Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• Tyrel

őstag

válasz QwErTy42 #110571 üzenetére

Igen, de ebbe amit linkeltél a memória is kevés és nincs hozzá Windows sem (ami mondjuk kérdéses hogy kell-e, de ha nem, az ár/érték arányán akkor is ront a hiánya).

Ha SSD-t és Memóriát is tetetek bele, az árban már igen necces (és még kockáztatok is, azt feltételezvén hogy a Windows nem fog kelleni).
    Konkrétan 257 a vége így, amivel vásároltam 2 dolgot amire abszolút nincsen szükségem:
    - HDD
    - dedikált videokártya

Ezekkel mi a jó francot fogok csinálni, ill. hogy magyarázom meg a főnöknek hogy vettünk néhány díszt is az irodájába?

Félreértés ne essék, meggyőzhető lennék erről a Fujitsu gépről (főleg a kijelzője miatt), de ha mellé teszek egy ilyen Probook-ot, ami memória frissítés után 267-be kerülne (ennyit a keretről...), akkor azért elég árnyalttá válik a helyzet.
    10e-vel drágább, cserébe eggyel újabb generációs CPU van benne, és nem kell aggódnom a Windows miatt sem + nem fizettetnek ki velem olyasmit, ami egyáltalán nem kell.

Tetszik érteni a problémámat? Értem én hogy a Fujitsu jó, de nem a saját pénztárcámmal játszok és egy laikus számára is érthető indokokkal alá kellene támasztanom, hogy miért jobb nekünk az A555G mint a Probook 450. Ha veszel valami újat és azzal kezded a bulit hogy "kiesik" belőle egy felesleges alkatrész, azt elég nehéz megmagyarázni. ("sz*rt vettél!")

3 egyforma gép + laptoptáskák beszerzéséről beszélgetünk egyébként - szerintetek ilyen esetben egy (már említett) Laptopszalon vagy egy Notebookstore (azért írom ezeket mert van pécsi üzletük, helyileg itt vagyok) mennyire alkuképes?
    Pl. érdemes lehet bepróbálkozni náluk azzal, hogy a kiszerelt HDD-ket beszámítsák?

Új hozzászólás Aktív témák