Hirdetés
- MIUI / HyperOS topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- 6 milliméter alá lő az Infinix is
- Az Android 16 már nem jön a Nothing Phone (1)-re
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Google Pixel topik
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Redmi Watch 4 - olcsó hús, sűrű a leve
- Magisk
Aktív témák
-
volvoguy
addikt
na sziasztok.
hordozható gép vásárlásán töröm a fejem, igaz a cash nincs még meg rá, így csak tájékozódom. szóval eleinte a kiszemelt egy olcsó Eee Pc volt, aztán végülis úgy gondoltam, ha már összekaparok 78900ft-ot egy Eee PC 904HD-ra, akkor gyűjtenék még hozzá 20ezret, ezzel kibővítve a keretet és a választékot. Az egyik kinézett gép az Acer Aspire 5315. Igaz hogy ez nem egy netbook, annál jóval nagyobb és vaskosabb, nehezebb is, de ez engem nem zavar ha felszereltségben felér egy MSI Wind-el (szintén 100k) vagy egy Asus Eee Pc 1000HD-vel. Persze azért tudom hogy 99.900Ft-ért nem váltom meg vele a világot, de első notinak megfelelhet.
Szal a következők érdekelnének:
- Minőség: tudom hogy nem igen várhatok el ennyi árért nagy minőséget, de azért remélem nem is pottyan szét a kezemben
- Anyagok minősége: jó minőségű műanyag, avagy olcsóbb, egyéb alkatrészek anyaga
- Összeillesztés: recseg-e, ropog-e amikor kézbeveszem, avagy jó stabil érzetet kelt
- Billentyűzet, tapipad - kényelmes, kézreálló
- Képernyő illesztése: ezek egy bizonyos idő után kilazulnak, elkopnak a csatlakozók, szal ez mennyire jellemző, ha az ember naponta több 10X összecsúkja majd kihajtja a gépet?- Teljesítmény
- Alkatrészek: már nem mai noti, bár azért nem lenne jó, ha jópáréves alkatrészek lennének benne, szal azért ne legyen annyira elavult, bár már most is az lehet...
- Megbízhatóság: hibaszázalék, esetleg az Aspire-ra vagy az Acer-re jellemző típushibák...
- Bővíthetőség: ha korszerűsíteni szeretném, akkor erre van-e mód, alkatrészek cseréje (vinyó, proci, memo)
- Processzor: na ez egy elég fontos része a dolognak. Ha jól tudom, "M" szériás Celeron a gép szíve. legjobb tudomásom szerint is, a Celeron-ok már nem mai gyerekek, szal igy 2008-ban, de lehet hogy csak karácsony tájékán veszek - mire lehet elég....illetve mennyire melegedik, mert azért nem lenne jó, ha pár óra után tűz forró lenne a gép, és esetleg pont a melegedés miatt menne tönkre...Nagyjából ezek érdekelnének, szeretnék minél többet megtudni a gépről. jah igen, ami még fontos lehet. több helyen is néztem, mindenhol mást írtak az 5315-ről. Volt ahol a Proci M530, M540, de olyan is volt ahol M560 - ezekszerint is változtak a Ghz-k is...de ugyanez igaz a vinyó méretére, vagy a beépített memóriára, de olyat is láttam ,ahol webcam nélkül kínálták, másutt meg 1,3mp-s kamerával...szal valóban létezik a 5315-ből több variáns is?
jah igen, ez lenne a kiszemelt. talán nem kamu: [link]
Köszi. Üdv
Aktív témák
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- Eredeti DELL 240W töltők (LA240PM160)
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A50/Samsung Galaxy A51/Samsung Galaxy A52/Samsung Galaxy A53
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro 5G 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Egyedi ékszerdobozka
- Dell Latitude 7420 és 7420 All-In-One i7-1185G7, Intel Iris Xe Graphics, 16GB, 256GB-2TB
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest