Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
Aktív témák
-
sir fg
aktív tag
válasz
philoxenia #21708 üzenetére
Bibby: Köszönöm a linket
A tartóstesztet olvastam, az előzményét nem
.
Meggyőző, bár én még 1, csak 1 másik ember véleményét is szívesen megismerném. De ez már csak a maximalizmusom. (Alapvetően optimistán állt a dolgokhoz a tesztelő. Általában én is így állok egy laptophoz, ha hosszas keresgélés után végre kiválasztottam és megvettem).suti_88: Az Excelt én is kitaláltam
Az Asus került eddig bele, aztán csak most jöttek képbe 1-2 napja az alternatívák, azóta nem bővítettem.
Az eladóról nekem is megvannak a véleményeim. Magabiztosságával akart meggyőzni, de persze azt mond, amit akar. Épp az U9200-nál kiemelte, hogy még SIM-olvasó is van benne, megy vele a HSDPA, lehet mobilnetezni
Aztán a másik eladó, aki mással tárgyalt, egy 5 perccel később éppen erre a gépre mondta ott az érdeklődőnek, hogy abban csak a SIM foglalat van benne, maga a modul, ami opcionális, nem.harry: teljesen igazad van. A specifikációkból a tartósságot nem lehet kiolvasni. Ezért érdeklődök többek között erről is itt, illetve erre vannak a tesztek. Meg szerintem sok honlapon a specifikációk is hibásak lehetnek.
philoxenia: Köszi a linket
Most a két MSI gép fej-fej mellett halad, bár az Intelesnek kicsi előnyt adok.
De azért kihívójuk még az Asus, bár az az inteles MSI-t specifikációkban nem múlja felül, a tartósság meg: ?? Ki tudja. Erről van tippetek? Asus vagy MSI lehet mechanikailag strapabíróbb?Kérdés még mindig, hogy az MSI szervízháttere milyen? Azt tudom, hogy az Albacomp végzi. Valakinek szervizes tapasztalata van? Majd benézek az MSI fórumba is, ha itt nincs.
Szóval az eddigi befutó: MSI PR200-238
Az AMD-vel szemben a kicsi cache az elgondolkodtató, de a teszt szerint az is elég. Csak én hosszú időre tervezek, és jönnek az egyre számításigényesebb programok... fél-egy év múlva már megmutatkozhat a különbség. Nem?
Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Xiaomi Mi 11 8/256GB HIBÁS!
- Samsung Galaxy A22 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Steam, EA, Ubisoft és GoG játékkulcsok, illetve Game Pass kedvező áron, egyenesen a kiadóktól!
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest