Hirdetés
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- iPhone topik
- Igazi csúcskészülék lett a Poco F7 Ultra
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Megváltozott az Android minimális rendszerkövetelménye
Aktív témák
-
válasz
tajati #31696 üzenetére
A Karácsonyi laptopvásárlások során jópárat vetettem kollegákkal, bár a nagyobbik testvéréből.
Én raktam rájuk rendszert nekik, így ki is próbáltam, mit tud.
Az a Pentium B950-es egy kellően erős processzor, a Computer Imperium meg tesz még bele 4giga ramot, így 6GB lesz benne, ami örökre elég lesz mindenre.
Egyszerűbb játékok is elfutnak rajt.Ez a Pentium egy második generációs Core i, csak az alsóbb régiókban az Intel meghagyta a (laikusok körében) jól csengő Pentium márkanevet, (illetve a Celeront is).
PainKiller13:
A B8százas Celeronok, meg a B950-es közt azért jelentős különbség van. -
Tulujus
csendes tag
Sziasztok!
Tanácsot kérnék tőletek! 1-2 hónapon belül laptopot szeretnék vásárolni, ehhez kérnék tőletek tanácsot, segítséget! Különösen nagy elvárások nincsenek, alapvető (otthoni) felhasználásra kellene, Internet, film, zene, fényképek nézegetése, és a hordozhatóság miatt. Ami szempontok alapján keresnék azok a következőek:
- legalább Intel Core i3 proci
- HDMI csatlakozó
- memória legalább 2GB
- kijelző min 15.6" (netbook-ok nem érdekelnek)
- billenytűzet 103-107 gombos
- háttértár mérete nem elsődleges mert van külső háttértáram
- ár max 120-140eFt.Ilyen paraméterekkel milyen típusokat ajánlanátok? Amit eddig néztem az Dell, és Asus volt, de esetleg még számításba jöhet a Hp is. Ezekről esetleg vélemény?
T.
-
tajati
aktív tag
Hali
Valami hordazható noti kellene nekem..ne legyen nehéz meg nagy mert sokat utazok...de azért lassu se
130k körül. köszönöm.
Üdv t.
-
bekmate
csendes tag
válasz
franc0 #31691 üzenetére
Semmi képp sem engedek, ez volt a célom az elejétől fogva, hogy a megfelelő belső mellett igényes külső és összeszereltség is legyen. Az új notikban 2 gpu van, a dedikált mellett egy integrált is, és ha nem igényli a nagyobb teljesítményt a gép, akkor nem kapcsol be a dedikált, így kevesebb áramot fogyaszt. A képernyő nem is annyira, mint a felbontás a lényeg. Pl. a korábbi elitebook 15.6" képátlóhoz 1920x1080-as felbontást társít, ami megint csak kíváló, a mostani 1440x900-on is sokszor az őrületbe kerget a sok scrollozás. Utazás közben nem használom, viszont sokszor van olyan, hogy egyik ill. másik helyen tartózkodom huzamosabb ideig amikor szükségem lenne a gépemre, szóval az sem megoldás, hogy veszek egy asztalit, és utazásnál jó egy kisebb. Így számomra nem olyan fontos, hogy minél mobilisabb legyen. Továbbá az is zavar, hogy egyes modellek, mint a vostro is, 15" kivitelben megspórolták a numerikus billentyűzetet, míg a HP rá tudta tenni arra is, nem az, hogy olyan lényeges, de eddig mindig volt, és hiányozna, de ez a kisebbik gond. Azért mindenképp bemegyek a notebookstoreba, aztán utána kérdezek ezeknek az elitebookoknak.
-
franc0
őstag
válasz
bekmate #31690 üzenetére
Nem csak azért drágább az elit gép, mert jobb a külső. A belső tervezés is jobb, lehetnek extra szolgáltatások is az árban, illetve ergonómiailag is jobbak a felső kategóriás gépek.
A dedikált GPU megdobja az árat, a fogyasztást (kevesebb akkuidő), a melegedést. És múltbeli tapasztalatok alapján az ilyen gépek kevésbé is tartósak a több hő miatt. Ha nem kell mindenképp a munkádhoz, simán elhagynám.
A Vostro eleve gyengébb konstrukció, ha még dedikált GPU-t is dobsz bele árban kb ugyanaz, de jóval kevésbé megbízható társ.
Biztos vagyok benne hogy már gépeltél eleget életedben ahhoz, hogy ne zavarjon a billentyűzet nyelve. De ha mégis, igényesen fel lehet matricázni.
Egyébként nem nyilatkoztál a képernyőről sem. Nálam a noti legyen kicsi is könnyű, ezért notebook. Semmilyen körülmények között nem vennék magamnak 14-esnél nagyobbat, de ha van lehetőség külső monitorra kikötni otthon és/vagy a munkahelyen, 12-13-ast néznék (az aprón van most Latitude E6220 SSD-vel 240-ért, bomba ajánlat).
Ha számlára tudod venni (benne van mert munkára kell ahogy nézem), akkor árban azért annyira nem szorít a szitu. Ha adózott jövedelemből veszed, érdemes az aprót böngészni, szoktak lenni jó ajánlatok.
Ha komoly gépet akarsz ne engedj a korábban felsorolt típusokból. -
bekmate
csendes tag
válasz
franc0 #31689 üzenetére
Mert ezt ezelőtt már megtárgyaltuk itt, nem tudom kikkel, és ezekre jutottunk.
Akkor is a renew pavilion, vagy egy probook, vagy a ezek dellek voltak a javaslatok. A processzor ami lényeges nekem, hogy legalább i5 legyen, mert bőven kihasználják a progik, amikkel dolgozok, de még az i7-et is kihasználná. Meg az anyagminőség, ami nem mind1, és hát ez egy +30-40, ugyan azon konfigot egy jobb külsőbe téve. És nem soroltam fel sok igényt, de máris ezeknél járunk.
És úgy vagyok vele, ha már ennyi pénzt áldozok érte, legyen benne dedikált gpu, mert nem mondom, hogy sokat játszanék gépen, de azért azt se, hogy soha nem fordul elő, és ki tudja mire kellhet még. Épp ezért egy közép kategóriás gpu is megfelelne, szóval ezen nem akadok fent, h minél jobb legyen. De most akkor mit ajánlasz, amiben nincs dedikált gpu, mégis a többi config passzol? Hát mondjuk egy latitude, 250-ért. De akkor már vostro, ugyan ennyiért, és van dedikált gpu is. A "nemzetközi" billes notik meg még mindig nem szimpatikusak, akkor ezeken se töprengenék, vettem vna egy renew paviliont.
Igazából ma azért írtam be, hogy mik a vélemények a vostrorol, az igaz, h mindig lehet jobbat/drágábbat ajánlani, de így ezzel a dell garival ez szimpatikusabb. Igaz ha nem zavarna, h nem magyar a bill, 230-ért is van jó elitebook notebookstoreban, ami kb azt tudja mint a vostro, csak ugye még jobb a borítás.
-
franc0
őstag
válasz
bekmate #31685 üzenetére
Mert laptopot úgy érdemes venni, hogy tudjuk mire kell. Aztán megnézzük ez mennyibe kerül, majd letesszük az asztalra.
Ha jól láttam, te nem írtad le mik az igényeid. Még az is lehet, hogy te sem tudod pontosan. Nem tudom milyen gépeid voltak eddig, az is lehet, hogy egy 150-200 ezres gép simán elégedettséggel töltene el. Persze mi tudjuk itt mi a frankó, de az biza nem olcsó.Adolfka00
Nekem volt T60-am többször is. Nem bírtam nélküle, annyira jó
-
Dhampir
félisten
-
bekmate
csendes tag
válasz
Dhampir #31681 üzenetére
De ha mindig csak vár az ember, sose vesz semmit, hisz mindig lesz jobb/olcsóbb. És ez igaz erre az Elitebookra is, ok h a 250-hez képest már nem sokkal drágább a Dellekhez, de azt a 250-et is már fintorogva fizetném ki, és h ez "csak" még 10-15-el drágább. Persze még + "csak" 15-el még jobbat kap az ember, de akkor ennek sose lenne vége.
-
franc0
őstag
válasz
bekmate #31679 üzenetére
Nincs min gondolkodni. Az Elitebook, a Latitude E6xxx és a ThinkPad T/X/W a királykategória.
A Vostro például ehhez képest leves.Megnézheted mielőtt kifizeted. Vagy ha nem tudsz elmenni, megrendeled neten, ha nem tetszik 8 napig visszaküldheted. Hol a kockázat, kérdezem?
-
csucsbicep
nagyúr
Most már lassan az utolsó köröket futom le ebben a laptop ügyben.
Szóval volt ez a Samu Series 3 300E 2 év garival B800-as Celeronnal, 3GB DDR3. Maga a touchpad meg külseje nem volt vmi jó szerintem. Na meg lassú is volt, mint írtam, bár nem tudom miért.. - 70k
Van akkor még ez:[link] - 65k
Illetve van még egy Samsung annak sajnos nem tudom a pontos típusát(Vmi ilyesmi [link]). i3-as cpu, 4GB ddr3, 3-4 hó gari. A gond, hogy az akksi 1 órát bír már csak, nem tudom milyen gyorsan szoktak tovább degradálódni. - 75k.
Illetve hétfőn lesz egy Lenovo G570 65-ért.Szóval a lényeg, hogy nekem minél előbb kéne. Várjam meg a Lenovo-t vagy ezek közül vmelyik?
-
bekmate
csendes tag
válasz
Borote #31678 üzenetére
Igazából ha meg merném venni a renew gépet, már nem gondolkodnék rajta, mert 200 körül is van olyan, ami configban ezekkel a Dellekkel van partiban, amiket írtam. De azért a Vostro után is érdeklődöm, mert ha nem iylen HP, akkor ez jön számításba.
De míg a HP-t el kell küldened, és várnod rá napokat (jobb esetben), addig a Dell-t helyszínen javítják. És sztem itt is érezni a különbséget.
-
Borote
addikt
válasz
bekmate #31675 üzenetére
Minden gép külföldről jön
Egyetlen hátránya, hogy nemzetközi a billentyűzet. Vagy angol. Arra azért rá kell kérdezni.
Lakótársnak is külföldről behozott ProBookja van, semmi gond nincs azzal
Ráadásul nem is TN+film panel o.OEzen a gépen NAGYON érdemes elgondolkodni.... Nem gond ha nem viszed el, majd ajánljuk másnak
De egy gyári doboz gépnek is lehet pont ugyanolyan hibája... csak itt MEGNÉZHETED előtteNem tudom érzed-e a különbséget
Illetve garancia ugyanúgy érvényes - ha gond van, megjavítják
Dhampir: nem ismerem, de ahogy nézem, ők is hoznak külföldről gépet. De legalább odaírják
-
bekmate
csendes tag
válasz
Borote #31674 üzenetére
Nyilván akkor ezért 3 év, mert renew-t amit néztem mind2 volt.
És végülis a gpu nem számít, h gyengébb, az is bőven elég. Jobban szeretném ha nem ilyen külföldről behozott, v nem új de mégis gép lenne, de nyilván ezért nem vetem el egyből, utána kérdezek, de a Dell biztosabb számomra akkor is.
Az SSD az egy (nem is egy) erős plusz pont.
"hátha van valami kehéje", pont ez az, ami miatt kétségeim vannak az ilyen vételekkel szemben... és lehet hiába is nézed meg, akkor se derül ki, aztán majd neked okoz kellemetlen perceket (heteket).
-
Borote
addikt
válasz
bekmate #31671 üzenetére
Amúgy megnyugtatlak, ez a gép nem renew, csak külföldi beszerzésű. De a renew gépekkel semmi probléma, pont olyanok, mint az újak, annyi, hogy ki is próbálhatod, így garantáltan nem kapsz pixelhibás gépet. Szerintem az a gép piszkosul jó vétel. Csak a 160GB-os SSD 100 ropi körül mozog
Kérdezz utána, de szerintem erre is lehet még garanciát bővíteniAnnyi, hogy nem helyben javítják. Ez a gép a 6-os szériás Latitude-ökkel van partiban.
Dhampir: az a gép százszorta különb, mint bármelyik említett gép az elmúlt 4-500 oldal során........ Ráadásul mondta, hogy nem is nagyon használná ki a teljesítményét.
ktommy91: ugye hogy mocskos jó vétel? Azért érdemes megnézni, hátha van valami kehéje... De akkor is eszméletlen ajánlat.
-
bekmate
csendes tag
válasz
Borote #31670 üzenetére
Hát igen, de nem igazán bízok az ilyen renewban, persze tudom, hogy szinte új, vagy akár teljesen az, de akkor is... És "csak" 2 év gari, míg dellre 3, ami 5ig bővíthető (nem azért, h most kéne az 5 éves gari, de bármikor bővíthetem, akár 3 éves korában is). De mindenképpen meggondolandó, de szerintem én nem vagyok ehhez elég bátor.
szerk.: Most nézem, erre 3 év van.
-
Borote
addikt
válasz
bekmate #31668 üzenetére
Ennyi pénzért kaphatsz renew EliteBook-ot, dedikált kártyával. Jó választás a Vostro, de szerintem ezt is érdemes belevenni a tervezett gépek közé. Például
Jó ég, ezt a gépet 160GB-os SSD-vel adják o.O fHD kijelző, külső-belső fém ház, csatlakozók garmadája, Win7, 73Wh-s táp... ez a gép egy szörny
SeniorTillánál is érdeklődhetszpzg: én most már meg nem mondom... el kell menni boltba, és meg kell nézni - az a biztos
Illetve megkérdezni az ittenieket, akik vettek.
-
pzg
tag
Az Asus N55SF 1600x900-as kijelzőjét újabban fényesnek írják a boltok a specifikációban, míg régebben a tesztekben matt volt. Ez vajon csak elírás, vagy tényleg megváltozott?
-
bekmate
csendes tag
Üdv!
Nemrég érdeklődtem milyen notebookot vegyek 200e körül, kaptam is pár jó tippet, megnézegettem őket személyesen is. Végül arra az elhatározásra jutottam, ha már ennyi pénzt áldozok valamire, az legyen olyan, hogy minden igényemet kielégítse, így 250 ezres árkategóriában találtam megfelelő gépet. (és nem a jobb config dobja meg az árat
)
Végül csak Dell-ek közül választok, de még mindig nem döntöttem, melyik legyen. XPS, Latitude, vagy Vostro, mind core i5-ös procival.
XPS configban is nagyon jó, és alumínium házas, viszont egyszerűen nem tetszik külsőre.
Latitude anyaghasználatban, kinézetben nagyon top, nagyon szép, és igazából ez jött be a legjobban.
Viszont 250-ért még nincs benne dedikált gpu, amit még ha ki sem használnék 100%-osan, azért néha szükségem lenne rá, és nem 1 évre tervezem venni, és a másik 2 versenyzőben ugyan ezen az áron már kapok azt is, és nem is gyengét.
Vostro: Leginkább e felé húz a szívem mégis, mert szép is külsőre, configban sem marad el az XPS-től, sőt, 2430M proci még jobb is mint a másik 2410-ese. Úgyhogy csak akkor nem e mellett döntenék, ha valaki kiábrándítana, hogy nem lenne jó választás, ezért is írtam ide be.
Továbbá, 15"-os változatban nincs numerikus bill (xps-be sem), viszont a 17"-os csak 5000-el drágább, és azon van numpad is, igaz 1 kicsivel gyengébb a gpu (Radeon HD 6630M vs GeForce GT 525M ), de ez nem jelentős.
-
Borote
addikt
válasz
Don't Panic #31656 üzenetére
Egy pixel az egy pixel, mindegy, hogy mekkora
priest92: mennyi a kereted? Játékra ez elég gyenge
adolfka00: használtból én inkább keresnék ThinkPad T60-t vagy Latitude D630-t, ezek üzleti gépek, általánosan megbízhatóbbak, nagyobb eséllyel nem mennek tönkre hónapokon belül. Ja, és matt a kijelzőjük
Laptopesztergom szokott árulni ilyeneket 60-ért 6 hó garanciával, szerintem sokkal jobb vételek.
-
priest92
csendes tag
Hali!
Mi a véleményetek erről a videókártyáról?
ATI Park XT 1Gb(DDR3)...nem nagyon találtam róla információt
Ez megegyezik ezzel? -->ATI Mobility™ Radeon® HD5470 1GB GDDR3 .
És ez egy i3- 370M-es procival azért már jól menne?(Toshiba)(gondolok netezés, filmezés, esetleg játék{nem ful graff} -
-
adolfka00
tag
Sziasztok két laptopról lenne szó választ előre is köszönöm
ACER Travelmate 5520G
AMD Turion64 x2 Mobile Technology TL-60 (2.0 GHz, 2x512 kB L2 cache)
15.4" WXGA Acer CrystalBrite LCD
Up to 1024 MB ATI Mobility RadeOn HD 2400XT HyperMemory
2 GB DDR2
160 GB HDD
DVD Super Multi DL
802.11b/g WLAN
Használt termék! Kb 1,5-2 órás akkumlátorral, szép állapotban!
Garancia: Kipróbálási (1 hét)ASUS X5DIJ
Kijelző: 15,6" HD LED fényes TFT 16:9 (1366 x 768)
Processzor: INTEL DUAL-CORE 2GHz
Winchester: 100GB SATA 5400rpm
Memória: 2GB DDR2 800MHz
Videókártya: Intel Graphics Media Accelerator 4500M
Akku: 6cellás 4400 mAh (Lithium-ion)
Altec Lansing hangszórók, VGA monitor kimenet, Gigabit LAN (10/100/1000), USB 2.0 (4db), Wireless LAN 802.11 b/g/n (WiFi)
beépített 0,3Mpixel webkamera, 3 az 1-ben kártyaolvasó (SD,MMC, MS)
4 órás akksival! Aksi fedő és a dvd fedőlap hiányzik karcos 1 kicsit a tetejeKis játékra,net,film-re kéne
-
Don't Panic
senior tag
hali megvettem a BITSTORE.hu nál az[link]]X54H Asus laptopot és Pixel hibás (i3 as proci... matt kijelző... 117 ért)
hétfőn megyek és gariba kicseréltetem remélem nem fognak akadékoskodni.
-
Borote
addikt
-
Borote
addikt
Bár most épp kifogytak, de 60k szokott lenni a T60-as, és vállalnak még mellé fél év garanciát is!
Dhampir: és nem mondta, hogy tud-e szerezni megint?
Ha már ennyit szánsz rá, akkor gondolkozhatsz Y570-en is. De akkor játszani szeretnél, ugye?
Ja, jobbra mindig lehet amúgy várnipanniii: a ProBook jó vétel, szerintem jobb választás sokkal, mint egy Acer! Csak kérdezz rá, hogy ott is 3 év garanciával adják-e, mint ITT
-
panniii
csendes tag
Sziasztok!
A következő szempontok szerint szeretnék laptopot vásárolni, nagyon megköszönném, ha leírnátok a véleményetek, mert eléggé tanácstalan vagyok.- kisebb, hordozható legyen, beférjen egy női táskába
- nem netbook
- nem lesz játékra használva, de munkára igen, tehát tudjon valamit
- max 160 000Eddig ezeket néztem:
http://laptop.hu/termek/acer-aspire-3750z-b953g32mnkk-black-lx
http://www.mobilx.hu/index.php?dispatch=products.view&product_id=40571
illetve a Samsung np350-et néztem, de nem árulják sehol.erre valakinek lenne ötlete?
Köszönöm szépen
Anna -
Dhampir
félisten
válasz
Borote #31637 üzenetére
Telefonáltam 3 nappal ezelőtt, és onnan tudtam meg, hogy elfogyott.
Amennyiben időtálló konfigurációt szeretnék, akkor viszont picit többet kell rászánnom. Legalább 2 évig ne kelljen gépvásárlással vagy bővítéssel foglalkozni. Fontos az erős számítási teljesítmény.
1 évig az i3-mal is elvoltam, de az minden volt, csak nem erőmű, az akkuja is gyenge volt (Fujitsu A530). Akkor már egy Tescos HP gép is megteszi szövegszerkesztéshez. Hiába volt az A530-ban 2,4 GHz CPU, ha minden másban gyenge volt, előnyt jelentett maximum a 3 év garancia.
W7-et is vennem kellett hozzá, most meg itt maradt a nyakamon az OEM Windows, még a matricája is original.
-
Borote
addikt
válasz
Dhampir #31636 üzenetére
Nem muszáj bővíteni, 4GB sem rossz... De ott is megkérdheted, hogy bővítsenek, és az pont olyan, mint ha nagyobb memóriával vennéd - mert mondjuk ők bővítik önhatalmúlag és úgy árulják....
Nézd... megvan a kereted, annyiért ez a gép legerősebb hardverben, és minőségre sem gyatra. Írtál már levelet neki? Hogy tud-e még szerezni hasonlót?
Az a 'jobb' gép potom 45 ezer forinttal haladja meg a kereted, nem?
-
Borote
addikt
válasz
Dhampir #31633 üzenetére
Elég lett volna egy i3 is mellé
És úgy már sokkal jobb vételnek számít
Mert vannak, akiket egy erősebb processzor úgy vonz, mint a mágnes... És megveszik, kifizetik a soksok pénzt, és sosem használják ki igazán, csak fűti a gépet. A 45W az 45WAmúgy annyira nem rossz az kártya, a GT540-esnek egy alacsonyabb órajelű változata.
De MIÉRT a VATERÁN? Ha itt veszed SeniorTillától sicher, hogy olcsóbban kapod....... Megkérdezted már, hogy van-e abból a DV6-osból, amit néztünk?
-
Dhampir
félisten
-
Kornel
veterán
Játékra az 520mx édes kevés, ellenben a 6650 még elég.
Ha játszani is akarsz, akkor ne add alább GT540 vagy HD6650-nél!A43300M proci megy 2,5 GHz-en is nekem, úgy már nem olyan lassú, és ráadásul elég olcsó megint: link
Vagy kicsit többért 4 magos A6-os procival, ami 2 GHz-en utoléri az i3-at, és VGA-ban meg elég ütős, főleg ott, ahol működik a dual graphics: link
Minőségre nem egy Lenovo, de van rá 2 év gari.
-
il_v
csendes tag
*mekkora különbség van a kettő teljesítménye között
-
il_v
csendes tag
Nagyon szépen köszönöm a jó tanácsokat!!!
Igazából 170e körül... Olvastam a sok jó tanácsot, nehéz lesz a döntés mindenképp. A Samsung azért volt szimpatikusabb mert Samsung és nem néz ki rosszul.
Mivel a teljesítmény is fontos ezért szóba jött az Asus gép is amit leírtam. Ilyen játékokra gondolok mint GTA 4, Mafia 2 meg hogy egy pár újabbal el-el tudjak majd játszani ha lesz kedvem!Még annyi hogy megéri a Samsung azt a +30at? Attól is függ nekem hogy mekkora teljesítmény van a kettő között...
-
Borote
addikt
válasz
Zekone01 #31627 üzenetére
Rosszul látod a dolgokat... VGA-t egyrészt nem lehet cserélni, másrészt játékok terén többet ér az erősebb VGA... cserébe CPU-t pont lehet cserélni
Viszont itt egy NAGYON fontos tényező a minőség, és a support is. Az, hogy kapsz Win-t is, az részletkérdés. Nomeg a Samu matt kijelzős. Az JÓ dolog.
Toshiba L750-t nézd majd még meg, az is hasonló árban van! -
Zekone01
csendes tag
válasz
Borote #31624 üzenetére
A VGA az csak egy dolog,a proci többet számít.És szerintem az asusban nincs annyival jobb vga,mint amennyivel gyengébb a procija.És ha engem kérdezel egy vga-t még mindíg kisebb gond lesz majd lecserélni ha eljön az ideje.Egyébkén meg az asusnak vannak még korlátai bőven,nem az a minőség.
-
Az Asusban gyenge a CPU, jó a videokártya.
A Samsungban jó a CPU, de a benne levő VGA már erősen kezd elavulni.
Ráadásul van hozzá oprendszer is, ezért még drágább a gép.Mennyit akarsz max. rákölteni?
Ajánlanak neked sztem jobb gépet is itt.Itt meg tudod magad is nézni, mit tud a CPU:
notebookcheck.net/Mobile-Processors-Benchmarklist.html
Itt pedig a VGA:
notebookcheck.net/Mobile-Graphics-Cards-Benchmark-List.htmlZekone01:
P8600 + GT330M kombó már gyengének számít, az új játékok kifognak rajt, az a GT520MX pedig a GT330 alatt van jóval. -
il_v
csendes tag
Sziasztok lenne egy kérdésem, hamarosan esedékes lesz egy új laptop vásárlás és fontos szempont, hogy újabb játékok is fussanak rajta szépen.
A kérdésem az lenne, hogy teljesítményben szerintetek melyik lenne a jobb?
Asus K53TA-SX003D Brown FD (139900 Ft-ért láttam neten) vagy Samsung NP300V5A-S02HU i3 Black W7 (169900 Ft)
Fontos a márka és a megbízhatóság is Azért kérdezlek titeket mert én nem értek hozzá!! Ezt a kettőt néztem eddig.. A Samsung jobban tettszik, de fontos a teljesítmény is!!
-
Zekone01
csendes tag
A kiterjesztés rendkívül egyszerűen működik. Bemegyünk valamelyik laptop boltba, és külön csomagként megvásárolhatjuk. Ha éppen új gépet veszünk, akkor jó eséllyel rá is kérdez a forgalmazó, hogy szeretnénk-e hozzá még egy év garit, esetleg kettőt. Ilyenkor nem kell elfogadnunk rögtön az ajánlatot, mert minden esetben utólag is lehet rendelni ilyen szolgáltatást. Menjünk szépen haza, gondoljuk át, hogy mennyi ideig akarjuk használni a gépet, kérdezzük meg a bővítési csomag árát és mérlegeljünk!
-
Titinho31
csendes tag
-
Borote
addikt
válasz
olahmate1991 #31613 üzenetére
Boltról nem tudok sokat, érdemes utánaérdeklődni hogy számla, származás, minden rendben van-e. Típusszám alapján ezt árulják máshol is
Sajnos mostanában minden drágul
-
Titinho31
csendes tag
válasz
Borote #31609 üzenetére
Ezt a linket kaptam tőletek, és szerelem volt első látásra. Nekem úgy tűnt, hogy árban itt elég jó ez a noti, és hardverben sem találtam pontosan ugyan ilyen gépet. Nagyon fontos volt az is hogy a gépet a héten megkapjam, és itt a srácokkal letudtam beszélni azt is, hogy ma megjöjjön biztosra. Ezek mellett még nagyon szimpatikus, és segítőkész volt a gyerek akivel telefonon beszéltem. Őszinte leszek miután először telefonáltam, már nem is gondoltam arra hogy máshol keresgéljek.
Nem tudtam hogy külföldi gépeket árulnak, de ez változtat valamin? Ettől rosszabb valami nekem? Nem nagyon értek hozzá. Jelenleg én is külföldön dolgozom végén még előnyöm is származhat belőle.
-
Khelben
nagyúr
Megvettem a laptopesztergom-féle G770-et. Ha valakinek kérdése van, ne kíméljen
-
-
Draken
őstag
Erre vki pls
-
Borote
addikt
válasz
csucsbicep #31603 üzenetére
Van itt más is, aki B800-as procit használ... Én jelenleg egy T2400-at használok, ez még egy 65nm-es Yonah processzor, a maga 1,83GHz-jével erősen elmarad még a B800-tól is, de a Win7 szépen elmegyek rajta 2GB memóriával is.
Várj egy picit itt, vagy olvass vissza, és beszélj olyannal, akinek ilyen procija van, esetleg próbálj ki még más gépet is. Olyan rettentő lassú nem lehet, hiszen 2-3 éve is használtak számítógépet, márpedig a B800 akkor még simán elment volna középkategóriánakAzt mondjuk aláírom, hogy asztali teljesítményt nem kell tőle várni.
vagabor: a GTX560M sokkal erősebb grafikus kártya, mint bármelyik másik, amit a közelben találnál, nézz utána nyugodtan, már elég fHD játékra is
Ráadásul ha még alacsonyabb is a részletesség, a sokkal szebb felbontás és kijelző még kárpótolhat is.
Annak a gépnek ráadásul a hűtése is teljesen rendben van, egyetlen hátulütője az Asus néha nem túl jó supportja lehet.
Remélem azért olvasod ezt így, hogy szerkesztettemIlletve mi lenne, ha mondjuk asztali gépet vennél, és egy gyengébb notit hordozásra? Sokkal jobb teljesítményt tudsz kihozni
-
vagabor
aktív tag
-
Dhampir
félisten
Ennyi kiéheztetés után most már krónikus gépszegénységben szenvedek.
Jövő hétre döntést kell hoznom.
Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Elemlámpa, zseblámpa
- Reklámblokkolók topikja
- YouTube
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Hamarosan kiderül, hogy a Trump-kormány szétdarabolja-e a Metát
- Milyen TV-t vegyek?
- Ingatlanos topic!
- Láncfűrész topik
- Két billentyűzettel indít a beviteli eszközök piacán a be quiet!
- További aktív témák...
- ASUS ROG G15 Advantage - Ryzen 9 - RX6800M 12gb - 32gb ram - gamer - gyári gari - beszámítás
- Macbook Pro 13" M1 - 2021 gyártás, 16/512GB, touchbar - garancia ( 52)
- ThinkPad T14 Gen1 14" FHD IPS érintő i5-10210U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- Dell G15 5515 15.6" FHD IPS Ryzen 7 5800H RTX 3060 16GB DDR4 ,512GB NVMe SSD gar
- Latitude 5491 27% 14" FHD IPS érintő i5-8400H 16GB DDR4 256GB SSD gar
- MacBook Pro 2016 13" TouchBar 4TB i5 2.9GHz/8GB/512GB DOBOZOS
- Eladó Apple Thunderbolt kábel / eszköz kihasználatlanság miatt
- Kiválló állapotú, Magyar bill, HP Zbook 17 G5: I7-8850H - 32GB Ram - 512GB SSD FHD - Quadro P3200
- Jó állapotú Dell Latitude 5300 I5-8350U 16GB 256GB NVME FHD eladó
- Acer hiányos laptop
- Jabra Speak 410 MS - PHS001U 7410-109 és 7410-209 (ELKELT)
- Xiaomi Redmi 13C 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ASUS ROG Zephyrus G14 GA403UI-QS033W Notebook - Kamatmentes részletfizetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest