Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- VoLTE/VoWiFi
- Apple iPhone 17 - alap
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Yettel topik
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Motorola Moto G06 Power – nagyfater új zakót vett
- Milyen okostelefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch8 és Watch8 Classic – lelkes hiperaktivitás
-
Mobilarena
Ahhoz, hogy segíteni tudjunk, ki kell töltened a lenti kérdéssort.
Ha korábban kitöltötted, akkor linkeld a hozzászólásodban!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Tyrel
őstag
válasz
QwErTy42
üzenetére
Igen, de ebbe amit linkeltél a memória is kevés és nincs hozzá Windows sem (ami mondjuk kérdéses hogy kell-e, de ha nem, az ár/érték arányán akkor is ront a hiánya).
Ha SSD-t és Memóriát is tetetek bele, az árban már igen necces (és még kockáztatok is, azt feltételezvén hogy a Windows nem fog kelleni).
Konkrétan 257 a vége így, amivel vásároltam 2 dolgot amire abszolút nincsen szükségem:
- HDD
- dedikált videokártyaEzekkel mi a jó francot fogok csinálni, ill. hogy magyarázom meg a főnöknek hogy vettünk néhány díszt is az irodájába?
Félreértés ne essék, meggyőzhető lennék erről a Fujitsu gépről (főleg a kijelzője miatt), de ha mellé teszek egy ilyen Probook-ot, ami memória frissítés után 267-be kerülne (ennyit a keretről...), akkor azért elég árnyalttá válik a helyzet.
10e-vel drágább, cserébe eggyel újabb generációs CPU van benne, és nem kell aggódnom a Windows miatt sem + nem fizettetnek ki velem olyasmit, ami egyáltalán nem kell.Tetszik érteni a problémámat? Értem én hogy a Fujitsu jó, de nem a saját pénztárcámmal játszok és egy laikus számára is érthető indokokkal alá kellene támasztanom, hogy miért jobb nekünk az A555G mint a Probook 450. Ha veszel valami újat és azzal kezded a bulit hogy "kiesik" belőle egy felesleges alkatrész, azt elég nehéz megmagyarázni. ("sz*rt vettél!")
3 egyforma gép + laptoptáskák beszerzéséről beszélgetünk egyébként - szerintetek ilyen esetben egy (már említett) Laptopszalon vagy egy Notebookstore (azért írom ezeket mert van pécsi üzletük, helyileg itt vagyok) mennyire alkuképes?
Pl. érdemes lehet bepróbálkozni náluk azzal, hogy a kiszerelt HDD-ket beszámítsák?
Új hozzászólás Aktív témák
● kérdés előtt olvasd el a Topic összefoglalót!
● hirdetni a Hardveraprón lehet, a topicban nem!
- Asus ROG Scar 18 - RTX 5090 - 64GB Ram 2x2TB SSD
- Bomba ár! Dell Vostro 5620 - i5-1240P I 8GB I 256SSD I 16" WUXGA I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Vostro 15 3515 - Ryzen 5 I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Lenovo IdeaPad V110 - i5-6GEN I 8GB I 128SSD I 15,6" HD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! HP Pavilion 15 - i5-4GEN I 8GB I 750GB I 15,6" HD Touch I Cam I W10 I Garancia!
- Apple MacBook Air 13" M3 (2024) 16GB / 256GB asztroszürke
- Apple iPhone 12 64Gb,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- AKCIÓ! Microsoft XBOX Series X 1TB SSD fekete játékkonzol extra kontrollerrel garanciával
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB,Használt,Adatkabel,12 hónap garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Pyttawrx