Hirdetés
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- iPhone topik
- Android szakmai topik
- Huawei Watch GT 3 Pro - korlátolt szépség
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Milyen okostelefont vegyek?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
veterán
válasz Bazsi1987 #87457 üzenetére
Nem tudom, mennyire van értelme mezei felhasználáshoz kalibrálást kérni, mert én nem kértem, ahogy írtam is! Mivel nem végzek grafikai munkát, számomra nem volt lényeges a maximális színhűség. A beepített színprofilok közül szoktam kiválasztani azt, ami "jól esik a surmeimnek", és kész. A másik dolog ezzel kapcsolatban, hogy úgy rémlik, a monitort kalibráltatni alapvetően a videókártyához kellene, mert mindegyik picit más, sőt, a kimenetek sem egyformák, még adott példányon sem! Az én esetemben 3 DisplayPort hajt meg ugyanolyan kábelekkel ugyanolyan monitorokat, mégis, azonos beállítások mellett látható különbség van a színhőmérsékletekben! Az egyik láthatóan melegebb árnyalatú képet ad, mint a másik kettő, de vélhetően azok is csak szemre egyformák. Ugyanez volt a Dell U2311-nél is, sőt, ott konkrétan mindhárom más volt picit, így azonos eredményhez 3 különféle beállítással hajtottam őket. Ha kényes lennék erre, biztosan megérte volna kalibráltatni, de ha közben VGA-t váltok, akkor vélhetően új kalibrálás is szükséges lenne.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- AMD Navi Radeon™ RX 7xxx sorozat
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- Linux kezdőknek
- Autós topik
- Hardcore café
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Ukrajnai háború
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest