elég egy irodai laptop, hidd el nem lesz elég neki, ha ennyi programmal fog rajzolni!! Milyen szakra ment? Én gépész vagyok és tapasztalatból mondom!!!
Én is pont a napokban kerestem itt és ezt találtam még a legmegfelelőbbnek Lenovo Y 580, de ezzel is csak rajzolgatni fogok és már most tudom, hogy mondjuk egy kicsi 40 db -os alkatrésznél felmondja a szolgálatot és akkor a 100 feletti alkatrészeket már meg sem említem... -
Cruncher
csendes tag
válasz
darvak #10280 üzenetére
Tetszik ez a gép, és természetesen nem csak jegyzetelésre használnám, munkára is, ha már veszek egy gépet, egyéb esetben a nagyobbak szóba sem jöhettek volna.
Ezért vacillálok a jobb munkaeszköz vagy a jobb jegyzetgép "típusok" között, illetve hangsúlyoztam az akkumulátor időt, mert az mind a két esetben fontos, hogy legalább 5-6 órát bírjon. -
04ahgy
nagyúr
válasz
darvak #10219 üzenetére
Jó, akkor kicsit több konkrétumot közlök: garis csere alatt van az én eredeti gépem, ami egy 3820TG, i3-380M, 4GB DDR3, HD6550M, 500GB HDD. Cserébe vagy ugyanolyat, vagy egy 3830TG-t kérhetek, újrainduló garral. A másik gép, Acer Aspire 3830TG-2434G75NBB paraméterei: i5-520M, 4GB DDR3, 750GB HDD, GT540M.
Ezért kérdeztem, amit.
A géppel elégedett vagyok, utazás során használom, ahol mindegy a kijelző minősége és a hűtés hangja, hatásfoka, a hosszú üzemidő sokkal fontosabb.
Otthon van normális asztali gépem, normális monitorral.HGyu
-
Chaser
legenda
válasz
darvak #10219 üzenetére
Ez alapján inkább a 2. a kettő közül. Az elég gáz, ha egy akku fixre van építve. Viszont a 2-es játékosnál meg sűrűn kell majd akkut cserélni, mert az akku nem szereti a meleget.
Valóban egyik se jó választás....szerk: Tikakukac: Én is inkább egy T500-ast ajánlottam volna a delikvensemnek, de sajnos új kell, számlával, és sokan vannak ezzel így.
-
B-L-A-C-K
titán
válasz
darvak #10163 üzenetére
Várható volt lejjebb viszik a y570-est, 210 ezres áron eladhatatlan, úgy hogy 230 ezerért már y580-as van...
Sickboy25: Z580-as 215 ezerért linkeltél 230 ezerhez képest az nem 40 ezer plusz...
De tényleg kérdezz rá előtte a program topikjába mert mondom pontos infó kéne a programról ha ez az elsődleges használat amiért venni akarsz gépet.
HD3000 úgymond a mostani noti VGA-k legelja majdnem...De ha nincs játék teljesen jó használható átlagos felhasználásra, nekem is ilyen van az egyik gépemben...
-
-
bencekemence
csendes tag
Én az ilyen gyártói pdfeket nem szeretem, nem nagyon frissítgetik, de lehet hogy neked van igazad, mert lehet a gyártó elírta, aztán mindenki átvette. Német, lengyel webshopok, ebayen is 640Mmel van feltüntetve. Aztán lehet, hogy csak egy nagy vicc.
Ráadásul van még 1 model, ami i7 & Win7, az is GT640Mmel van szerelve, elvileg.
-
Dhampir
félisten
Nem sokkal lejjebb volt róla szó
"Jó hírünk van az AMD legújabb, Trinity notebook platformjára váróknak: befutott az első épkézláb IdeaPad."
(#9699) darvak
Majd a Télapó meghozza.
-
runner 125
nagyúr
Nem tudom miért nem érted.
Alap esetben az A532-k gariját levitték az eddigi gyártói 3 éves szervizgarról kettőre.A linkelt Fujitsu honlapon meg ott van feketén-fehéren, h a + 1 éves (az-az össz. 3 év ) gari bővítés 10. 160FT, a 4 évre bővítés meg + 18.288FT.
Borote
Jajam, ez is jó vétel lehet, pláne, h teljesül minden feltétel.
-
premete
veterán
Próbáltad már mindkettőt, vagy csak szimpátia?
Véletlenül van nálam Dell Latitude e6420-as és HP Elitebook 8460p, ezek közül egyértelműen a Dell a nyerő, az összes pro és kontrát figyelembe véve. 8440p-t még nem volt nálam, tehát az lehet, hogy jobb.
@ Dell e6x20-asokhoz is vannak xp és ubuntu driverek is a vista 32/64 és a win7 32/64 mellett. -
Borote
addikt
Kissé szkeptikus vagyok ezzel kapcsolatban
Illetve ha a program egyáltalán nem támogatja a GTX580-at, azaz nem tudja kihasználni, akkor könnyen el tudom ezt képzelni, egyéb esetben meglehetősen nehéz.
Persze ez részemről csak elméleti síkon mozog, de ez azért elég meredek különbség lenne.(#9534) B-L-A-C-K: ja, de a Quadro 600 mondjuk 96 CUDA-s, 128 bites adatsínnel, a GTX580 pedig 512 CUDA-s, 384 bites adatsínnel ráadásul GDDR5-ös memóriával.
-
Borote
addikt
Közel biztos, hogy egy NVS5200 nem lesz jobb CAD-re, mint egy GTX660M
Hiába a jobban optimalizált driver (mondjuk az NVS még nem az igazi, a Quadro jobb lenne), 96 vs 382 CUDA mag, illetve a majd másfélszeres órajelkülönbséget nem lehet csak driverből behozni.Persze ha elég a kisebb teljesítmény, én is inkább vennék ThinkPad-et vagy Latitude-ot 300k-ért
-
Borote
addikt
Mennyi rájuk a garancia? Mert a 8440p gondolom használt lesz, de a Latitude is?
Mindkettő nagyon frankó kis gép, én erre a kérdésre nem is nagyon tudok választ adni, hogy melyik a jobb, mert ez nagyon sokban személyes preferencia is, hogy kinek melyik billentyűzet tetszik jobban, a kijelzőből melyik a szimpatikusabb, formavilág is eltér, illetve a garanciális hátér is különbözik.(#9517) K_mester: szívesen
-
hoffman_
nagyúr
A bajom az, hogy konkrét probléma ebből nem fog adódni. A párom nagyszüleinek választottam, jó eséllyel azt sem tudják, mi az a HDMI. Csak az elv b*ssza a csőröm nagyon, mert konkrétan átcsesztek. Ha ezt tudom, akkor lehet, hogy még keresgélek egy darabig - és benne van, hogy nem találok jobbat. De akkor is
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- TCL LCD és LED TV-k
- Canon MILC: EOS R és M topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Friss koncepciót hoz a Nothing Phone (3)
- Projektor topic
- Konteó topic
- Home server / házi szerver építése
- Okos Otthon / Smart Home
- További aktív témák...
- Dell Precision 7520, 15,6" FHD, I7-7820HQ, 16GB DDR4, 256GB SSD, M1200 4GB VGA, WIN 11
- Dell Precision 3551, 15,6" FHD, I7-10750H, 32GB DDR4, 512GB SSD, P620 4GB VGA, WIN 11, ÚJ
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 440 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! HP ProBook 470 G5 - i7-8GEN I 16GB I 256SSD I 17,3" FHD I Nvidia I W11 I Cam I Garancia!
- AKCIÓ! Gigabyte B650M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RTX 3080Ti 12GB Cooler Master H500P WHITE 750W
- NEC MultiSync V421 monitor (42") 1920 x1080px
- Új és régi konzolok Okosítása/Softmodoloása, és Szoftveres szintű javítása - RÉSZLETEK A LEÍRÁSBAN
- ÁRCSÖKKENTÉS Lenovo ThinkPad T570, T580, P51s, P52s eredeti Lenovo, belső akkumulátor eladó
- Nvidia Quadro M2000/ M4000/ P2000/ P2200/ P4000/ P5000/ RTX 4000/ RTX A2000 / RTX A4000
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged