Hirdetés
- Megtartotta Európában a 7500 mAh-t az Oppo
- OnePlus 15 - van plusz energia
- Xiaomi 13 Ultra - can't touch this
- A piac legerősebb kameráját ígéri a Xiaomi 17 Ultra
- Bemutatkozott a Realme 16 Pro széria
- Amazfit T-Rex 3 Pro – világítós dínó
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Tízezres aksit tuszkolt a Honor a Power 2-be
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Aktív témák
-
wens33
csendes tag
Nem is SeniorTillával van a baj.

Csak fosok a Hp melegedésétől, mert valljuk be itt a félvezetők jobbszeretik a hűvöset. És hosszútávra kell a lapos, ennyi pézé'...
Ezek szélsőségek, de a számok nem hazudnak: http://www.notebookcheck.net/Review-HP-Pavilion-dv7-6b02eg-Notebook.69136.0.html -
Borote
addikt
Aztán?
Egy szó nem volt róla, hogy egy árba kellene, hogy legyen. De még az XPS-ek sem lesznek vele egy árban szerintem
Dellből ez a kategória drága. Nagyon drága - ezt is akartam érzékeltetni 
(#44550) skristof: ami után nézelődnék: Vostro, Latitude, ProBook, ThinkPad-ek

-
Szabiee
tag
Ja, ezt alátámasztom. Az i3 klasszisokkal jobb az én A4-3000m-emnél, és mégis mediumban tudok játszani HD6650-nel + A4-3000m-el a legújabb játékokkal. De szerintem akkor inkább A6-ossal szerelt gépet vegyél, ott crossfire módban tudod futtatni a dedikált VGA kártyádat az integrálttal. teljesítményileg 6770-est kapsz, ami már elég jó

-
Adam333
tag
Nem konkrétan az I7 kell, de az a legerősebb, ami elérhető áron van, így legalább nem kell kidobnom 2 év múlva a notit. De am mi a baj ezekkel a laptopokkal?
Tehát nézzük sorba:
1. Asus k72sv TY277D
2.Acer Aspire
3. A Dell Inspiron(ezt nem én írtam)Tényleg érdekel, hogy miért rossz választások. Sokan írták, hogy semmi gondjuk nem volt a K szériákkal. Szerintem se kéne ennyire leegyszerűsíteni a dolgot. Főleg, hogy előbb írta valaki, hogy csak a K53-akkal volt baj.
ÜdvBlack:
Nem kérdőjelezek én meg senkit, csak a tények érdekelnek, és próbálok ésszerű döntést hozni. Olyat még nem írt senki, hogy tönkrement neki Asus K73. -
lochy89
csendes tag
Üdv, köszi a választ.
Mondjuk szerinted megér annyit a plusz pénz ráfordítás? Elvileg a 6770-es kártya jobb egy 15-20%al?
Azt nem tudnám kideríteni valahogy, hogy külföldi matricázott-e a gép? Csak mert nem pesti vagyok. Nálunk Pécsen is csinálják ezt, viszont csak 1 év garanciát adnak rá ilyenkor.
köszi -
fogtunder
nagyúr
szerintem is matt, az élénkebb színeknek addig örülsz, amíg egyszer kiviszed egy nyári hétvégén a teraszra netezni, vagy amíg melóban nem ültetnek ablaknak háttal. az átlag notinak úgyis annyira jó a kijelzője, hogy látod, ami rajta van, ha színhelyességet akarsz, meg jó képet, akkor úgyis külső kijelző kell hozzá.
-
ZweiTiger
tag
Csak nekem úgytűnt az XPS-nél , mintha ugyanolyan lenne a fedlap mint inspironnál és ezért mondtam rá , hogy egyszerű vacak.... ÉS ezért sose gondolkoztam XPS-ben.
De ajjaj... utánaolvastam már..
Asszondja... a fedlap: eloxált alumínium váz. hmmm...
Na igen ám de ez már az XPS Z széria. Nem pedig az X.... aha..Így már eléggé elgondolkodtató , hogy lenovo y580 vagy Dell XPS Z
-
B-L-A-C-K
titán
Nem én találtam ki Polip írta még, aki ezeknek a beszerzésével foglalkozik: ---> [link]
darvak: Hidd el saját magam is megfogtam ezzel...
Nem tudom, de azt igen hogy az enyémben van háttérvilágítás...Videót viszont azt találtam róluk: [link] (sima), [link]
-
ZweiTiger
tag
Éértem... köszönöm

Anyagminőségben nem tudom , hogy a HP DV 6 vagy a Lenovo y580 lesz jobb. Viszont a lenovonak a hűtése eszméletlenül jól van megcsinálva az egyszer fix , míg a hp-nál játék közben azért kicsit hangos volt... 38db
Sajnos a dell XPS széria nagyon szép belülről.. de kívülről az a fényes gagyi szar. Mint vmi noname cuccot vennék. Semmi szálcsiszolt , meg semmi... olyan "egyszerű" az egész.
És még az ára is durva.. -
sittes_redix
csendes tag
Szia!
Köszi a válaszod.
Találtam egy másik HP-t. Gyengébb a procija, de van benne egy nem túl erős Ati VGA, ami azért szerintem jobb mint az alap 3000-res, + 640GB. Viszont árban ugyanannyi. Most már csak az lenne a kérdésem, hogy szerintetek a Dell-t, vagy a HP-t éri meg jobban megvenni?? Mert én igazából nem nagyon látok már különbséget a két gép között, mindkettőre 3 év gari, és hardware-ileg szinte alig különböznek.Előre is köszi a kommenteket: sittes
-
runner 125
nagyúr
Nincs negatív véleményem róluk, mivel nem ismerem őket. Persze, többen is vásároltak már tőlük, nem volt gond.
Csak gondoltam megosztom ezt a tapasztalatot is, mivel így fair.
(Csak off-ban; valóban magyar gépeket árulnak, de én biztos vagyok benne, h eredetileg azok nem magyar piacra szánt típusok, mivel az általuk árult gépek nagy része nem érhető el az itthoni nagykerekben, pláne nem olyan árakon. Szomszédban a szlovák határ, szerintem onnan vannak a gépek, de ez csak feltételezés. Félre értés ne essék, korrektek és nem szart adnak el, csak a forrásuk bizonytalan számomra.
)mod.
Vukmir
Kár, h nem tudod megtoldani, egy ilyen Z575 jó alternatíva lett volna.
Másik ajánlható; Toshiba, - ugyanez i3-mal GT520-szal 145k. -
darvak
senior tag
+1 a ThinkPad-ra. Tudom sokan ki se használnák a quadro-t munkára, de jó ha van egy professzionális vga
, mellesleg még nagyobb felhasználási terület ad a laposnak + még jobb ár/érték arányt is. -
StephenNO1
tag
Köszi a választ. Nyilvánvaló a cserélt dolgokra vonatkozó dolgok... konkrétan meghalt a fent említett szériában tartozó noti, alaplapon chipset ment tönkre. (bevizsgáltattam) Saját kezűleg upgradeltem benne memóriát és hdd-t cseréltem ssd-re. Asus-t telefonon érdeklődésemre garanciát illetően, azt tanácsolták hozzam gyári állapotba mielőtt beviszem hozzájuk, különben garanciától elálnak. (lehet lerázás kategória user error
) A belerakott hardverek másik gépben tesztelve, feltételezem nem ez okozta halálát.Konkrétan nics valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? (asus fórumban kérdeztem nem jártam sikerrel) Köszönöm 
-
Pocok256
veterán
Látom nagyon elfogult vagy
Csak egy-két adat amit nemsokára közzé teszem Az a beépített gpu a MW 3 -at MAx grafikai beállítások mellett 30 fps átlaggal futtatja a Dirt 3 -at majdnem max grafikai beállítások mellett 27 FPS átlag sebességel futtatja azért az hogy haszontalan ERŐS túlzás.A6 a mai megjelnő játékok futtatására megkötésekkel bőven elfogadható megnézem én neked, hogy egy hd3000 res igp n milyen mai játékkal játszol elfogadható sebességel

-
doser0717
aktív tag

Félig talán jogos is. DE! Azért én egy M8900-el nyomulok, amihez kevés az i3 már. Ráadásul pont az FM az, aminek nem kell jó vga, hanem erős proci + sok ram + SSD! Mert itt nem a grafika húzós, hanem a sok számítgatás.

Arról nem beszélve, hogy én külön állatfaj vagyok!
Én szeretem mindenből a legjobbat, még ha a szükség nem is kívánja. És ehhez párosult, hogy én nem sajnáltam fél millió Ft-ot kiadni érte. És azért kicsit vicces lenne egy 500eFt-os gép i3-al.....

De nyilván nem mindenki ilyen elvetemült mint én. És a 180.000 Ft-os gamer gép kategóriában szerény véleményem szerint felesleges megfizetni az i5 plusz felárát!
Az enyémben nyilván nem az. -
Enjoy
addikt
Nekem az elmúlt 6év alatt kb 2 alkalommal volt zavaró, hogy fényes a kijelző.
Aki annyira matt kijelzős notit akar venni, szerintem tud szánni 4-5ezer Ft-ot még a fóliára, ha csak a fényes kijelző nem tetszik az adott notiban..
A nyűg/idő -> 5perc (Ebből 3perc, míg az ember rákeres YT-on, s megnézi hogyan kell, további 2perc pedig a felhelyezés) Szerintem ennyi időt-pénzt megér az embernek a történet, ha annyira ragaszkodik a dologhoz.Én legalábbis így tennék, ha kellene a matt kijelző.
(de mindenki úgy gazdálkodik/tesz, ahogy neki a legkedvesebb)
-
doser0717
aktív tag
Néztem ezt is.
Csak aztán úgy számoltam, hogy ez 180.000 Ft, a Dell meg a gar.bővítéssel 191.000 Ft.
Tudok kicsit játszani az áfával, így a Dell megállna 165.000 Ft-ban. A HP meg "számla nélkül a HP szerviz nem fogad el garanciális igényeket, ezért aki számla nélkül adja, ott gyakorlatilag nincs gari"
, ezért ott a számlás dolog kilőve.Pro és kontra:
HP: jogtiszta win7, i5 proci, jobban tetszik
Dell: 5 év garancia, 15eFt-al olcsóbb, Magyar lokalizáció.Lokalizáció nem fontos, de pozitív ha Magyar. i5-öt szerintem nem használnánk ki, tehát szvsz 'felesleges', jogtiszta win7 úgyszintén (van egy jogtiszta win7 prof. itthon).
Mivel az i5 és a win7 (számomra) feleslegesen megdrágítja, ellenben az 5 év az mégiscsak 5 év, ezért én 60%-40% arányban a Dell felé hajlok. Most.
De kb. 2-3 hét múlva lesz esedékes a dolog. Akkor megnézem mi van SeniorTilla-nál, meg persze igazából az dönt, hogy melyik tetszik jobban az asszonynak.A kettő közül melyik bírja tovább akksiról?
szerk.: Közben runner 125 rávilágított valamire, amit kicsit át kell néznem. De ha igaza van, akkor már kicsit más a leányzó fekvése....
-
Casanova*
veterán
köszi! de amiket linkeltél,azok két magos procisak. munkára is kell a laptop,nem csak játékra. asztali gépembe E8600 3,6 ghz proci van. 2 magos. nekem elavult az már.. gyenge.
a GT555M mennyivel erősebb a GT540M-nél??GT540M van közel olyan erős ,mint asztali gépembe a GTX260 216sp???
-
doser0717
aktív tag
Amúgy bitang sokat bír ez a gép.
Az első héten kipróbáltam.Szarul volt beállítva és amikor lecsuktam nem rakta magát készenlétre, hanem ment.... Én meg lecsuktam, bele a gyári nylon fókiába, aztán bele az új vastag laptop táskába, aztán 1,5 óra műlva kivettem.
Tükörtojás megsült volna a tetején.... - de semmi baja nem lett! Hála az égnek...
-
Borote
addikt
G74-ben?
Azért azt is tedd hozzá
Illetve az sem mindegy, hogy ott hiába kapcsolod be mellé a videokártyát, az már nem fog tovább dobni a hőmérsékleten 
Abba a gépbe pont jó az i7, én az ellen érvelek, hogy ahol közös a hűtése a processzornak és a videokártyának, oda nem ajánlott az i7. -
Mondom hogy tucatgép lesz az M6600 itt. Bár szerintem az M8900-hez nincs ips kijeljző, ezért én is nagyon várom alfa156 gépének megérkezését. Ha tényleg ips, akkor megpróbálok rendelni egyet alkatrészként (jó ez az alap fhd kijelző ami nekem van, de összeségében ez a gyenge pont).
-
-
-
-
-
crue
őstag
Pontosan ez tűnt fel nekem is amikor gépet kerestem a múlt hónapban. Egyedül a Lenovo képes normális minőségű belépő szintű gépeket csinálni. A HP, Toshiba, Dell mind gyalázatos minőségű kacatokat kínál ebben a szegmensben. Itt a HP 630, Toshiba C660, Dell 5010 és társaira gondolok.
-
Borote
addikt
Én sem hittem, hogy jól megcsinálták. Pedig de

Fél éven keresztül használtam, és tökéletesen működött. Egy Win frissítés tovább tart, mint ennek a recovery-je. És driverek meg egyebek sem lesznek beállítva.Ráadásul esetleges későbbi eladás szempontjából sem mindegy, ha vissza tudsz állítani MINDENT gyárira, azaz olyan, mint ha most bontanád ki a gépet

Nem olyan szörnyű ez az előtelepített Win - legalábbis az Y570-en
-
Borote
addikt
Volt már Y570-ed?

A programok közül amit nem tartok hasznosnak, az a VeriFace, azt érdemes kikapcsolni, esetleg törölni, aztán van valami R.I.C is, az sem túl hasznos.
Nade pl a OneKeyRecovery egy marha jó program, és én azt tanácsolom, hogy a recovery partíciót NE töröld!
Onnan telepített driverekkel együtt 25 perc alatt csontra újra lehet húzni a rendszert, ha valami gebasz van.
Érdemes a C-t kétfelé szedni, pl EASEUS partition managerrel, azaz 50-t hagyni a Win7-nek, a többi meg mehet azt adatnak - így újratelepítés esetén csak a C-n lévő oprendszer fog veszni
-
PainKiller13
őstag
Ez így van, de minden márkánál van egy bizonyos arány hogy mennyire hibásodik, mennyire problémás, milyen a hűtése(hangos, halk, forró, stb), mennyire körülményes a gariztatás, ezen felül pedig az ár/teljesítmény, én főleg ezeket szoktam figyelembe venni ajánlásnál, mivel elég sok féle gépet használtam már. Természetesen mindenkinél mások az igények, mert aki nem hurcolja hanem főleg asztalinak használj annak bőven elég egy consumer gép nem kell üzleti. Ezeknél pedig a fentebb említett dolgokat kell szem előtt tartani.
u.i.: bocs a 2 HSZ miatt.
Aktív témák
- Dell Latitude 5440 - I5 1345U 1.6GHZ - 16Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 840 G6 - I5 8365U 1.6GHZ - 8Gb - 256Gb
- Hp Elitebook 850 G3 15"6 - I5 6300U - 8Gb - 256Gb ssd
- Dell Latitude 5580 15.6" - I5 7200U- 8Gb - 128Gb ssd
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- Apple iPhone 14 Pro max 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- DOKKOLÓ BAZÁR! Lenovo, HP, DELL és egyéb más dokkolók (TELJES SZETTEK)
- iPhone 12 Mini 64GB 100% (GARANCIÁBAN CSERÉLT)
- Keresünk iPhone 14/14 Plus/14 Pro/14 Pro Max
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK H510M i5 11400F 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060TI 8GB Rampage SHIVA ADATA 650W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

, a GTX670M

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
, mellesleg még nagyobb felhasználási terület ad a laposnak + még jobb ár/érték arányt is.
, a többi kategória gépeiről pedig alig van valami infó. Csak szép egyesével.
) A belerakott hardverek másik gépben tesztelve, feltételezem nem ez okozta halálát.Konkrétan nics valakinek tapasztalata ezzel kapcsolatban? (asus fórumban kérdeztem nem jártam sikerrel) Köszönöm