- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Realme GT 2 Pro - papírforma
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Yettel topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
djg
aktív tag
Sziasztok!
Sajna ugy latom senkinek nincs tapasztalata ilyen monitorral, mivel nem jott semmilyen valasz, de azert gondoltam jelzek, hogy nekem idokozben megjott es mar nyustolom, igy ha lenne kerdes, akkor talan tudok segiteni.
Elegge korbe volt foliazva a vedelem jegyeben, a kijelzon is van egy, de nem log ki sehol, hogy konnyen le tudjam szedni. Erdemes leszedni, vagy hagyjam rajta? Szinvisszaadast befolyasolja?
Koszi!
-
djg
aktív tag
válasz Dare2Live #69797 üzenetére
Szia,
Hát az se rossz ár tényleg...
Ez 160 helyett 130:
emag-on.a pro:
- hajlított (már akinek ez kell)
- jobb álvány és magasságállíthatóság
- hangszóró
- nagyobb fényerőkontra:
- nem 34-es (bár az már egy rts-nél lehet beláthatatlan lenne nekem)
- magasabb árViszont nincs a neten 1 db review se kb. Sehol. Talán még annyira új, nem vagyok képben ezzel, így kicsit lutri. Fórumokon amennyi felhasználói véleményt találtam, az mind pozitív volt.
Emagon se rendeltem még soha. Remélem probléma esetén könnyű a visszavétel...
továbbra is kérdés, hogy 21:9-ben mi lesz az stb-s tévéadással, ami időnként előfordul...
[ Szerkesztve ]
-
djg
aktív tag
sziasztok,
Van valakinek tapasztalata az alábbi LG monitorral?
LG 29UC88-B IPS LED Gaming monitor, 29", 2K,
Nagy felbuzdulásomban rendeltem egy ilyet, mert már egy ideje szemeztem velük, de most EMAG-on jó akcióba futottam.
Át még nem vettem, csak ma rendeltem. Remélem jó lesz.
Most egy Samsung 23"-t használok, ami tévé is egyben, de mivel a koaxot az se direktbe kapja már az STB-k idején és nem is IPS, ezért gondolom ezen az LG-n tévézni is jobb lesz (bár nem az az elsődleges feladata).
Hangszóró ezen is van, állítólag nem is vészes, csak ennek nincs saját távirányítója, meg hát az még kérdés, hogy a rendes tévé adás hogy jelenik meg ezen a szélességen... :S
De elsődlegesen a gaming a feladata. Tudtommal a wide view és az íveltség annak jót tesz. (tévében nem szimpatizáltam az ívelt megoldásokkal, de itt csak egy ember ül előtte)
FreeSync-et nem tudom kihasználni, mert nV-m van jelenleg, azt mondják az is sokat dob az összképen...
De nem találtam olyan LG-t, ami GSync-es lenne...Köszi a véleményeket!