Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• zseko

veterán

válasz ugyes #33518 üzenetére

Hogy egy viccre utaljak, szökőév gyakrabban van, mint én külföldön :) Bár ez még változhat. Plex Pass, hát, nemtudom, őszintén szólva én még az 50%-os árat is soknak tartom egy opcióért*, bár annyit már azért kiadnék érte. 20%-ért biztosan nem, majd esetleg 30%-ért lehet beújítok rá egyszer.

Azóta másik házat néztem, EE35-GTR, ez valamivel jobb a hőmérsékletet nézve.

*bár valójában kettő opció, van a HDR konvertálás is. Bár ez is érdekes, van mikor normálisan lejátssza a HDR anyagokat, időnként viszont feldobja hogy vwgyek hozzá Pass-t, és olyankor szarok a színek is.
    Az összes többi opció számomra lényegtelen semmi - stáblista átugrása, ilyesmik, van kezem, el tudom nyomni...
    Család összes többi tagja magasról tett eddig is arra hogy Plex-el nézzenek valamit, általában olyanokat akarnak ami nincs meg, így aztán megnézik videa-n vagy indavideo-n... :U Néha jól jön, megnéznek valamit, de nem ez a jellemző.
    Főképp hogy van Netflix, Disney+, SkyShowtime, PrimeVideo, Max előfizetés, szóval ez inkább 'hobbi projekt', hogy működik, hogy lehet összeállítani, meg ilyenek.

HR24.hu

Új hozzászólás Aktív témák