Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Aktív témák
-
balageeee
csendes tag
válasz
BloodyEddie #42514 üzenetére
És ez a vga ez jó az asusba ? Intel GMA HD?Filmeket szoktam nézni tvn vele (HD) illetve néha játék.
-
balageeee
csendes tag
Az én elképzelésem szerint vki 170e körül tud ajánlani?
-
balageeee
csendes tag
Hello!
Olyan kérdésem lenne, hogy vennék egy notebookot általános felhasználásra,meg egy kis játékra, de legyen azért ereje mert egy ideig nem akarok váltani.Ezért gondolkodtam az újjabbakban.Na most nem tudom megéri-e a core i5 vagy i3.Vagy a T szériásaknál maradjak?Illetve ezekben ez az Intel HD Graphics vga ez jó lehet ha játszanék is?
Na most amit rászánnék az úgy 170e Ft lenne +max 10e.Szoval vmi ilyesmi kategóriába mikben gondolkozzam,ha náha játszanék is?Másik ami még kell a HDMI de gondolom ilyen árban azért ez benne van.
Ezeket néztem:
[link]
[link] -
balageeee
csendes tag
[link]
Ezt többen is javasolták sikerült megrendelni meg is jött de mit ajánlanátok rá vistát vagy xp-t? Illetve drivereket nem tudna valaki linkelni hogy mi az ami hozzá való lenne?Köszönöm előre is a válaszotokat. -
balageeee
csendes tag
Hello.
Volna pár laptop ami közül vacillálok is mivel nem nagyon értek hozzá remélem vki tud a döntésben segíteni.Koleszba megyek és oda kéne a gép kis játék meg netezés céljából.
[link]
[link]
[link]
[link]
[link]
A toshibát eddig is nagyon dicsértétek de asusba jobbak az akku idők meg hasonlókat olvastam.Remélem tud vki segíteni
köszi -
balageeee
csendes tag
Hát max 200ért érdekelne Asus akkor vagy vmi hasonló amihez azért megbizhatóa garancia meg ilyesmik.Általános felhasználás meg néha egy kis játék.
-
balageeee
csendes tag
http://www.pcx.hu/termek/msi-glare-vx600x-053hu-24252 Ehhez mi a tapasztalat srácok?
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB DDR5 RTX 4070Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- BESZÁMÍTÁS! MSI B550 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA MSI 650W
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol fejhallgatóval garanciával hibátlan működés
- Apple Ipad Pro 2 gen2 10,5" 2K retina A1709 64GB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest