Hirdetés
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- MIUI / HyperOS topik
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Honor Magic V2 - origami
Aktív témák
-
T500
aktív tag
Az a helyzet, hogy ez bármikor változhat, de egy nagyon fontos dolgot tarts szem előtt. Ha Te a forgalmazőt, a nagykert a beszállítót kérdezed, akkor az általában az Ő érdekeit szolgálja és nem a tiédet.
Ha pontos választ akarsz, akkor:
Ez a való világ, a többi mese, ők a kompetensek, Andersen meghalt és ebben az országban sokmindent meg lehet tenni bünti nélkül.
Szóval amit ők mondanak az az igaz, nem pedig az amit a magyar kereskedő, mert már többször kifejtettem neki nem az az érdeke ami neked! Ez egy nagyon fontos dolog.
Na ha például Bíró Szilárd azt mondja, hogy 30 nap akkor elhiszem, ha meg a kamugép magyar mohó, kapzsi, hamar meggazdagodni akaró átverős kereskedő mondja ezt, a többit úgy is tudod..............
Bocs a kevés kivételbe tartozó becsületes kereskedőtől, mert vannak csak nem többségben....
Annak nagyon örülök, hogy bevált a gép, én is Lenovo ThinkPadet vennék, ha újra tehetném, és azt is fogok venni, ha szükség lesz rá, mág ha R-re lesz pénzem akkor is!!!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- BESZÁMÍTÁS! AOC 24P1 24 FHD 60Hz 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Dell Latitude 5500 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Motorola G72 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Tablet felvásárlás!! Samsung Galaxy Tab A8, Samsung Galaxy Tab A9, Samsung Galaxy Tab S6 Lite
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest