- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Yettel topik
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Megérkezett a Google Pixel 7 és 7 Pro
- Szuperkijelzővel készül a Huawei Mate 80 RS
Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
zotyi85
tag
válasz
fatal` #125749 üzenetére
Szia.
Látom te is acert vettél, viszont xv272yup tipust nem találtam sehol. (lehet csak elírás) Én ezt a xv272upbmiiprzx vettem akciosan 100k ért az acershopból. Nem volt hozzá display kábel, a korábbi monitoromét használom, tökéletes. Annyi kérdésem lenne hozzád, illetve akik ezt a típust vásárolták, hogy milyen beállításokkal használják? Kicsit furák a színek meg minden a korábbi TN paneles AOChez képest.
Illetve van egy kis isp glow is. igaz csak full fekete háttérrel zavaró, és olyan ritkán van nálam.
[kép] -
-
Csandi
őstag
válasz
fatal` #109500 üzenetére
Sziasztok!
Gondolkoztam egy ultrawide monitor beszerzésén, de el vagyok tévedve. Egyrészt már ott megvagyok lőve, hogy 21:9 vagy 32:9 -et érdemesebb-e venni, másrészt pedig, hogy én körülbelül 72cm-ről nézem a monitort (nem tudok messzebb ülni, fal van mögöttem), és a 34 illetve 49 colos UW monitorhoz is ahogy azt ajánljáj, hogy kb 80 centire kéne ülni tőle, nem tudom ez mennyire jelenthet gondot.
Aztán ha a képarány megvan, akkoris többféle felbontás van, de azt már szerintem sikerült leszűrnöm, hogy UW-QHD-t vagy Dual QHD-t szeretnék. Na most előbbiből van ezer meg egy opció, nem tudom mi a jó, utóbbiból meg igazából csak a Samsung C49RG90 amit láttam, és egyébként ez jó is lenne. Ugyanakkor most megjelent ugye a G9, nem tudom itthon mikor lesz kapható de az a tökéletes monitornak tűnik. Mindenképp szeretnék HDR-t és 60hz-nél nagyobb képfrissítést, de azt pl nem tudom, hogy mennyire jó/mekkora a különbség a HDR400-600-1000 között. A G9-nek már tudjuk ugye dollárban az árát, az alapján az kicsit túl lógna a kereten, de azért még talán hajlandó lennék annyit fizetni, viszont ha nem azt veszem akkor inkább ez a 300-400ezres sáv amire maximum gondoltam.
Elsősorban a többmonitoros setupot szeretném egy nagyra váltani, ebből adódóan a 32:9 szimpatikusabb, de ha valaki aztmondja hogy 21:9-en is elfér szinte bármi amire szükségem lehet egymás mellett (office progik, böngésző) akkor arra is nyitott vagyok. Játszanék is rajta valamennyit, de nem ez a fő szempont, ettől függetlenül a magasabb képrissítést azt mindenképp szeretném, megszoktam már. Illetve azért tartalom fogyasztásra is bőven használnám, így szeretném ha szép képe/színe lenne, bár gondolom ezen a szinten már egyikkel sem lehet mellélőni, de azért biztos van ami jobb mint a másik.
Valaki esetleg tapasztalattal, vagy anélkül csak sok tudással a témában mit/miket tudna ajánlani?
(ui.: véletlen válasz lett, új hozzászólásnak szántam)
-
Komplikato
veterán
válasz
fatal` #109345 üzenetére
Hát a felsoroltak nagy részében ugyan az az egyféle Panda IGZO panel van szerintem. Én Acer Nitro monitorokból választanék, pixelgarival venném és ugye 5 év gyári garanciájuk van. A VX-es talpa állítható, mint az AOC 24G2U-nak.
Amúgy van pár 23.8"-24.5"-os QHD 144Hz monitor, de azok TN panelesek mind.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro 256GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3107, 100% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 10100F / RTX 2060 / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3048, 94% Akkumulátor
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest