Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Melyik készülék jogosult a legesleghosszabb terméktámogatásra?
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
-
Mobilarena
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
stickermajom
addikt
720p-s Simpsons részt próbáltam különösebb gond nélkül, nem tudom mennyit alakított rajta. Az is lehet, hogy egy az egyben küldte ki, nem néztem adatokat, nem volt rá időm. Jövő héten megpróbálom 1080p-vel is melóhelyen, de nyilván nem fogja 200kpbs-re kódolni, arra csak a microserverek képesek
Annyi a lényeg, hogy ha akarja kívülről is tud videózni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Tőzsde és gazdaság
- Otthoni hálózat és internet megosztás
- 30 évre csökkentette lemaradását a litográfiai eszközök területén Oroszország
- Autós topik
- Asztalos klub
- Tarr Kft. kábeltv, internet, telefon
- 128 GB-os, kétcsatornás G.Skill memóriakészlet, 8000 MHz-cel
- Fotók, videók mobillal
- OLED TV topic
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A22 4G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- Beszámítás! Apple iPad 10.9 2022 64GB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- Bomba ár! HP EliteBook 840 G6 - i5-8GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest