Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Honor Magic V2 - origami
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Külföldi SIM-ek itthon
- One mobilszolgáltatások
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Magisk
Aktív témák
-
Cs4B4
csendes tag
Hali,
Lenovo Y460 -ról valaki tud valamit? Sehol sem találom ahol árulnák..
-
Cs4B4
csendes tag
Ugyanezt a kategóriát keresem én is, mondjuk én 14"-osnak jobban örülnék.
Nekem lakótársamnak van acer-ja 1.5 éve minden nap használja, hétvégénként hazautazik vele szegedre pestről, majd hétfőn vissza. Eddig semmi baja nem volt vele. Egyéb acer nincs a környezetemben.
Az általad leírt acer-ban egyedül az zavar, hogy sehol se találok infót erről a 420-as kártyáról, youtube-n sincs egy "gameplay" videó se róla.
Notebookcheck szerint kb a GT 330M -el egyforma teljesítményű.Szerintem ennyi pénzt mindenképpen megér, de azért várjuk meg nálam nagyobb szakértők hozzászólásait is
UI: az optimus technológia azt jelenti, hogy ki lehet kapcsolni a VGA-t ha nincs rá szükségünk? Illetve ha az akkor az minden i -s procival rendelkező gépben alap? Csak mert ennél az említett Acernál nincs odaírva
-
Cs4B4
csendes tag
válasz
USAnotebook #48498 üzenetére
Nekem a HP-mnál felhívtam az ügyfélszolgálatot, majd elmondtam a problémám az akkurol, hogy töltés közbe 85%-os töltöttségi szinttől elkezdett zúgó, sercegő (nem tudom jobban leirni) hangot ad az aksi. Erre semmilyen bevizsgálás vagy egyéb nélkül mondta a srác, hogy megrendelte az uj aksit 3 hét múlva várjam, hogy hozza a postás. Ergo szerintem ennyi erővel bárki kérhetne egy zsír új akkut. Sztem ez se jó megoldás, bár örülök neki h nemvitték el bevizsgálni a gépet és nem kell rá várnom, de ezzel akár vissza is lehetne élni... ráadásul amilyen világban élünk... :S
ui: erről van valakinek valami véleménye? meglepően olcsó! esetleg 14"-osban tudtok hasonló tudású masináról. 200k-ig?
-
Cs4B4
csendes tag
válasz
Chaser #48482 üzenetére
A hp-mnál is a futár hozza majd az aksit, illetve azt mondták h a postás
Nem tudom mi lehet a csalafintaság.. a hivatalos hp számot hivtam fel, ami ugye a dobozba volt a garipapíron, a srác azt mondta azért ennyi mert Franciaországból fog jönni a cucc. (mondjuk nem hiszem, hogy nincs valami telephelyük ahol ilyeneket tárolnának Mo-n, na mindegy.)
6930p-ben azt nem találom szimpinek, hogy ami a nekem fekvő árkategória... a kb 200k.. abba még csak nem is i-s proci van, illetve memória is csak DDR2-es, vinyo is kisebb, persze nem ez a fő szempont, de azért elvárnák nagyobbat egy ilyen kategóriájú géptől. A matt kijelző meg nem fő szempont nálam, mivel ha otthon vagyok rádugom a monitorra/tv-re az aliba meg redőny le, és nem is látszik h fényes a kijelző
Ezért gondoltam h inkább a "teljesítményért" fizessek és ne az esztétikumokért...
-
Cs4B4
csendes tag
válasz
Chaser #48479 üzenetére
Hát de nehéz kérdés ez.. Nem szivesen akarom feladni a VGA-t
Nemvagyok egy játék mániás de azért néha unalmas perceimben talán kiprobálnék ezt azt..
Ám a "jó szervíz és jó support" alatt mit értetek, Szeged és Pest között ingázok suli és otthon között, ugyhogy ha a "rossz szervíz és support" alatt azt értitek h kissebb falukba nincs szervíz az akkor nálam nem szempont.. azt meg azért nehezen tudom elképzelni, hogy pesten ne tudnám bevinni garival valahova ha esetleg baja lenne.
Vagy esetleg lassú a szervíz?! Ez jelenti a "rossz support-ot"?!
Egy hp G62-es notimnak épp a multhéten romlott el az aksija, és 3-4 hét mire újat küldenek Franciaországból... És elvileg a HP-nak egyik legjobb a "supportja"Tehát nemigazán értem mi a különbség jó support és rossz support között. Bocsi ha hülye a kérdés.. hehe
ui.: a sok hurcolászáson azt értem h hétvégén mikor hazajövök szegedre akkor hoznám mindig magammal a tatyójában. nemhiszem h ez gondot jelentene bármelyik notinak is, bár ez csak a személyes véleményem
-
Cs4B4
csendes tag
Sziasztok,
Notebookot szeretnék venni az egyetemre, viszonylag sokat lenne hurcolászva, ezért valami aluminiumra gondoltam, és 14"-os notiban gondolkozok. A keret 200k lenne, és ha lehet szeretnék minél erősebb VGA-t bele. Egy 5650-nek vagy egy GT 335-nek örülnék legjobban. Prociból elég lenne az i3-os mert egy i5-öt meglátásom szerint ugyse használnám jobban ki. Ram és vinyo nem fontos szempont mert ugyis bővíthető..
http://www.asusnotebook.hu/notebook/Asus_K42JV-VX050D
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptopok/acer-aspire-timelinex-3820tg-353g32n/915/
Az Asusnak jobban tetszika VGA-ja... szerintetek.. ?Még a hp dv3-as tetszik az aluminium borítás miatt, de nemtaláltam hasonló tudásút ilyen árban.
Vélemény ezekről a gépekről?
Köszi előre is
-
Cs4B4
csendes tag
Sziasztok,
Notebookot szeretnék venni, főleg munka és általános célokra, de a hozzáállásom olyan, hogy ha lehet akkor minél több minden legyen benne (gondolok itt a vga-ra).
Ahogy én nézegettem ezt találtam a legjobb ajánlatnak: (a keret olyan 130k körül van)
HP G62-a70eh
Képernyő átmérő: 15,6 "
Kijelző Típusa: FÉNYES
Processzor: AMD ATHLON II P320 2,1GHz
Memória: 2048 MB
Merevlemez: 320 GB
Video: ATI RADEON HD545V
Ára: 130.000Kíváncsi lennék a véleményetekre róla, illetve, hogy tudtok-e ennél jobb ajánlatot
Igazából a procija miatt aggódok egy kicsit, de a többi szerintem teljesen rendben van.
Előre is köszi a segítséget!! Szép napot!!
-
Cs4B4
csendes tag
Hm...
http://kventa.hu/notebookok/116987-acer-nb-as5740g-332g50mn-15.6-led-cb-core-i3-330m-2.13ghz-2gb-500gb-dvd-rw-sm-ati-hd5650-win-7-hprem-6cell.html
vagy esetleg ez..
http://www.laptop-notebook-netbook.hu/acer-laptop-termekek/acer-laptopok/acer-aspire-5739g-744g50mn/379/erről vélemény? Szerintem jobb mint a lenovo amit írtál, nem?!
-
Cs4B4
csendes tag
Hali,
Ellopták a toshiba l500-14z típusú notimat (kocsit feltörték és onnan :'(
)és ennek pótlására keresek egy hasonló tudású gépet. Tudnátok ajánlani vmit amit esetleg egy kicsit erősebb VGA-val meg procival rendelkezik? Főképp egyetemre kellene és filmezésre, de azért unalmas perceimben játszogatnék is róla kicsit.
Max keret: 180k, neccesen 190k
ui.: hp dv6- osakat néztem, ár/érték arányban azokat találtam legolcsóbbnak, vélemény róluk?
-
Cs4B4
csendes tag
Hali,
Ellopták a toshiba l500-14z típusú notimat (kocsit feltörték és onnan :'(
)és ennek pótlására keresek egy hasonló tudású gépet. Tudnátok ajánlani vmit amit esetleg egy kicsit erősebb VGA-val meg procival rendelkezik? Főképp egyetemre kellene és filmezésre, de néha azért unalmas perceimben játszogatnék róla kicsit.
Max keret: 180k, neccesen 190k
ui: a hp dv6 -os "renew edition" -okról valami vélemény? Kevesebb ideig bírják mint új társaik?!
Köszikee, ja és szép napot
-
Cs4B4
csendes tag
Hali
énis pont ugyan ezek között gondolkodtam az elmult pár hétbe
Én végül a Toshiba l500 mellett döntöttem. Igaz egy pöttyet drágább mint a többi, de sztem megéri. Jobb proci, videa kari mem-je DDR3as, +toshiba sztem a legmegbizhatóbb márka, és a legjobb szervízhálózattal is ők rendelkeznek.Remélem segítettem valamit.
-
Cs4B4
csendes tag
Sziasztok. Sok gondolkodás után végül én a sokat emlegetett toshiba l500-as mellett döntöttem, meg is rendeltem, a héten meg is jön.
2 kérdésem lenne még? Melyik windowst ajánljátok (én eddig még csak xp-t használtam, xp-t egyáltalan lehet l500-ra rakni? )
a másik kérdés pedig, hogy laptopba milyen árba lehet rakni még +2gb ram-ot?Köszi a segitséget
Aktív témák
Hirdetés
- Dell Precision 7710 Workstation- Nagy kijelzős 17.3"- CORE I7 6820HQ - 32Gb rammal
- IdeaPad 5 Pro 16ACH6 16" QHD+ IPS Ryzen 5 5600H 16GB 512GB NVMe magyar vbill IR kam gar
- Gamer laptop felvásárlás Magas áron, gyorsan és egyszerűen!
- HP Zbook 17 G3 - Nagy 17.3" kijelzővel - CORE I7-6700HQ
- Dell Precision 5680 - i7-13700H, RTX A1000, 16", 32GB DDR5, 1TB SSD, WIN11 PRO - 2 ÉV GARI
- iKing.Hu - Xiaomi 14 Ultra - Ultra White - Használt, karcmentes
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bomba ár! Dell Latitude 7280 - i5-7GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! 16GB (2x8) G.Skill Trident Z RGB 4266MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest