Hirdetés

Keresés

Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz outsiders #39200 üzenetére

Lee&more:) Majd elolvasom.
    Én azt mondom bámit amit ajánlok/ajánlunk a vevő személyesen is nézze meg, lehetőség szerint próbálja ki. Én is így fogok tenni bármit veszek.
    Meglepően jó a Pi 2530. Mért cserélem le? Eredetileg azért vettem, hogy megnézzem megférek-e notival. Kiderült megférek:) Most már tudom, hol szeretném hogy legyenek a csatik, milyen bill-t szeretnék, hosszú távon tudom-e használni a 15.xx méretet, stb. De le fogom cserélni mert olyat akarok amit más nem használt, csak én, és tervezek külföldre menni, oda azért új gépet akarok, led-es kijelzővel, feketében stb. 1ébként gyorsulásra nem számítok. Ebben a gépben most 4GB Geil ram van, már T4200, alapból hd2300, digit 7.1, 160gb hdd amit cserélek 320-ra, nem rossz. 1ébként jól bevált konstrukció lehet, mert nem találok hozzá bontásból bill-t, hp-ból bezzeg van egy rakattal. Az előző tulaj kicsit leharcolta külsőleg, de összességében problémamentes jószág...jó eséllyel kivárom most már az i3-as gépeket és majd akkor veszek, de lehet előbb elcsábulok valamelyik szépséget látva. Ennyit rólam:)

Egy kicsit off, ha valaki lecserélni 2x1GB ramját 2x2-re, vagy venne T5250-et itt megteheti. Cpu-t sztem odaadom típusszámának áráért..5250ft:)

szerk: Ha valaki tudja hol tudnék ilyen billhez olcsón hozzájutni fizetek is érte 1k-t csak mondja meg:D 16k+tréfáért adna a fu-si shop :U
    És hallottam vannak ilyen skinek vagy mik, olyat hol lehet venni? A fedlapra kell, elég kopottas, belseje szerencsére szép.

Aktív témák