- Telekom mobilszolgáltatások
- One mobilszolgáltatások
- Több újítással támad a Xiaomi Redmi 3s
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
varnair
csendes tag
Az egyetlen gondom vele, hogy nem találok hozzá értelmes tesztet. Márpedig jó volna, mert ez a szemkímélő része: mely állítólag "szebbé" varázsolja a színeket digitálisan változtat a kép szerkezetén, és kíváncsi vagyok mennyire jelent "villogást" ha gyakorta változtatod a képeket.
Ez lenne a problémám fő oka. -
varnair
csendes tag
Sziasztok
Ismét hozzátok fordulok segítséget kérve. Jelenlegi kis 19"-os AOC monitorom az utolsókat rúgja már csak 60Hz en vinnyog azt is fogcsikorgatva. Tehát felmerült az igény egy újra. Rengeteg mindent végig olvastam, és teljes mértékben tanácstalan vagyok. Igen sok tesztet végig olvastam + ezt a fórumot az elejétől nehogy idióta kérdésekkel bombázzalak Titeket.
Kinéztem egy monitort ami ez lenne:
[link]
német oldalakon nagyon jókat írtak róla de semmi konkrétat.Összesen 50.000,- tudok rászánni, és elsősorban játékra szeretném 22" -os, de már láttam 24"-ost ezen árfekvésben, és a tanácsotokra szorulok.
Segítségetek előre is köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung 32" M8 4k Smart Monitor!32"/4k/VA/Smart Remote/DEX /Airplay/Type-C/Slimfit Kamera/Beszámítá
- SAMSUNG (LS34DG850SU) 34 "WQHD 175HZ OLED GAMER MONITOR UJ MODELL!
- SAMSUNG (LS43CG700NUXEN ) 43" 4K 144HZ GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- Samsung ViewFinity S6 34 (S34C650TAU) ívelt monitor - 13 hó garanciával
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! Lenovo X1 Carbon 3rd: i7-5GEN I 8GB I 512SSD I 14" WQHD I HDMI I Cam I W10 I Gari!
- Bomba ár! Dell Latitude E7250 - i5-5GEN I 8GB I 256SSD I 12,5" HD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 64GB Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3054, 96% Akkumulátor
- Villámgyors teljesítmény és 10 év nyugalom!
- BESZÁMÍTÁS! ASROCK B550 R5 3600 16GB DDR4 250GB SSD 1TB HDD RX 5700 XT 8GB CM MasterBox MB500 700W
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest