Hirdetés
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- Yettel topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- iPhone topik
- Végre bemutatkozott a Google Pixel 4a
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
-
Mobilarena
Kérdezés előtt olvasd el az összefoglalót, de minimum a "Gyakran feltett kérdések" bekezdést!
A topik célja, hogy segítsen eligazodni a hálózati adattárak piacán. Mivel a NAS-sal kapcsolatos igények rendkívül sokfélék lehetnek, a lehetséges megoldások között is igen komoly eltérés lehet árban, teljesítményben, kényelemben és rugalmasságban egyaránt.
Az összefoglalóban összegyűjtöttük a legfontosabb alapinformációkat, és az egyes lehetőségek rövid bemutatásával igyekszünk segíteni, milyen irányba induljon el a leendő NAS-tulajdonos.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ugyes
senior tag
válasz
freelanced #30260 üzenetére
Szerintem mindegy. A Shield is megbirkózik vele, 4K-t is tud. Szerintem próbáld ki.
Egyszer volt 3 Plex szerverem egyidőben. Ezek közül a legpöpecebb az I3-as NUC-on, Windows alatt futó volt.
Ha gyorsan kell médiára megoldás, akkor a Shieldet választanám. Ha majd eldöntöd, hogy kész vagy épített NAS-t választasz, és a Plexet is azon akarod futtatni, utána áttérsz arra. Vagy marad a Shield, csak a fájlokat teszed át a NAS-ra.
Én külön tettem az op.rendszert/programokat és az adatokat, a NAS-on is.
NAS szoftverben nem tudok segíteni, kész megoldást választottam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Nintendo Switch
- Nintendo Switch 2
- Formula-1
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Mini PC
- Itt vannak az első képek a Sony Xperia 1 VII-ről
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Segíti a Xiaomi a rendőrség munkáját a halálos EV-baleset után
- Yettel topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- További aktív témák...
- Eladó iPhone 14 Pro Max 128Gb Deep Purple, 88% akku
- Eladó Pixel 8 128Gb Hazel
- Dell 15 GAMER core i7 (8X3,8Ghz)GTX 1060 6GB 192bit VGA,16-32GB/256SSD+1TBHDD,Makulátlan!
- Steam Deck LCD 64Gb + 256Gb SD kártya és Dock monitorhoz
- Új APPLE AIRPODS PRO 2 GEN USB-C bontatlan aktiválatlan 1 év garancia AZONNAL ÁTVEHETŐ Deák Térnél.
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
- iking.hu - Apple iPhone 14 Pro Max 256GB - Deep Purple - Használt, karcmentes állapotban , 100%
- BESZÁMÍTÁS! Samsung Odyssey G5 34 VA 165Hz 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Varon Oxygen generator újszerű, 6 hó jótállással/számlával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest