Hirdetés
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Android szakmai topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Z Fold3 5G - foldi evolúció
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Samsung Galaxy A55 - új év, régi stratégia
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Piftuka
veterán
válasz cs.zs. #138938 üzenetére
Nagyon köszönöm Neked is a választ, azt pedig külön köszönöm, hogy ennyit fáradtál az asztalok és monitorok fotózásával!
Az ajánlott ASUS monitort felvettem a listára, bár árban sajnos nem a legolcsóbb az általam kiszemelt többi 34 colos UWQHD monitorhoz képest. (Gondolom a képfrissítése miatt... Egy ponton túl minden további Hz aránytalanul drágítja a monitorokat.)
A 200.000-es felső határt azért adtam meg, mert valami határt kellett húznom, de őszintén szólva, ha egy 150 ezres és egy 100 ezres közül utóbbi is jó vétel, akkor nem bánom.
Nem vagyok a pénztárcám ellensége, és minden forint számít.
"Szóval ha valami ilyesmi felől érdeklődsz Te is, és néha játszol is, akkor mit keres ott az ajánlatok között az a 60 Hz-es 89.000 Ft-os nem-gamer?"
Ha az eredeti hozzászólásomban listázott ViewSonic VX3276-4K-MHD monitorra gondolsz, kérlek? Az árát véletlenül elírtam, és csak a szerkeszthetőség lejárta után vettem észre, hogy ~160 ezer forint.
Bár ennek tükrében már nem gondolom versenyképesnek: [ViewSonic VA3208-4K-HD - 98.900 Ft]
Ha most mondjuk 2002-t írnánk, már venném is, mert a CRT időkből élénken emlékszem a Viewsonic monitorokra... De hogy LCD vonalon mit alkotnak, arról sajnos fogalmam sincsen!
Ami a játékra és a képfrissítésre vonatkozó kérdésedet illeti, kérlek...
Nem katasztrófa, ha FreeSynch nélküli és 60 Hz-es a monitor. A mostani monitorom is ilyen, és amennyit én játszom a géppel, ahhoz egyébként tökéletesen megfelelt ez is.
(Megjegyzem egy bevilágítástól mentes, nagy kontrasztú AMVA+ panel van benne. Ha a látásom még olyan volna, mint akár csak 5 éve, akkor nem is gondolkodnék azon, hogy másikat/nagyobbat veszek helyette.)
Nyilván, ha a hozzáértők azt mondják, hogy az általam kiszemelt monitorok közül pl. a fent említett Viewsonic-ot nem szabad megvenni, ezért vagy azért, és helyette 3 másikat javasolnak a találati listámból (ami mind "gamer" monitor), akkor az egy plusz jó dolog.
De nem ezen fog múlni a választásom, hidd el!"Aquila non captat muscas."
Új hozzászólás Aktív témák
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest