- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- LG Wing - szárnyas fejvadász
- Angwatt CS1 - akár jó is lehetne
- Motorola Edge 30 Neo - wake up, Jr...
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Mobil flották
Aktív témák
-
superecneB
őstag
válasz
B-L-A-C-K #50359 üzenetére
Köszönöm a választ - közben kiderült itthon is keres egy ismerős notebookot, ezt a fujitsu-t továbbítom oda
, pedig a napokban mondtam nekik pont, hogy semmiképp ne vegyen fujitsut mert csapnivaló, jó tudni ezeket az "újdonságokat".
Mindenképpen kinn szeretné vásárolni (sokkal olcsóbb) pl én ezt néztem ki, ezzel kapcsolatban van valami tapasztalat? Inspiront szabad venni? [link]
Ez pont 399 dolcsi lenne, ennyiért i3-2350M, 4gb ram, 500-as winchi, 6 cellás aksi, nem tűnik rossznak (nekem Dell-em van és elégedett vagyok vele bár ez egy már őskövületnek számító d630), kérdés, hogy csak szerintem tűnik jó vételnek esetleg.
Nem is akarlak téged(/másokat sem) nagyon zaklatni ezzel, az is elég lenne, ha nagyjábóli teljesítményt be tudnám lőni, milyen belsővel rendelkező lapost nézegessek ezen a külföldi oldalon. Pusztán órajel/adatlapok alapján nehezen tudom összehasonlítani a procikat. Nekem egy T8300-am van ahhoz képest gondolom sokkal erősebb ez az i3-2350M, esetleg a fujitsuban lévő Intel Pentium Dual Core B960 hogy viszonyul a procimhoz, csak hogy kb. be tudjam lőni az erejét?Illetve az AMD A4-A6 procik (amik ebben az ársávban vannak) hogyan viszonyulnak az Intelhez, főleg a melegedéssel kapcsolatban (és természetesen teljesítményben hogyan viszonyulnak egymáshoz?), bár sok jót hallotam a Llanoval kapcsolatban, de azt nem tudom hogy az adott konstrukcióknak mennyire jó a hűtése.
Köszönöm!
Esetleg Toshiba-ról mi a vélemény, van ugyan ennyiért ugyan ilyen felszereltséggel!
Aktív témák
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- MW2 - MW3 játékosok baráti köre
- Nők, nőügyek (18+)
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- Májusi bemutató, júliusi piacra kerülés, áremelés
- Villanyszerelés
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Belekezdeni egy vállalkozásba
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- Új Dell 16 Inspiron 5630 FHD+ IPS i5-1340P 4.6Ghz 12mag 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Garancia
- MacBook Air M1 (13", 8/256 GB) Szép állapotban, dobozával, töltőjével!
- Lenovo legion 5 gamer RTX3060 tgp130w 32gb ddr4 , 1.5 terra m2 ssd
- Eladó Lenovo Ideapad s145
- Lenovo ThinkBook 14" G7 Notebook! Intel Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVME /
- HP ProoBook 745 G7 laptop /Ryzen 3 4300U/4GB DDR4/256GB NVMe (Erősen "B" kategóriás esztétikailag)
- AKCIÓ! GIGABYTE B360 i5 9600K 16GB DDR4 512GB SSD RX 7600 8GB Rampage SHIVA Zalman 600W
- Gamer / irodai szék noblechairs EPIC bontatlan
- BANKMENTES , KAMATMENTES részletfizetés Laptopok
- AZONNALI SZÁLLÍTÁSSAL Eladó Windows 8 / 8.1 Pro
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest