Hirdetés
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
NOKA32
aktív tag
Sziasztok szeretnék kis útba igazítást kérni ezzel a monitorral kapcsolatban, illetve a márkát tekintve.
ViewSonicRégen ismertebb gyártó volt és felkeltette az érdeklődésem. A másik lehetséges darab a Dell S2340L viszont ismerősnél megtekintettem a 24" os verziót és hát eléggé féltem a csillogást tekintve és a félelmem nem volt alaptalan.:/
Játékra kellene illetve videószerkesztéshez, és 2db vásárlása sem kizárható.Esetleg jöhetnek más monitorok is 50k keretig! Viszont a keret (a monitor kerete) ne legyen az előbb említetteknél vastagabb.Ja és LG-t nem csipázom nagyon instabilnak tartom őket, testvéremnek az van és hát ha picit is jobban bemozdulok játék közben zavaróan himbálódzik.
Köszönöm előre is. -
Rasiel
senior tag
válasz Bigmasterl #49195 üzenetére
Mivel az általad írt típust nem ismerem és nem is olvastam még róla, ezért 47k-ért az LG 23MP65HQ-P-t ajánlanám, amivel biztosan nem járnál rosszul.
(#49196) Dragon27: Ennyiért sokkal inkább Dell U2412M, esetleg U2414H.
[ Szerkesztve ]
-
Dragon27
senior tag
Sziasztok!
A mostani monitorom Samsung 2233BW 22" ., felbontás : 1680x1050 leszeretném cserélni ,. játékra is szeretném használni de nem vagyok megszállott 5 ms is elmegy ,. a lényeg hogy szép képet kapjak és szemkímélő legyen ...
Az LG ha áruházakban nézem mindig rosszabb a kép pedig ugyanazt a jelforrást kapja a mellette lévő monitorok is .. Vagy ennek csak az az oka hogy a közös jelforrást rosszul kezeli az LG ?
Már volt 2x Samsung monitorom de ez 24" LG 24MP76HM nagyon megtetszett de valóságban még nem láttam így nehéz eldönteni hogy képileg jó -e ?
-
Bigmasterl
tag
Hello!
Erről a típusról van véleménye tapasztalata valakinek ? ASUS VS239HV ips panel miatt venném
-
-
mexel
veterán
válasz PainKiller13 #49192 üzenetére
Napokban üzemeltem be egyet, jó monitor, nekem tetszik a képe. Szép is, bár a hangszórók csak alap használatra jók egyértelműen. Egy 22MP55HQ-t is megnéztem és van is itt egy, az is szép és nagyon olcsó is, kb 30e ft. 22-es IPS monitornál ez verhetetlen ár.
-
zippofcy
senior tag
válasz PainKiller13 #49186 üzenetére
Rég kifutott modell ismeretlen boltból, ennyiért GW2450-et vehetsz megbízható helyről.
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
zippofcy
senior tag
Amíg az újságírók csak ugatják a jogot addig attól tartok csak a törvényszövegből lehetne kimazsolázni.
De tapasztalatom szerint abban meg sokszor úgy van eldugva hogy egy mondatban az és vagy vagy szavak döntik el hogy melyik.
Vagyis én tuti lusta vagyok hozzá hogy átolvassam az egész szirszart amit direkt írnak olyanra, hogy az egyszeri ember ne tudjon kiigazodni rajta.Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
törölt tag
válasz PainKiller13 #49186 üzenetére
várj meg egy szaki véleményét, mert én monitorhoz nem értek , de ha ennyit szánsz rá, egy picit tegyél hozzá és vegyél Dell P2314H-t ..
[ Szerkesztve ]
-
El Kebir
őstag
válasz zippofcy #49180 üzenetére
minek kelted a feszkót?
hiszen ott van még a helyszíni garanciáztatás is, az se egy rossz dolog, hogy pár nap és házhoz viszik a cseremonitort, ha a másik elromlott, nem kell neked szállítani és hetekig várni a javításra, vagy cserére és addig magadnak szerezni cseremonitort. Vagy a világitó pixelhibákra teljes jótállás vállalás, a teljes 3 éves jótállásidőre...
"Igazából valós véleményekre lennék kíváncsi"
-
Diniboy
aktív tag
Üdv , ahogy olvasgattam ajánlgattátok a BenQ GW2320at a 30 ezres kategóriában, azóta valami negatív tapasztalat a tulajoknak ?
Nehéz szívvel, de le kell cserélnem a régi jó 22es Samsung TN monitoromat , bár nekem tökéletesen megfelelt ez is és még talán garis is... de az új vga-mon nincs analóg csatlakozásra lehetőség, esetleg HDMI-Dsub átalakítóval az meg vagy 6000 pénz + 1 felesleges átalakítás ugye
Max 40K ig ha van sokkal jobb lehetőség , azt is várom , ha van ötlet semmi extra kívánság nincs a DVI, HDMI,DP csatlakozón kívül (mmint legalább az 1ik legyen -ha megfelelt a TN Samu gondolom annál csak jobb lesz ) -
törölt tag
válasz PainKiller13 #49179 üzenetére
ha megbízhatót akarsz.. oázis illetve monitorguru , kb mindenki onnan vásárol !
-
zippofcy
senior tag
válasz PainKiller13 #49179 üzenetére
Árgépen se vannak.
Neten tuti nem vennék tőlük semmit, ha lehetséges a személyes átvétel próbával akkor esetleg.Ja amúgy megváltozott a netes vásárlás jogi szabályozása, a 8 napos elállást megnövelték 14-re, a 30 napos pénzvisszautalási határidőt csökkentették 14-re. De cégek váráslásaira ezentúl nem vonatkozik a 14 napos elállási jog. HWSW szokás szerint a lényeget nem írta, hogy ez azt jelenti-e hogy ezentúl ha megveszem a saját nevemre de a számlát cég nevére kérem akkor sincs elállási jog, vagy csak akkor nincs ha eleve a cég nevére veszem.
Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
PainKiller13
őstag
Erről a boltról tudunk valamit? Kb semmi spec, illetve gart sem ír.
-
senior tag
Akkor jó! Semmiképp nem akartam TN panelest venni,mivel úgy se váltok monitor több évig és az IPS minőségét pedig eléggé dicsérik. Akkor marad ez!
-
senior tag
Sziasztok. Egy olcsó és jó monitort keresek max 35-40ig. Játékra és persze átlagfelhasználásra.
Én ezt néztem. Szerintetek? -
zippofcy
senior tag
válasz tomi5244 #49169 üzenetére
Az enyémen az ENTERt kell megnyomni a gyors bemenetváltáshoz, első nyomásra kiírja min van, másodikra átvált a következőre, harmadikra az utolsóra.
Talán menüből állítható az automata bemenetváltás, mintha vmi ilyesmit olvastam volna de nem biztos.
-
tomi5244
őstag
válasz Milka 78 #49168 üzenetére
A standby végül oké. Valószínű az volt a gond, hogy a t-home box még ment mikor a pc-t kapcsoltam le és/vagy fordítva Bár még így is beletelik jó pár másodpercbe mire el megy aludni... érdekes.
Az egygombos váltás meg úgy megy, hogy félig meddig menüből. De valamikor meg csak egy kis vékony választómenü jön elő a három bemeneti szimbólummal de ezt nem mindig tudom előhozni... ez is érdekes.
-
Milka 78
nagyúr
válasz tomi5244 #49156 üzenetére
Nálam kikapcsol,de csak pc/tab kellőssel próbáltam és megy az egy gombos váltàs is(nem vagyok gép előtt,de talán a ball szélső gomb),de automatán nem fog váltani.Mondjuk az lehet,hogy azért nem kapcsol ki mert valamelyik bemenetén érzékeli a jelet?Vagy mindkét motyő kikapcsolàsa után sem megy át standby-ba?
[ Szerkesztve ]
-
Renato1993
tag
-
El Kebir
őstag
válasz BomiBoogie #49164 üzenetére
én is nézegettem, hogy ezeknek az újabb szériáknak (főleg a P-nek) jobb a kontrasztaránya. (ha valaki a feketére bukik, jobbak abban)
nézegettem az Eizo FlexScan EV2736W tesztet a tft centralon, meg az oroszoknál is a videókat is... ha ez tényleg ilyen, akkor az EIZO vagy a SAMSUNG alkotott egy nagyott azzal a PLS-sel, lehetett tettek rá valamilyen atw-hez hasonló réteget. (ráadásul "semi flicker free", hiszen 20% alatt úgyse nagyon van használva)
-
Isual
veterán
-
DragoNow
csendes tag
Sziasztok!
30-40e Ft os árfekvésben milyen monitort ajánlotok? Méret 20-24'', ips.
Köszönet a válaszért előre is! -
Isual
veterán
-
Renato1993
tag
Üdv!
Szeretnék egy új monitort, IPS panellal, főleg filmnézésre, olvasásra,böngészésre, de néha játékra is (FPS, pl BF3), természetesen min FHD felbontásban. Viszont egyelőre nem tudtam dönteni hogy 24" vagy 27"-at, szóval szeretném ha mindkettőre ajánlanátok valamit:
1. 24", IPS, min FHD, pivot mód, max 60k
2. 27", IPS, min FHD, max 70kGondolom a 2. verzióba ebben a keretbe nem lesz pivot modos, legalábbis én nem találtam.
Köszi előre is!
Gigabyte GA-MA790XT-UD4P,AMD Phenom II X4 965BE,Sapphire HD5850, 240GB SSD, 2x4GB DDR3 RAM,Corsair VX450 táp,Tt VB6000BWSD ház,TOSHIBA DT01ACA200 2TB HDD
-
tomi5244
őstag
válasz PainKiller13 #49157 üzenetére
Én másod monitornak vettem ezt a benq-t. Fimezni és TV-t nézni. Cirka 1 méter távolságból nézem, szöveges tartalmat nem nagyon olvasok róla és nem is fogok, (arra ott a fő monitorom). Most ahogy nézem nem túl acélos, de messzebbről talán egy fokkal jobb lehet a helyzet. Egy szó mint száz ha sokat olvasnál rajta akkor előbb próbáld ki élőben valahogy, nehogy meglepetések érjenek a pixeleket illetően. Attól függ mire szeretnéd majd használni.
Hozzá kell tenni, hogy másfél éve retinás ipaden böngészek, szóval eléggé hozzászokott a szemem a pixel nélküli élethez.. Bocsi!
Erre a bemenet váltásos problémámra meg lehet ír majd valaki, van itt még 1-2 GW2760HS tulaj, legalábbis remélem!
-
tomi5244
őstag
Sziasztok!
Péntek óta meg van a Benq GW2760HS Még csak ismerkedünk, filmet még nem néztem végig rajta de a képe pár próba alkalmával is nagyon frankó! Keskeny káva és a légies/vékony megjelenése nagyon bejön. Kifejezetten tetszik! Ja és mellékelve volt a dobozban HDMI kábel is ami nagyon meglepett!
Viszont: nyilván én vagyok a béna de egy valamit nem értek, vagy lehet én gondolom rosszul. Ha ki kapcsolom a gépet vagy a t-home-boxot akkor nem megy standby módba, csak fekete/kék háttér van és a státusz led sem vált át sárgába. Ki is írja, hogy nincs bejövő jel vagy valami ilyesmi. Az előző monitoromnál ezzel nem volt probléma, automatikusan átváltott arra a csatlakozóra, ahol volt jel. Ha egyik vonalon sem volt "forgalom" akkor meg nyilván standby-ra állt. Kutakodtam a menüben még az elején, lehet el állítottam valamit?
Az egy gombos input váltás sem megy...
Tudom béna vagyok Tudnátok segíteni?
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Kérek mindenkit, mellőzze az üzletek linkelését, a reklámnak nem itt a helye!
-
zippofcy
senior tag
válasz PainKiller13 #49153 üzenetére
Az én nézési távolságomról biztosan, de az átlag itt 50 centiről nézi a 24 inchet, a 27-et meg majdnem 100-ról, annyiról tuti nem nagyok a full HD 27-es pixelek
-
PainKiller13
őstag
válasz zippofcy #49152 üzenetére
Már nincs meg a régi, szóval mindenképp ráfizetés
Ez árban nagyon jónak tűnik, van otthon egy Benq VA monitor (vw2220 találn), annak picit homályosabb a képe mint a Dell IPS-nek, mikor otthon voltam akkor hasonlítottam még össze egymás mellett, de egyébként használtam a benq-et is, nagyon kellemes, odaültem az IPS után valamiért és meglepődtem milyen szép a képe. Ez többször is előfordult szóval nem pillanatnyi gyengeség lehetett. Egyébként azt 22ért vettem tavaly(1 hónaposan 3 év papíros garanciával), a Dellt meg 53ért.
27"-os LG IPS 3D monitorom volt 1 hétig(passziv 95ezer ftos), annál hatalmasak voltak a pixelek, persze ez lehetett a 3D fólia miatt is. Attól tartok egy kicsit, hogy ennél is nagyok lennének a pixelek, 27"-hoz már lehet hogy 4k kellene.(monitornak)
[ Szerkesztve ]
-
zippofcy
senior tag
válasz PainKiller13 #49151 üzenetére
Hasonló árú IPSek semmivel nem lennének jobbak szvsz. Két-három ember is vett ilyet itt, ők elégedettek vele.
Ha megveszed írd meg az IPS Dellhez képest milyennek látod. (feketeszin és betekintési szög, meg response time)
Az én Benq-mban is kb ugyanez a hangszóró lehet, ha zajos a szoba akkor már nem elég (beszélgetés, gyerekek, stb). Én mononak hallom, persze simán lehet hogy sztereo de mit számít ha egyszer nem hallatszik annak.23-ast minek vennél, ráfizetnél a régidre hogy legyen egy ugyan olyanod?
[ Szerkesztve ]
-
zippofcy
senior tag
válasz PainKiller13 #49149 üzenetére
Amiket írtál (árat nem) azok alapján ezt vagy esetleg ezt ajánlom.
Aki tud olyan monitort aminek a beépített hangszórója TVzésre elég teljesítménnyel bír, linkelje.[ Szerkesztve ]
-
PainKiller13
őstag
Sziasztok, monitort keresek, eddig Dell U2312HM volt, nagyon bevált, de már nincs meg.
Olyan monitort szeretnék, amin hasonlóan szép minden, 3 év gar legyen, beépített hangszóró mivel lesz rákötve egy HDMI-s Set-Top Box, tehát kell rá mégegy digitális bemenet, azthiszem ez mindegy milyen, mivel az új VGA-kon minden van. 23-27 colig.
-
zippofcy
senior tag
válasz Gergő170 #49146 üzenetére
Nincs mit, majd számolj be róla hogy tetszik.
Ha PS3-at vagy PS4et kötsz rá a HDMIre ügyelj rá hogy a filmeknél a 24p mód legyen kikapcsolva mert nekem egy 2009-es LG monitoron lehet hogy az lőtte ki a DVI bemenet ICjét. (HDMI - DVI kábellel) Elvileg nem tehetné tönkre ha olyan jelet kap amit nem bír megjeleníteni (vagyis 24hz-et), ez már nem CRT de vmi tönkretette az biztos és semmi mást nem dugtam rá.
-
zippofcy
senior tag
válasz Gergő170 #49144 üzenetére
Minden ott van leírva, 45 alatt ennél jobbat nem kapsz amin van DVI + HDMI is olyat meg főleg nem én sem azért vettem ezt mert a saját pénzem ellensége vagyok
De majd a többiek is ajánlanak vmit biztos. Esetleg egy Dell-t 70-értNekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
zippofcy
senior tag
válasz Gergő170 #49142 üzenetére
Ha csak nem TN-re gondoltál akkor neked is.
Ha mindenképp IPS kell akkor vmelyik LG ezek közül.
Beépített hangszórók olyanok mint egy gagyi laptopban. Sőt az is lehet hogy csak egy darab van benne (vagyis mono).
-
Gergő170
aktív tag
Sziasztok szeretnék monitort vásárolni!
Ár : 45e alatt
IPS kijelzőJátékra kellene esetleg filmezésre + netezésre
Válaszotokat előres is köszi
UI : Beépített hangfalról mi a véleményetek ? ( Játékra persze füles lenne )
-
psg5
veterán
Ezek a dvi-k léteznek ha jól látom. Létezik, hogy a vga csatija nem ugyanolyan, mint a monitoré? Nem néztem meg még, csupán meglepődtem, hogy egyáltalán ennyi fajta dvi van...
Ja és létezik webshop, ahonnét ilyen kis összegű tételt a lehető legjobb árban szállítanak ki?[ Szerkesztve ]
F.K.T.
-
littledon
tag
Sziasztok!
Melyik monitort ajánlanátok a következő paraméterekkel?
19-25" ips minimum full-hd lehetőleg 16:9 képaranyú
Szeretném, hogy játékra is alkalmas legyen, konzollal is. Még jobb, ha 1x-re kezeli a gépet és a konzolt.
Természetesen a minél szebb és jobb kép a lényeg.Max 50 legvégső esetben 55 ezer forintot szánnék rá.
Köszönöm.
[ Szerkesztve ]
"Whether you think you can or whether you think you can't, you are right!" - Henry Ford
-
Pöttön
őstag
Na én meg mérlegeltem a helyzetemet.
És eddig akkor gyakorlatilag nem találtam olyan monitort ami megfelelne nekem minden téren.
Vagy amire ti is rá mondanátok az áldásotokat hogy jó választás játékra.
(27", FullHd, legalább 2 HDMI, max 70000Ft)
A BenQ GW2760HS még mindig benne van lehetőségek halmazába, most felkerestem egy pár felhasználót hogy írja le nekem a monitorról szerzett tapasztalatait.Viszont ha nem győznek meg akkor csökkentem a méretet 23-24"-ra és akkor veszek valami értelmesebb IPS-t. Pl egy Dell U2312HM-et vagy egy Dell U2412M-et.
Visszább olvasva a forumon ezeket nagyon ajánlottátok egy időbe játékra. Gondolom akkor nem fognák nagyon mellé egyikkel se.
A kettő közül melyik lenne a jobb választás?
Az U2412m hátránya hogy 16:10-es képarányú a PS3 meg a PS4 meg 16:9-be dolgozik a kérdés itt inkább az hogy ezek a gépek kitudják e tölteni ennek a monitornak a képét, vagy alul felül lesz nekem egy fekete csíkom?Jobban átgondolva nem olyan nagy érvágás a kisebb monitor, mert azt közelebbről tudom nézni mint a nagyobbat.
[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
BomiBoogie
MODERÁTOR
Takarítás történt.
Kérek mindenkit, a továbbiakban mellőzze a fórumban a személyeskedést! -
zippofcy
senior tag
válasz cbmfan #49119 üzenetére
Ha játék miatt kell magasabb freki akkor miért nem vettél 120 (+) hz-es gamer (TN) monitort?
24 hz-et támogató monitor meg tudtommal kb olyan ritka mint az idei gyártású plazmaMire nem elég a 60hz? 75hz tapasztalatom szerint FPSben még nem jelentős különbség (másban nem látszik).
[ Szerkesztve ]
-
cbmfan
őstag
üdv!
ma vettem egy IPS paneles monitort. képfrissítés kizárólag 60 hz, más állítási lehetőség nincs, alap PnP és gyári driverrel szintén. ez a panel miatt van, vagy trükközzek pl. egyéb driverekkel?
Close the world, ʇxƎu ǝɥʇ uǝdo
-
zippofcy
senior tag
válasz HuMarc #49111 üzenetére
De majd lecseréled a laptopod egyszer Amúgy a DSUB-DSUB nem szokott zajos lenni.
A hangszórót felejtsd el, szerintem a laptopod hangszórói szólnak úgy mint a monitoré (sőt tudtommal ezekbe mono-t raknak .. bár nem biztos)Nekem olyan okos a telóm meg a TVm hogy én már nem rajtuk játszok hanem velük. Társasozni szoktunk.
-
El Kebir
őstag
válasz zsolt200 #49114 üzenetére
nem a doboza érdekes, hanem a tényleges csatlakozó... ha te beletoltad, akkor azt a 4db tű érintkezőt, szépen széthajlítottad, ha elég erős vagy akkor mindent lehet...
"Pontosan tudom, mivel rá van írva még a dobozára is"
ez inkább azt jelenti, hogy pontosan nemtudod. mivel szemre látszik a különbség, ha neked feliratozás kell hozzá, akkor nemtudod. [link]
[ Szerkesztve ]
-
zsolt200
tag
válasz El Kebir #49112 üzenetére
Pontosan tudom, mivel rá van írva még a dobozára is Ha gondolod lefényképezem neked a csatlakozókat is. A monitor Dvi-d csatlakozós, maga a csatlakozó pedig 3 méter dvi-i dual link. Esetleg a dobozára írták hibásan, létezik? xD
[ Szerkesztve ]
http://steamcommunity.com/id/zsolt100/
-
El Kebir
őstag
válasz zsolt200 #49063 üzenetére
... én ugyan nem, ne kezdj már te is, hülyeségeket terjeszteni, írtam, ha dvi-i aljazatot tettek a monitorra akkor akár jó is lehet, de általában dvi-d-t tesznek (netes képeken dvi-d van a gw2320-on), ha az a követelmény, abba meg továbbra se lehet szakszerűen beledugni a dvi-i kábelt.
ezt a kábelvéget:
ebbe az aljzatba:
nem tudod belenyomni, mert a szélső 4db analóg jelhez való érintkezőt a tömör műanyagon kellene áttolnod...
Ha nem tudod pontosan az eszközeid típusát és tévesen adod meg az a te hibád... (gondolom dvi-d kábeled van, csak nem ismered őket és most itt okoskodsz... de miért is?)
[ Szerkesztve ]
-
HuMarc
veterán
válasz zippofcy #49108 üzenetére
Oké, köszi! Viszont a PC-s HDMI-s dolgot nem értem Nekem azért kell HDMI, mert PS3 megy rá, és azért kell D-Sub, mert a laptopomon csak az van, PC-t HDMI-n keresztül nem nagyon fogok használni rajta.
Valószínűleg az egyik LG lesz, kérdés, hogy melyik. A LG 23MP75HM-P-n (54 000 Ft -10%) vannak hangszórók, meg tetszik a dizájnja, cserébe pont nem fér bele a 45k-s keretbe. A LG 24MP55HQ-P olcsóbb (50 000 Ft -10%), kicsit nagyobb (mennyit számít 1"?) cserébe nincsenek benne hangszórók. Mondjuk csak egy 3,5" jack - 2×RCA kábel kell, ami 1000 Ft alatt van, ha nincs itthon egy felesleges. Nyilván jobban megérné az olcsóbb-nagyobb LG 24MP55HQ-P, de a másik meg tök menő.
Ez a komment kicsit válasz, kicsit hangos gondolkodás volt, na mindegy
[ Szerkesztve ]
-
Pöttön
őstag
Az LG IPS277L jó vétel lenne játékra?
Mert akkor vennék egy használt garanciásat, úgy még bele férnék a keretbe.
És akkor ez IPS is meg 27 colos is meg van legalább 2 digitális bemenete.[ Szerkesztve ]
A sport a legjobb kikapcsolódás...
-
zippofcy
senior tag
válasz HuMarc #49107 üzenetére
Én is ezt az LGt linkeltem feljebb, hibája hogy nincs rajta DVI.
A helyedben a Benqt venném annál is inkább mert nem TN paneles, sőt a GW2450 most csak 45 ezer és gyakorlatilag ugyanaz. (aki tudja mi a különbség linkelje már be)
Ha IPSt akarsz akkor az LG, ha mákod van nem lesz gondod a HDMIvel PCn sem.
E kettő között vacilláltam én is.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz zippofcy #49101 üzenetére
Szerintem nem rossz (nekem) játékra bár nem vagyok "távcső szemű BF4 fan".Black Flag,ETS2,Dragon Age 2,Tomb Raider,Wolfeistein(csak pár perc próba) alatt nem éreztem lassabbnak mint a 2420HDB(TN Non-Led)-es monitoromat amivel évekig játszottam gond nélkül.Persze én laikus vagyok kifejezetten rossz és érzékeny szemmel,de nem érzem olyan hű de lassúnak ezt a monitort.
-
zippofcy
senior tag
válasz Pöttön #49091 üzenetére
Neked kell döntened, ne hagyd magad rábeszélni se a VA se az IPSre. Mert ha a betekintési szög (VA) zavar (mondjuk többen ültök a monitor elé) vagy a szürkés fekete (IPS) akkor neked lesz rossz nem annak aki ajánlotta.
Csak azt mondhatom el hogy én miért a Benq GW2450-et vettem.
1. Legjobb fekete. Ezen nincs mit vitatkozni ez tény.
2. Response time már elég jó FPSekhez is. (aki 1-2 ms-ről vált annak lehet nem)
3. DVI és HDMI bemenet. PC és konzol együtt. (sőt DSUB-al még a boxot is rá tudom kötni igaz több ezer Ft a gyári MS VGA kábel hozzá, a kínai szarokkal a kép gyenge)
4. 45 ezer Ft az ára. Ez is tény51 ezer lett volna a legolcsóbb LG IPS amin két HDMI van. DVI nincs. Vagyis ha nincs szerencsém kínlódhatok a nem pixelpontos képpel PCn. Ráadásul kisebb is egy inch-el.
27-es méretben még nagyobb az árkülönbség.
De a 27-es Benq lehet hogy kicsit lassabb response time-ban. Nem tudom biztosra nem láttam olyat működés közben !!!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest