Hirdetés

Aktív témák

• Chaser

legenda

válasz jano11 #38947 üzenetére

Mielőtt acerben gondolkoznál nézz szét a hsz-ek közt, én gyorsan letettem róla:D Biztos ki lehet fogni jó darabot is, de az azon nem változtat hogy a szerviz háttér gyenge, support is, meg azon se hogy saját modellt a honlapjukon nem találtam meg..HP-nál, lenovonál, Dell-nél ilyen nem fordult elő furcsa módon.

CHIPman : Ezekre nem tudok válaszolni, sztem egyik gyártónál se találsz olcsón aksit vagy autós töltőt, esetleg vehetsz valami univerzálisat. Nekem még nincs, többet nem tudok róla mondani, menj át a Lenovo topikba, én is faggatok már egy srácot :B
    Azt mondja 720p-vel könnyen boldogul, nálam g31+cel 430 is gond nélkül veszi a 720p-t, ez nem lehet gond.

Amit én meg tudtam eddigi olvasgatások meg kérdezősködések során: HP, Lenovo, Dell és Toshiba jár az élen szervizben, supportban. Asusra írta valaki, hogy eddig külföldre hordták őket, már Pesten van 1 szerviz de nem valami gyors. HP-nak pl 12 mo-i szervize van:) Ebből is lehet következtetni egy gyártónál mennyire törődik eladás után is a vevővel, vagy épp mennyire xarik rá.

Aktív témák