- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
vond
MODERÁTOR
válasz
#75490304 #14340 üzenetére
U2311H-t sajnos már csak használtan tudsz venni... Egyébként az is egy nagyon jó monitor...
Más a kijelző mérete (23"), felbontása (1920x1080) és képaránya (16:9), valamint nem LED, hanem CCFL háttérvilágítású (de ez inkább csak az előnyére válik)... Egy hangyányival erősebb a minimum fényereje/fénysűrűsége, mint a 2412-esnek, és ezért kicsit gyengébb a feketéje... No és szögletesebb vonalakkal rendelkezik...
Talán nem hagytam ki semmit sem... Ha mégis, akkor lgysz pótoljátok ki...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
#75490304 #14338 üzenetére
A 8ms-ra: Bionicman már-már epikus hozzászólása...
HDMI: Miért lenne baj, hogy nincs a 2412-esen? Kb. ugyanaz, mint a DVI + hang... Ha rá akarsz kötni egy HDMI-s cuccot, akkor meg veszel egy HDMI»DVI átalakítót, oszt kész...
És akkor a számítógépet még mindig rákötheted DisplayPort-on keresztül...
-
vond
MODERÁTOR
válasz
#75490304 #14330 üzenetére
Csak egy ötlet: 2 db Dell U2412M? 150-ből meg is lenne...
Épp most állítottunk fel egy ilyen állomást videóvágáshoz, és hát mit mondjak... A minőség is nagyon ott van, meg a terület (3840x1200) is elég tisztességes... Az meg, hogy hogyan állítod be a paneleket videóvágásnál, az rajtad áll (preview-t nézel a másodikon, vagy directory-t, effect-eket teszel oda, vagy éppenséggel kihúzod a timeline-t teljes szélességre)... Mindenképpen jól jársz...
Játéknál meg ha nem bírja a VGA a felbontást és/vagy nincs szükséged ekkora méretű képre, akkor csak az egyiken nyomulsz... Az is épp elég durva...
Jahhh és... még 8 giga RAM-ot azért szerezz be... A videóvágó progik nagyon fognak neki örülni...
-
Egon
nagyúr
válasz
#75490304 #14330 üzenetére
Tedd fel magadnak a kérdést: tutira kell neked ekkora monitor (pontosabban ekkora felbontás)? Mihez? Filmre, játékra biztos hogy nincs értelme, és szerintem videóvágásra is elég egy fullhd felbontású cucc (de ez utóbbiban annyira nem vagyok otthon).
Ha kell a felbontás, és/vagy szeretnél egy ekkora méretű kijelzőt (megjegyzem, ha túl közelről nézed, pl. mert nem elég mély az asztalod stb. még zavaró is lehet), akkor - amennyiben együtt tudsz élni a cca. 30 ms-os input laggal - szerintem vedd meg, mert ilyen áron nem fogsz jobbat találni. -
Isual
veterán
válasz
#75490304 #14322 üzenetére
Tökéletes, ennyiért nagyon!
Játékra is alkalmas, válaszideje jó, input-lagja átlagos, de még az elfogadható szinten belül van, én játszottam is vele, semmi gond nincsen vele. Nyilván nem HC-FPS-eseknek való, de bőven alkalmas játékra is, ne aggódjCsak legyen meg a vas hozzá. (Az alacsony pixelmérete miatt mondjuk a szűrőket lazán el lehet hagyni, de még úgy sem egyszerű natívban kihajtani, főleg a mai komolyabb játékoknál, persze nem tudom mikkel játszanál.)
(#14323) Yany : 150k körül nem nagyon van, márha fontos a méret és a nagy felbontás persze.
(#14324) Egon : Jó még ez az átl. 30ms-os input lag, olyan 50-60ms-tól számít soknak. 20-alatt meg kiválónak. Kihajtani tényleg nem egyszerű.
(#14326) Egon : Ez az igazság, és ezzel együtt nem HC-gémereknek való, az egeres topicban pedig nem hiszem, hogy nem ilyenek lennének.
-
Egon
nagyúr
válasz
#75490304 #14322 üzenetére
Játékra biztos nem vennék ilyet: egyrészt elég nagy input lag-ja van, másrészt mivel böszme felbontással bír (bőven fullhd felett), igencsak bika vga kellene hozzá, illetve nem nagyon lehet játszani natív felbontásban (kevés játék támogat 1920*1200-nál nagyobb felbontásokat).
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- CSX 2x2GB (4GB) DDR 800 MHz kit
- LG 48C2 - 48" OLED EVO - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - A9 Gen5 CPU
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3102
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A23/Samsung Galaxy A25/Samsung Galaxy A05s
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest