Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- A OnePlus 11 is Android 15-re váltott
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Megmutatta a OnePlus a 13-at
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Rick4
félisten
Akkor te minden bizonnyal bukóban sétálsz ilyenkor is az utcán, hiszen elég egy kis résen látni a világot..
Amúgy már most is kb 2500 játék ismeri és kezeli ezt a felbontást- képarányt, én meg amúgy se játszom, szóval hogy épp milyen jó, vagy milyen rossz játékok alatt, és ez mennyire hiteles vélemény egy tesztelő, fix szempontok alaplyán értékelő felhasználó szájából, vagy esetleg másvalaki pont az ellenkezőjét állítja, de ő se tesztet, se komolyabb okokat nem fogalmaz meg, csak fotót látott ilyenekről, nekem pont lényegtelen, még ha súlyozni is akarnám a véleményeket, akkor se tudnám ezt a kettőt egyformán kezelni, de igazából nem is számít más véleménye, mivel én már negyedik éve munkára használom, és tökéletesen elégedett vagyok vele, ellenben nincs időm játszani, de ha lenne, akkor se hiszem, hogy rémesen érezném magam, ellenben egy kis 27-es, WC ablak méretű monitor előtt tuti előjönne valami klausztrofóbia- szerű érzés.
Komoly tesztelők dícsérték, mivel tőlük ennél komolyabb érveket hallottam, én inkább nekik hiszek, ha nem haragszol.
Sok sok videó- cikk született már ebben a témában, ezek közül csak egy: [link]Ja, és senkit se szerettem volna se meggyőzni, se rábeszélni, hogy ilyet vegyen, amikor azt írtam, hogy csak egy jobb van, nyilván a saját szempontjaim szerint kialakult véleményemet írtam le..
[ Szerkesztve ]
49" monitor, nas, nvme ssd ház eladó: https://hardverapro.hu/aprok/hirdeto/rick4/keres.php?usrid=87025
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest