- iPhone topik
- Mobil flották
- Megszületett a hivatalos Xiaomi HyperOS 2 globális terjesztési ütemterv
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Yettel topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megérkezett a Poco M6 Pro 4G
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Fotók, videók mobillal
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
old_artist
addikt
válasz illes14 #8450 üzenetére
Üdv!
Tudod, olcsó monitornak híg (és nem HIgh) lesz még a képe is! - goldolom érted!
Amit nem szabad megvenni, és még goldolkodni sem érdemes rajta, ha meglátod vagy olvasol róla: HKC, Horizon, Medion, Neovo, Topview, Gaba, AOC, HannsG, Acer, Daewoo, Hyundai, Xerox, FSC (Fujitsu-Siemens - kivétel itt a régebbi típusok)
- nagy-nagy kompromisszumokkal: ViewSonic, Iiyama, IBM, Lenovo, Asus és Philips (ezek közül is tisztelet a kivételnek az IPS és *VA panelesek),
- a "még elmegy" ketegória: BenQ, LG, Samsung (itt is a TN panelesekre gondolok)
- ami ajánlott: EIZO, NEC, Dell, HP, LaCie, Quato, Apple
... esetleg még talán... a DoubleSight, Mitsubishi és a Hazro.[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
válasz old_artist #8452 üzenetére
Nyilván az EiZO vezeti az "ajánlottak" sorátEgy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
Isual
veterán
válasz old_artist #8454 üzenetére
Kíváncsi lennék egy ár/érték arányos sorrendre is ezek között?
(Az Apple nyilván marad utolsó, de vajon az NEC megelőzi-e az EiZO-t?)Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
ETOM
addikt
Látom más is bedobta a HKC monitor témát. Jó nagy átverés az a monitor éreztem én is h bukta.. még jó h bekérdeztem bár ha a tápjaikból indulok ki kérdeznem se kellet volna
[ Szerkesztve ]
-
oliver7777
tag
Sziasztok!
Mi a véleményetek erről a monitorról? Asus VW227D
Olcsóbb árkategóriában keresek egy a maga kategóriájában minőségi, megbízható monitort (20-22")Köszi!
-
Pala
veterán
válasz old_artist #8454 üzenetére
Ennyire egyértelműen fel lehet állítani egy "erősorrendet" a temérdek gyártóból?
-
b0rZ
aktív tag
Sziasztok!
Samsung S22A300B típussal kapcsolatban van valakinek tapasztalata?
Ebben az árkategóriában (35-40k) van esetleg valami jobb?Köszi,
Zsolt -
BiP
nagyúr
Párszor már kifejtettük, de ismétlés a tudás anyja. Ebben az árkategóriában nem érdemes TN paneles monitort venni, ill. 22-est sem nagyon.
Ha nem vagy a magad ellensége, akkor spórolsz még egy 10est, (tudjuk, hogy nagynak tűnik a különbség, de megéri, hidd el), és veszel egy Dell u2311h-t.[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
-
z00li
senior tag
Sziasztok!
Milyen monitort ajánlanátok egy régi 17"-es crt kiváltására? Különösebb igények nem lennének, tök átlagos felhasználásra lenne, inkább csak netezés, irodai dolgok, stb. Az illető aki használná elég rosszul lát, gondolom a túl nagy felbontás nem lenne túl jó neki. Én ilyen 19-22" közé lőttem be a kívánatos méretet. Gyártók közül pedig LG, Samsung, HP, ASUS. Ha lehet ajánljatok pár típust, árban ne nagyon szálljatok el. Előre is köszi!
Üdv: Z
-
whatnot
őstag
Melyik monitort ajánlanátok a következők közül?
Dell U2311H
LG IPS231P
LG IPS236V -
Isual
veterán
válasz whatnot #8467 üzenetére
A szépség szubjektív, ha erre vagy kíváncsi akkor tekintsd meg őket egymás mellet. Inkább az LG összeszerelési minőségével, egyszerűbb elektronikájával van a "baj". Illetve a személyre szabhatósággal/állíthatósággal az LG IPS236V esetében. Meg sztem irtó gagyin néznek ki. De ez szintén szubjektív.
[ Szerkesztve ]
Egy a lényeg, hogy egészség legyen… meg beteg
-
whatnot
őstag
válasz fenergie84 #8470 üzenetére
Így már meggyőző
-
Isual
veterán
válasz whatnot #8469 üzenetére
Úgy látom ShellKretor is ezt ajánlotta neked nagyon helyesen, de ha nem hiszel nekünk, akkor itt még begyűjthetsz ~133 szavazatot az U2311H-ra!
Ennyien csak nem tévedhetünk/nek...("Jelenleg is LG monitorom van " Ezzel Én nem büszkélkednék )
[ Szerkesztve ]
-
Isual
veterán
Nah hát innen már akkor egyértelmű mi a teendő. Gyűjts/etek még 8k-t és kaptok egy kiváló minőségű IPS-monitort, kellemes pixelmérettel (17"-es 1280x1024-es monitor pixelméretével egyezik meg), ami minden bizonnyal nem lesz egyáltalán kicsi a barátodnak!
(Jah és ez a monitor tud pivot-módot, ami irodai munka során hasznos lehet!)[ Szerkesztve ]
-
NRGKZ
csendes tag
Üdv!
Egy SAMSUNG P2770HD-t szándékozok venni, tudom hogy volt ilyen téma korábban, olvastam, és pár tesztet is.
Le is írták, hogy idézem: "van némi bemeneti késése"..."Ami a panel utánhúzását illeti, még nyugodtan játszhatnánk, de a késéssel együtt már legfeljebb közepes élményben lehet részünk"
Erről szeretnék gyakorlati tapasztalatot kérni, hogy ez mennyire gáz egy FPS játéknál?
Teljesen játszhatatlan vagy annyira azért nem veszélyes?Köszi! Zoli
-
xmad
őstag
válasz old_artist #8452 üzenetére
Benq meg főleg a Samsungok pedig nagyon jók
-
b0rZ
aktív tag
Egy (több) kolléga írt itt a Dell u2311h típusáról, 48 ezerért már meg lehet vásárolni. Jómagam egy TN paneles LED-es Samsungot néztem ki 36 ezerért (S22A300B), de inkább spórolok még egy hónapig mert volt szerencsém látni a különbséget egy cimborámnál, aki szintén a Dellt vette meg.
[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
-
ricky731
tag
Ma jött meg a Benq G2222HDL
Milyen progikkal érdemes tesztelni meg bekalibrálni? -
Isual
veterán
Úgy érzem neked nem is kell ennél "színvonalasabb hozzászólás " mert süket fülekre találna...
De lásd kivel van dolgod ~ Milyen monitort ? (kötelező olvasmány, "színvonalas" cikk, "színvonalas" és szemléletes TN vs IPS videókkal... talán rájössz majd, hogy "mi a baj a TN panellel?" )
gl hf"azt +13 ezer forint árkülönbözetet meg eltudom költeni értelmesebb dolgokra is"
Ebben biztos vagyok...[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
aki egésznap zombul a gép elött és minden pénzét erre költi annak biztos megéri.. feltételezem te is ilyen vagy
persze nem baj mert ez is egy hobby...
gúnyolódni meg nemtudom mit kell ha te olyan kockának érzed magad h arra szükséged van akkor vedd meg én értelmesebb dolgokra fogom költeni azt a 13 ezret
-
BiP
nagyúr
Ugyanaz a véleményem, mint amit b0rz-nak mondtam: #8461
(örülök, hogy ő megfogadta, elégedett lesz)Amúgy felesleges elmenni ilyen irányba. Isual csak segíteni akar, Neked akar jót. Tény, hogy kicsit szarkasztikus volt.
Persze ha valóban pénzkidobásnak érzed, akkor lelked rajta, de ne Ő legyen már a hibás, mert figyelmeztet, hogy nehogy megszivasd magad.Ellenben igazat adok Neked is abban, hogy ha mindezek ellenére elégedett vagy azzal a képminőséggel, és elegendőnek érzed (más szemszögből: megelégszel vele), akkor nem fog megállítani senki.
Tanácsot, vélemény kértél, és bizony az a tanács/vélemény, hogy érdemes rááldozni a különbözetet. Az már a saját döntésed, hogy ezt megfogadod-e vagy nem, de ugyan ne kockázd már le azt, aki segíteni akar.
[ Szerkesztve ]
-
xmad
őstag
jolvan..
cssak kicsit erősnek érzem azt hogy megszívatom magam a TN panellel.. szemből nézem a monitort.. úgy meg nem izgat a betekintési szög.. emberek millió használják elégedettem a TN panelt.. megszivatni nem fogom magam vele... elhiszem hogy jobb az IPS..csak drága. és annyit meg nem akarok érte adni
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: HC Pointer Kft.
Város: Pécs
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest