Hirdetés
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Magisk
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- A Xiaomi 15S Pro a Qualcommnak és a MediaTeknek szól
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- Honor Magic V2 - origami
- iPhone topik
Aktív témák
-
lilibibi
csendes tag
válasz
Kovács84 #10486 üzenetére
Sziasztok!
Köszönöm az ötleteket. Most itt tartok:
Dell Inspiron 6400-61 notebook - Intel Pentium Dual-Core T2080 1.73GHz/1MB/533MHz, 1GB DDR2 533MHz (2x512MB), 15,4" WXGA TrueLife (1280x800, fényes) TFT, 120GB SATA 5400rpm HDD, Win XP Home HUN, 8x DVD+/-RW Dual Layer meghajtó, Intel GMA 950 GPU, 6 cellás akkumulátor 53WHr, magyar billentyűzet, BlueTooth, Dell WLAN 1390 802.11b/g, Firewire / 4x USB / S-Video / 5-1 kártyaolvasó / ExpressCard slot, 3 év szerviz garancia
Ezt tudnátok ajánlani?
lilibibi
-
Kovács84
aktív tag
-
Gausz
aktív tag
Hali
Noti fronton nem vagyok igazán otthon, ezért kérdezek, persze miután kicsit körbenéztem a fórumon
110k körül keresek gépet, max 130k-ért, mely nem játékra kellene, hanem inkább irodai alkalmazásokra. 2 konkrét típust nézem ki Asusból:
X51R-AP041 és X51H-AP017. Ezekről tudnátok vmilyen tapasztalatot mondani? Ugyanis google barátom se nagyon segített.
A szempont tehát nem is a túl nagy teljesítmény, hanem inkább az hogy megbízható legyen, ne szálljon el sorba minden. Ilyen szempontból nem csak ez a 2 típus, hanem úgy általában Asusok megbízhatóak ebben az árkategóriában? Vagy esetleg tudnátok vmi mást ajánlani?Kösz,
Gausz -
kekegsm
őstag
válasz
lilibibi #10479 üzenetére
HPQ nx6310 (ES469)
business class
• 15"XGA (1024x768pixel) anti-glare TFT LCD • intel GMA-950 maximum 224MB video
• Core-Solo T1300 (1.67GHz/1MB/667) • 512MB DDR-2 • 60GB HDD • DVD+/-RW DLayer
• Wi-Fi (802.11a/b/g) • Microsoft Windows XP Home Edition
• renew • 1év nemzetközi HP garancia
akciós bruttó ár: 99.960,--www.notebookstore.hu
-
amol
addikt
válasz
lilibibi #10480 üzenetére
- lehessen jól látni, mert nyáron a szabadban hasznánám
- kábé 150.000 ft-ot szánok rá
Ja valamiért Acer vagy MSi, de igazából nem tudom, miért. A dizájn egy kicsit fontos, nem tetszenek a fehér műanyag notebookok.Az Acernek pont fehér műanyag gépei vannak, legalábbis részben
Ha fontos hogy lehessen látni szabadban akkor tükröződésmentes kijelzőjűt vásárolj. Hp-ban vagy Dellben esetleg találsz ilyet ennyiért.mod: látom túl sokáig nyomkodtam...
-
Kovács84
aktív tag
válasz
lilibibi #10479 üzenetére
Hát ami igazán meg fogja dobni a gép árát az a matt kijelző lesz, hogy a "szabadban" is használhasd, a gépek többségét ugyanis ún. colorshine stb kijelzőkkel szerelik (200 000-ig gyakorlatilag mindegyik ilyen, csak más művésznevet adnak neki). Abban az árkategóriában amit adtál nincs nagyon semmi, talán egy két HP, de nem hinném, egy Asus A8-as is van a környékén talán 170 000, ezek 14"-es kijelzőt kaptak, matt, viszont celeron proci.
-
törölt tag
-
djsunny
aktív tag
válasz
kekegsm #10478 üzenetére
Nem nagyon szoktam játszani a gépen, esetleg néha-néha 1-2 ősrégi játékkal (NFS Hot Pursuit 2, Q3A) szerintem ezek elfutnak bármelyiken a fentiek közül! Főleg netezésre és munkára használom a gépem, viszont viszonylag sokat; így nem ártana ha nem halna be pár óra aktív munka után........ Igen a hordozás az minden napos dolog lesz így szempont a minél kisebb súly és a minél kisebb méret.
-
Alvin_ti4200
félisten
Egy szuper akciónak köszönhetően mától ismét notitag vagyok. Választásom rá esett
Természetesen kiskapu volt, de erről tudtam, mert telefonon érdeklődtem
SPanyol VIsta, spanyol billentyűzet, de magyarra szitázva. Egyébként minden stimm, 1 év bolti gari és a szokásos 6 hónap az akksira. Partíciókat lezúztam, magyar Home Premium fel a spanyol Pista serial numberjével, aktiválási központ ingyenes számon felhív, benyomkod számot, kap másik számot és örül az aktivált legális magyar Vista-nak
A gép eszméletlen gyors, a kijelző pazar, olyan fényereje és kontrasztja van, hogy gyilkolni lehet vele, zajszint kellemes, egyelőre ennyi
Infra van, Bluetooth ahogy eddig nézem nincs.
-
lilibibi
csendes tag
Ja valamiért Acer vagy MSi, de igazából nem tudom, miért. A dizájn egy kicsit fontos, nem tetszenek a fehér műanyag notebookok.
-
lilibibi
csendes tag
Sziasztok! Én egy abszut kontár lány vagyok, aki asztali gépét lecserélné notebookra, elég tanácstalan vagyok. Amire kéne:
- leginkább itthoni használatra, fotelban, kanapén stb.
- nem kell szuper multimedia, nem fogok rajta tv-tnézni, játszani
- legtöbbet email, Internet, Word, stb.
- lehessen jól látni, mert nyáron a szabadban hasznánám
- kábé 150.000 ft-ot szánok rá
Mit ajánlotok? -
djsunny
aktív tag
Sziasztok!
Pici és erős notit szeretnék vásárolni a pici és erős asztali gépem helyett!
Ezeket néztem ki:
1. ACER TM6292-602G25N (C2D T7500, 2GB 667, 250GB SATA, X3100 256MB)
2. MSI PR200X (C2D T5250, 2GB 667, 160GB SATA, X3100 256MB)
3. MSI VR-201X-022HU (D2C T2330, 2GB 667, 160GB SATA, X3100 256MB)
4. MSI PR210X-023HU (T64 X2 TL-56 1.8GHz, 2GB 667, 250GB SATA, X1270 128MB)Az ACER AS2920-602G25N-t elvetettem mert nincsenek hozzá XP-s driverek
.
A nagyobb márkák (HP, Dell, IBM) típusait pedig a számomra túl magas ár miatt dobtam.
Szal szerintetek a fenti 4 közül melyik lehet a legjobb választás számomra ha az adataimnál szereplő asztali gépemet szeretném lecserélni?
-
SeatZola
őstag
Szerintetek melyiket rendeljem meg? Gyorsan kell döntenem!
Mindkettő Dell Vostro 1700-as, T7500, 1920*1200-as wuxga TrueLife+ webcam, 8600 GT, Vista Ultimate és az áruk is egyezik. Amiben eltérnek:
1. 3 GB RAM+ 400GB/7200 SATA+ 6 cellás aksi
2. 2 GB RAM+320 GB/5400 SATA+ 9 cellás aksi
Szerintetek melyik éri meg jobban? -
-
amol
addikt
válasz
kekegsm #10444 üzenetére
Jatekfuggo a dolog.
Persze, ezt én is szoktam hangoztatni de játék alatt a többség az újabb 3d-seket érti, nem a passziánszot.Ha business laptoprol van szo, akkor nincs gond a 24x7 uzemmel sem, erre is lettek tervezve, nem csak a leejtesre... :-) Birnia kell. Ha nem, vissza garanciaban.
Én azért nem ejtegetném a kicsikét. Igen azok jobban bírják, ezért is jobb választás a bc.En pl csak legalis dolgokat toltok. De amikor osszeillesztem a tomoritett allomanyokat, akkor mindig valami filmet akar lejatszani. Nem ertem, talan virus?
Lehet, nyomd végig a gépet a legális vírusirtóddal
Nálunk kb. 50 tv csatorna van, ritkán ülök le konkrét filmet nézni ezért nem érint különösebben a dolog. Meg ugye család mellett kevés ideje jut már az embernek ilyesmire. Van nekem is jópár filmem de nemigen nézem őket.Szerintem XP-hez bővel elég a két giga, persze ez felhasználófüggő dolog. Játékoknál biztos jól jön a 4, nem ismerem az újakat.
-
Palika71
őstag
Sziasztok!
Ha van egy olyan gépem (pl. IBM TP), aminek 1024x768 a kijelzője, de ráteszem egy dokkolóra, aminek ugye van DVI kimenete, és ezt egy LCD TV-re kötöm, akkor az 1280x720-as HD filmeket áttudom küldeni a TV-re?
Ezt megtudja csinálni a noti drivere (tehát a nem "saját" felbontás alkalmazását), vagy kell hozzá valami speciális driver?
KÖSZÖNÖM! -
kekegsm
őstag
válasz
Kovács84 #10462 üzenetére
Miben hagyja le? vegsebesseg, gyorsulas? A 5000 Ferrari pl teljesen jo
Varjal, az utolso Ferrari egy fel-haromnegyed eve vagy mikor jott ki (ebben a meretben). Az Asus meg akkor indult. A Ferrarik nem voltak rosszak, messze a legjobbak voltak az Acer kinalataban, nemcsak teljesitmenyre, hanem minosegre is. Kolleganak van, a legelejen vette, amikor megjelent, es meg mindig kivalo allapotban van. Es ez nem a srac laptopkezelesi szokasai miatt...
-
MartinRS2
csendes tag
Hellosztok
Kinéztem magamnak ezt a gépet: [link]
Az nvidia geforce go 7300 videokártya mennyivel jobb/rosszabb mint az Intel x3100 és mennyivel hajlamosabb a melegedésre? -
Kovács84
aktív tag
válasz
kekegsm #10461 üzenetére
Én azt nem szeretem amikor valaki összehasonlítja az Asus Lamborgini sorozatát az Acer Ferrari sorozatával, egyébként érdemes megnézni minkettőt, az Asus fényévekkel lehagyja a Ferrarit
Gravir köszönöm a jogi okosítást, be is írom majd az Asus fórumba, hogy a többiek is örüljenek
, egyébként mostanában baromi gyorsan végeznek a gépek javításával és nincsenek olyan panaszok mint 1-2 éve (karcosan jön vissza a gép; vagy elfelejtették megjavítani).
-
Kovács84
aktív tag
válasz
#32577792 #10457 üzenetére
Számlát is kérnek, ez a baja mindenkinek, többek közt nekem is. Futárszolgálat megy ki a gépért és az viszi el a szervízbe, előtte ügye fel kell hívni az ügyfélszolgálatos nőt, aki kéri a típuszámot, a számlát (el is kell neki faxolni), és a vicc, hogy a garancialapra nem írnak semmit, hanem egy külön papíron jelzik a javítást.
-
kekegsm
őstag
-
törölt tag
segítségre lenne szükségem, notit vennék a régi helyett, amiket kinéztem:
HP NW9440 , 8710w
Asus-Lamboghini VX1
igazából az utóbbi felé hajlok, mert azért hordoznom is kell, bár az autónak nem jelent problémát
viszont ami fontos: a megbízhatóság, rugalmas szervíz. a videovezérlőben ezek a Quadrok nekem nem sokat mondanak. -
kekegsm
őstag
válasz
Dufresne #10448 üzenetére
A Celeron nem igazan gyengebb a T2310-nel, viszont a Celeronban nincs energiagazdalkodas-> kevesebb akkuido.
a T7100 egy nagyon jo proci, duplamag, sok cache, virtualizaciot tamogatja, 64bit, stb. Joval erosebb a T2310-nel. Es kb ugyanannyit fogyaszt.
Itt egy lista: [link]
En mindenkeppen a T7100 vennem
-
Dufresne
addikt
Mekkora teljesítménybeli különbség van egy Lenovo n200-nál T2310-es T7100-as vagy Celeron M530-al szerelt változatok között?
Mennyire befolyásolják ezek az akus üzemidőt?
Az M530-as mennyivel gyenbébb a T2310-nél, van érezhető különbsé? -
kekegsm
őstag
-
kekegsm
őstag
Jatekfuggo a dolog. Ha civilizationnal akarsz nyomulni par orat, akkor eleg az integralt is.
Eleg jol le lehet csokkenteni az orajeleket (nekem a 8600MGT pl negyedere csokkentheto). Szinte mar termeli az aramot annyira keveset fogyaszt.
Ha business laptoprol van szo, akkor nincs gond a 24x7 uzemmel sem, erre is lettek tervezve, nem csak a leejtesre... :-) Birnia kell. Ha nem, vissza garanciaban.
En pl csak legalis dolgokat toltok. De amikor osszeillesztem a tomoritett allomanyokat, akkor mindig valami filmet akar lejatszani. Nem ertem, talan virus?
:-)
Manapsag mar a 2x2GB se nagyon draga. Szallitassal egyutt volt 84€ az enyem, Samsung, hasit mint egy zsiletpenge a ionizalt vizben, nagyon meg vagyok elegedve vele.
Megtartottam a gyarit is, mertha gariban kellene visszavinni, nehogy mar rafogjak a memoriara. (SzaboZE, ugye te most nem idefigyelsz...) -
blueye
veterán
Barátom venne 17"-os notebookot.
Alap irodai dolgokat használ +mail +net.
Hivatalos forrásból szeretné, számlával, garanciával és nem no-name gépet.Ár: nem kell a legolcsóbbnak lennie, legyen korszerű, legyen rajta op. rendszer.
Láttatok most valahol jó ár/érték arányú ilyesmi gépet?
-
amol
addikt
válasz
Laraxior #10425 üzenetére
Ha nem szereted az Ati-t akkor érdemes eleve olyan gépet venned amiben nvidia van. Még ha kevés esetben cserélhető is, nem biztos hogy márkák között is megoldható az átjárás.
Ha csak eközül a kettő közül lehet választani akkor persze nincs mese.Nem kell jóminőségű,tekintve azért váltok laptopra,mert nicnsen időm a game-re. Amennyit játszom,napi egy óra kb. azért nem érdemes egy ilyen monstrumot fenntartani.
Ugyanolyan teljesítményű kell három perc játékra, mint 24 órára. Ha viszont nem olyan fontos a játék nem mindegy a márka?Leginkább az a fontos hogy non-stop mehessen kis fogyasztással.A letöltés miatt.
Kell bele nagy winyo,és sok memória.Ennyit gondoltam a bővítésnek,nem többet.
Valamilyen szinten le lehetvenni a dedikált gpu órajelét is, de biztos többet fog fogyasztani mint egy dedikált. A non-stop menet érdekes kérdés, nem arra lettek tervezve de nálunk is nagyon sokat megy a gép, bár nem a letöltések miatt (sosem értettem minek havi többszáz gigát letölteni de ez az én bajom. Ilyen sokat meg nemigen tölt az ember legális dolgokból ugyebár).Hdd csere megoldható, de 2'5 méretben még nincsenek igazán nagyok, emellett lassabbak és drágábbak mint asztali társaik. Töltögetésre én is külsőt ajánlok (van egy firewire rackem ha érdekel - ez itt a reklám helye
)
Ram: két bővítőhely van, szerintem 2x1 giga bőven elég. Ha több kell az sem lesz olcsó mulatság. -
-
wwhy
veterán
Kellene (mi más) egy kis tanács: sajnos a költségvetésemből lecsaptak 100e Ft-t
így a kinézett HP 14'1-es noti helyett kellene vmi más, max. 150e Ft.
1. 14'1-ben csak egy Acer Travelmate-t találtam (4520). Tudom, h Acer, de ez van
2. nem szívesen, de inkább vállaljam be a 15'4-et: Dell 1501? -
törölt tag
válasz
SeatZola #10428 üzenetére
amennyire tudom nem lehet magyarítani.
mindemellett a személyes véleményem, hogy ha megveszel egy valamilyen gépet egy adott nyelvű rendszerrel, majd mivel neked nem felel meg az a nyelv, ezért egy valahonnan letöltött, feltört rendszert használsz rajta, azzal nem károsítassz meg senkit (feltéve, hogy az eredeti rendszer értéke azonos azzal, amit használsz), szóval erkölcsileg nem igazán kifogásolható (sőt, asszem a fenti okok miatt nem is büntethető, de ebben nem vagyok biztos). -
SeatZola
őstag
#10422-re tudtok valamit mondani?
-
törölt tag
válasz
Laraxior #10425 üzenetére
vinyónak vehetsz egy külső usb vagy firewire racket pár ezerért, meg egy 500 gigás vinyót 20-ért. jobban jársz sokkal. memória bővítése olcsó és könnyű.
a vga csere biztosan ilyen fontos? mert ha ennyi az összes érved, akkor nem hinném, hogy rá akarsz szánni 80-100ezret, csak hogy másik márka legyen benne...
amúgy miért nem nézel egyből olyan gépet, amiben nvidia van akkor?
kis fogyasztás és erős vga amúgy ütik egymást (bár asztalihoz képest persze kisebb lesz a fogyasztása...) -
Laraxior
titán
A procicsere csak a t5600os-nál lenne.
Videokártya meg csak azért mert nem szeretem az ati-tEzért jó lenne bele nVidia.Nem kell jóminőségű,tekintve azért váltok laptopra,mert nicnsen időm a game-re. Amennyit játszom,napi egy óra kb. azért nem érdemes egy ilyen monstrumot fenntartani.
Leginkább az a fontos hogy non-stop mehessen kis fogyasztással.A letöltés miatt.
Kell bele nagy winyo,és sok memória.Ennyit gondoltam a bővítésnek,nem többet. -
kekegsm
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #10409 üzenetére
Dell Vostro 1500-t ajanlhatok nyugodtan jatekra is. Ennek a consumer valtozata az Inspiron 1520.
De dragabb az igaz. De az is igaz, hogy az Acernel klasszisokkal jobb.
-
SeatZola
őstag
Nem vagyok teljesen képben Vista ügyben! A Vostro-t amit rendeltem Vista Home Premium-al adják Angliában. Ezt lehet "magyarítani"?
-
amol
addikt
válasz
Laraxior #10420 üzenetére
Az nx egy konzumer gép, ami bazi méretei miatt nehezen hordozható, az nc8430 pedig egy üzleti, jobb anyaghasználattal, ergonómiával, garanciaidővel stb, mindenképpen jobb. Mindkettő kifutó/kifutott modell.
Legfontosabb a bővítési szempont. Leginkább asztali helyett lenne.
Ha ez a legfontosabb szempont akkor maradj az asztalinál.Milyen árban van egy komolyabb proci bele?t7xxx
Az van benne, és annál nem sok komolyabb van. Különben nem úgy árulják a mobil processzorokat a piacon, sokkal nehezebb hozzájutni mint egy asztali procihoz.videokártya csere is jó lenne,azt tudom hogy a felsőben lehet cserélni.
Honnan kaptál ilyen infot? Ugye gyengébbre cserélnél ami kevesebbet fogyaszt?
Viccen kívül, sokadszor leírva: ezek nem asztali gépek hogy cserélgeti bennük az ember az alkatrészeket. Ennek egyik oka az, hogy az alkatrészek aránytalanul drágák (kivéve a valóban cserélhető memóriát és merevlemezt, bár asztali társaiknál ezek is drágábbak). A másik az, hogy ilyen teljesítményű videokártyára és processzorra vannak tervezve figyelembe véve annak fogyasztását és főleg melegedését. A hűtés ezekhez való, ha nem akarsz majd tojást sütni rajta akkor ne gondolkozz videokártya-cserén. SOHA nem fogsz olyan teljesítményt elérni játékokban mint egy sokkal olcsóbb asztali géppel, ha játszani akarsz valóban maradj az asztalinál vagy vásárolj konzolt. Elcsépelt duma hogy a notebook nem játékra való. Lehet velük játszani, de akinek nem elég egy x1600-as teljesítménye annak nem notebook kell. És itt nem asztali x1600 teljesítményről beszélünk.Tehát egy notebook nem egy asztali gép kicsiben, amin ugyanúgy lehet majd játszani a kábelrengeteg elhagyásával.
-
Laraxior
titán
HP compaq nx9420
17.0\" WSXGA 16:9 GlareType (1680x1050),
Mobile Intel Core2 Duo T5600 (2mag,64bit),
Intel 945PM Express chipset,
2 GB DDR2/667-PC5400
80GB 5400 RPM SATA,
ATi Mobility Radeon X1600/256MB,HP NC8430
Core2 Duo T7400 (2.2 GHz / 4 MB L2 Cache )
1024 MB 667Mhz
100 GB
15,4 WSXGA+ (1680x1050)
256 MB ATI x1600 Saját memósEz a kettő közül választhatok.Legfontosabb a bővítési szempont.Leginkább asztali helyett lenne.Melyik érné meg jobban?
Milyen árban van egy komolyabb proci bele?t7xxx
videokártya csere is jó lenne,azt tudom hogy a felsőben lehet cserélni. -
karesz501
senior tag
válasz
Dufresne #10414 üzenetére
Részemről egy voks a Lenovo mellett. Szervíz és support remek, ha a forma is tetszik akkor szerintem nyerő
szerk.: a fogyasztást leginkább a dedikált VGA befolyásolja, de nagyon. Az általad említett célokra az X3100 remek választás. Csendes, "hűs" és keveset fogyaszt, emelett nem romlik el
-
Dufresne
addikt
Sziasztok!
Úgy néz ki a jövő hét folyamán fogok notit venni. Ugyan olvasgattam viszonylag a dolgok után, de a döntés még ígyis nehézkes.
A szűkített listám:Lenovo N200 Intel T2310-es procival 1giga rammal x3100 vga
Acer 5520G AMD TK-55 proci 1giga ram x2400xt vga
Asus F3TC AMD MK-38 proci 1giga ram Nvidia 7300 vga
Toshiba L40-14H Intel T2310 proci 1giga ram x3100 vga
Namost ami lényeges lenne nálam, hogy jól bírja aksiról, ne legyen hangos. Játék nem fő szempont, néha kis ArchiCad vagy AutoCad, de ezek sem túl durván, meg ezekhez van asztali gé is persze megfelelő monitorral
Ez a 2 progi azért elfut a gyengébb x3100-on úgytudom, persze nem brutál 3D-s munkák mellett.
A többi pedig a megbízhatóságon múlik még, ne essen szét fél év alatt és persze ne legyen szervízigényes nagyon (tudom ki lehet fogni bármelyik szériából éppen rosszat, de azért mégis...).
Nemtudom, hogy az erősebb 7300 és x2400xt-vel szerelt gépek fogyasztását és így aksis üzemidejét mennyire befolyásolják az erősebb vga-k, meg hogy ezek AMD-s alapokra épülnek.
Ja és még az esetleges garanciális problémák miatti szervizelés sem mellékes szempont talán, hogy melyik márkánál milyen az ügyintézés.Őszintén szólva nekem a Lenovo N200 tetszik és jókat is hallottam róla, formailag is bejön, ellenben a Toshiba design-jával.
Szóval ezek alapján kérnék tanácsot/ajánlást/szavazatokat
Előre is köszi nektek
Első noti vásárlásánál gondolom mindenki ilyen kis nyűgös, mégiscsak sok pénz
-
oh-he
csendes tag
válasz
Alvin_ti4200 #10409 üzenetére
15" szeretnék, a4:3 16:10 az nem tudom, miben számit...
ár 300 350...
-
ByB
addikt
Létezik ilyen notebook:
- business szint (15.4W / 1680x1050, T7700 vagy T9300, 2GB, Quadro, 160GB / 7200rpm...)
- minőségi alapanyag és összeszerelés
- idehaza beszerezhető
- szép forma
???Ez utóbbi valahogy egyik gyártónak sem erőssége...
-
Alvin_ti4200
félisten
mindegyik márkának van jól és kevésbé jól sikerült szériája. Az Asus-t a garanciális ügyintézése miatt én egyelőre kerülném, bár van néhány egész emészthető notija (pl. X51RL-AP066). A Dell notik közül csak az Inspiron jöhet számításba, ha a játék is fő szempont, Asusnál gyakorlatilag egyetlen normális és megfizethető játékgépet nem tudok mondani. HP abszolút nem játékra gyúr, úgyhogy szerintem ők ki is estek. Acernél a legnagyobb a választék ilyen fronton, az Aspire 5920G sorozat bátran ajánlható, bár kicsit hangosak és melegek, de a teljesítményük alapvetően okés és szétesni sem akarnak. Egyes modelleket már 8 cellás akksival árulnak (eltúlozva ugyan, de minél több cellás egy akksi annál tovább bírhatja ugyanazzal a géppel). Nem írtad, hogy 15" 4:3 vagy 16:10 arányú képernyő legyen? Illetve egy keret sem ártana pénzben, hogy mindezt mennyiért akarod kivitelezni.
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Akkord #10405 üzenetére
8400M GS Age Of Empires III-mat pl. natív felbontásban játszhatóan vitte maximális részletesség mellett, de újabb játékokhoz ne sok reményt fűzz, max alacsony felbontás minimális grafikával. Alapvetően nagyon csendes az a noti, nem tudom a 8400-as változat mennyivel hangosabb.
-
oh-he
csendes tag
oh, bocsi kicsit összevontam pár dolgot...
szoal, ha több cellás (6-9) az jobb?
-
oh-he
csendes tag
sziasztok, jóestét! a köv lenne a kérdésem:
acer v. dell. v. hp v. asus? vagy melyik laptopi márka közül válogassak.
estleg ransor márka szerint? (pl: dell asus hp?)
léenne rajta játék, meg filmezés lehetöleg 15" legyenn689cellás jó(jobb)?
-
Akkord
csendes tag
Sziszatok kinézteme gy dell m1330-ast magamnak.Kérdezném hogy mia véleményetek a 8400Go Nvidiáról?dedikált 128mb.-vel.
Írjátok hogy rosz a 8400go.Kérdezem miért?:-DHa játszani szeretnék tuti nem elég?Mert én nem vagyoke gy igényes csak nyomoma gombokat.Pl Doom3 játszottal 800X600ban leggaygyibb beálitásokkal egy Gf4200 64mb-vl miközben irták rá hogy megeszi a legjob vidkarikat is.Szoval nekem elég az hogy akadás mentes legyen.Ennek tükrében sem jó a 8400 játékra?
Ez azért fontos,mert 12"-13"os notebookban ez a legjobb vidkari.És fotnos a hordozhatóság viszont öcsém foylamtosan játszana rajta.Nah most ha azt mdonjáok ez nem jo játékra akkor igazábol tök mind1 veszek egy sokkal olcsobb intel ráforrasztott vidkarit:-D
Kösz a válaszokat! -
fokukac
nagyúr
válasz
Alvin_ti4200 #10403 üzenetére
Nekem is thinkpad-om van. Egy síma tft-hez képest tényleg kicsi a fényereje, a kontraszt állítására pedig még nem jöttem rá, hogy hogy kell.
a betekintési szöggel nincs sok bajom, sokkal rosszabbakhoz voltam eddig szokva. Persze egy tn panelnek sose lesz olyan képe, mint egy MVA/PVA-nak.
-
kekegsm
őstag
válasz
Alvin_ti4200 #10398 üzenetére
Kontrasztot es fenyerot szerintem azert be lehet allitani rajta, nem?
A latoszog: En boldog vagyok, ha szembol jo a kep. Rossebbet sem erdekli, hogy az oldalt ulok latjak e...
Aktív témák
Hirdetés
- Dell 13,3 FHD Laptop i5-8365 8 GB RAM 256GB SSD Dobozos, Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG Zephyrus GA403UV Gamer notebook - R9 8945HS 16GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- BESZÁMÍTÁS! MSI Crosshair 17 HX Gamer notebook - i7 14700HX 64GB RAM 1TB SSD RTX 4060 8GB WIN11
- Új Lenovo Thinkpad T14 G5 (Gen5) Intel Core Ultra 125U Win11Pro Magyar Vil. Bill. 2,5 év Garancia
- MacBook Pro 15 Retina,Core i7,GT 650 VGA,16GB Ram,750GB SSD,nagyon szép állapot
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 9600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Dell Latitude 7420 - i7-1185G7 I 16GB I 512SSD I HDMI I 14" 4K I Cam I W11 I Garancia!
- Huawei Nova Y90 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest