Hirdetés
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Vodafone mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A35 5G - fordulópont
- Magisk
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Redmi Note 13 Pro+ - a fejlődés íve
- Okosóra és okoskiegészítő topik
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Milka 78
nagyúr
Itt linkeltem egy tesztet róla.Ott lőttek egy beállítást ami egész jól működik nálam,jó kiindulási alap.Próbáld ki hátha...A gyári profilok nálam semmit sem érnek.
Nálam 100cm kellett a desktop-hoz,de pl játékoknál mindenért kárpótol,nem érzem pixelesnek.
A gombokért tényleg sóbánya járna,de szerencsére nekem sem kell nagyon babrálni vele. -
Milka 78
nagyúr
Fentebb már kitárgyaltuk,de 100cm kell neki.Elsőre szokatlan volt a 24 es után,főleg,hogy nekiálltam 60-70 cm ről nézni.A betűket pixelesnek éreztem,és csesztette a szememet is,kétégbe is estem rendesen,hogy ezt most így hogy fogom használni...Majd rászántam egy kis időt,belőttem a monitort(már amennyire tőlem telett) és normális távolságba helyeztem.Azóta elégedett vagyok vele,pedig nagyon negatívan álltam hozzá.Hatalmas,tetszik a làtvány játékoknál,egész jók a színei,nem èrzem lassúnak,nem vibrál nullára húzott fényerőnél sem és isten igazából ennyiért (62ropi) jó vételnek tartom.Persze van nagyobb felbontású,szebb,jobb monitor,de az már erőssen feláras.
[ Szerkesztve ]
-
-
Milka 78
nagyúr
válasz tomi5244 #49156 üzenetére
Nálam kikapcsol,de csak pc/tab kellőssel próbáltam és megy az egy gombos váltàs is(nem vagyok gép előtt,de talán a ball szélső gomb),de automatán nem fog váltani.Mondjuk az lehet,hogy azért nem kapcsol ki mert valamelyik bemenetén érzékeli a jelet?Vagy mindkét motyő kikapcsolàsa után sem megy át standby-ba?
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz zippofcy #49101 üzenetére
Szerintem nem rossz (nekem) játékra bár nem vagyok "távcső szemű BF4 fan".Black Flag,ETS2,Dragon Age 2,Tomb Raider,Wolfeistein(csak pár perc próba) alatt nem éreztem lassabbnak mint a 2420HDB(TN Non-Led)-es monitoromat amivel évekig játszottam gond nélkül.Persze én laikus vagyok kifejezetten rossz és érzékeny szemmel,de nem érzem olyan hű de lassúnak ezt a monitort.
-
Milka 78
nagyúr
válasz Pöttön #49068 üzenetére
Én is bepróbálnék egy 2760HS monitor.Persze nem egy 2ms-os "Hiper Gémer" monitor,de nem is annyiért mérik és én nem érzem lassúnak,bár nem vagyok "HC Gémer".Egy próbát tehetsz vele,de a nálam nagyobb tudásúak szakmaibb jellemzést is tudnak adni,vagy esetleg más alternatívát.
-
Milka 78
nagyúr
Lassan olyan ez a topic mint a Milyen házat vegyek...ott is vannak csuda dolgok
-
Milka 78
nagyúr
válasz Johnyy #48868 üzenetére
a 24-eshez képest +40 cm az én esetemben.A 24-esen néha behajoltam 50cm-re is,de egy 27-es FHD-ban ez nem járható út.Kicsit kétségbe is voltam esve,de a hátrahelyezés megoldotta és azóta öröm és bódottág .Youtube videókat néztem kis felbontásban,de nem volt nagy élvezet(24-en sem).
psg5 #48865 : Játékoknál is észrevehető(ETS2 egyértelműen,Tomb Raider alig,Dragon Age egyáltalán nem),bár kisebb mértékben mint pl netezésnél.Minden esetre nálam felértékelődtek az élsimító szűrők használata,de kárpótol a nagy monitor nyújtotta élmény.
-
Milka 78
nagyúr
Mint egyszeri felhasználó én is egy Benq 2760HS-t ajánlanék.HDMI-vel gondolom megoldható a setbox,DVI-n meg a PC és az egy gombnyomásos váltás is megvan.Nekem is itt ajánlották és meg kell hogy mondjam nem csalódtam benne(miután beállítgattam,elhelyeztem). Játékra és netezésre használom és néha letolok vele egy filmet. Vannak szebbek,jobbak,de ennyiért elég korrekt/használható csomagnak tartom.PWM mentes,tényleg nem vibrál még alacsony fényerőn sem(olyan fényereje van,hogy elég keményen vissza is kellett vennem),pedig nekem elég gyenge a szemem,hamar elfárad.24-es FHD monitorról váltottam de meglepően nagy a méretbeli különbség(kisebbre számítottam),viszont kell is neki a távolság,mert elég határeset ez a méret ebben a felbontásban és közelről nézve bizony pixelesebb a látvány(90-100cm-ről számomra tökéletes).
-
Milka 78
nagyúr
válasz tomi5244 #48748 üzenetére
Van rajta külön dedikált bemeneti gomb.Pont Wolfensteinen próbáltam,de nem érzem lassúnak a monitort a TN-es 2420 HDB után(mondjuk nem vagyok lanpartys,HC Gamer),viszont a Premium beállítást messze el ker kerülni,mert egy sima PH-zásnál is ha görgetem a képernyőt vastag fekete utánhúzás látható.Highon minden okés vele.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz tomi5244 #48187 üzenetére
Ha jól emlékszem a dobozon(ami perpill elég messze van tőlem így pontosan nem tudom megmondani) az S széria jól láthatóan fel van tüntetve így nem lesz gond az átvételnél.
Hát a fél füllel felhasználásra jó lehet,de én alapból kötném a motyót a hangcuccra[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
válasz tomi5244 #48178 üzenetére
Most néztem HDMI-n kötve(KMplayer+1080p-s film)...elég karcsúka,inkább laptop speaker szintű.Szerintem ha előtte ülsz akkor elég(vészmegoldásként,mert elég doboz hangja van és nincs benne túl sok erő),de mondjuk TV üzemmódban mondjuk 2 méterről én már kevésnek találom.Mondjuk én 2+1-et használok mindkét gépemnél és ahhoz vagyok szokva,lehet én vagyok túl vájt fülű.Összehasonlítva a Samsung 32E420-as full belépő szintű TV-vel aminek minden csak nem erőteljes a hangja,durván 2/3-al erősebb a monitortól.
-
Milka 78
nagyúr
válasz tomi5244 #48168 üzenetére
Én most vettem egy 2760 HS-t. A képe/színei nem rosszak(külföldi oldalon van teszt én onnan lőttem színprofilt,igaz egy másik tesztben kicsit máshogyan lőtték be,tehát van lehetőség bőven),bár a 2420-as TN paneles Benq-m után kicsit többre számítottam,igaz az kalibrálva volt.Filmet még nem néztem rajta,de netezni,játszani kicsit hátrébb kellett ülnöm tőle,mert azonos távról pixelesebb minden mint a 24-es monitoromon(60-70 cm).Gyors mozgásoknál eddig nem éreztem lassúnak.Nekem rossz/érzékeny a szemem,de a monitor nem vibrál,nem iritál,pwm nyomát sem látom(hisz pwm mentes).A HDMI nálam használhatatlan,fekete keretet kapok a kép körül(ezt még tudom orvosolni),de még homályos is.Ez valószínű az AMD karimra vezethető vissza és nem a monitor hibája,de még küzdök vele.Ősszességében,nem rossz monitor,bár még alig 2 órám volt rá,így még össze kell szoknunk és ki kell tapasztalnom.
[ Szerkesztve ]
-
Milka 78
nagyúr
Én kb 30 perce váltottam Benq 2420HDB(sima led mentes TN) monitorról 2760HS-re és bizony pixelesebb az élmény,szokni kell a 24-es után.Én is kb 60-80 cm-re vagyok a monitortól.
[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest