- iPhone topik
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Google Pixel topik
- Poco X6 Pro - ötös alá
- Letiltás - hogy is van ez?
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Amazfit Balance - ár-érték egyensúly
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
válasz wikings2 #120397 üzenetére
Ha 240-es TN-t vennél, akkor csak az Omen X 25 vagy a Zowie XL2546K, szinte minden verseny ezeken megy és ezeken játszanak a versenyzők. (Az előbbi modell nekem is volt már) Ezesetben én azt mondom viszont, ha így nyomod, hogy ne vegyél 144hz-est mert a 240 előnyösebb olyan szinten és helyzetekben ahogy játszol.
Az IPS vs TN pedig ezesetben hát, én is versenyeztem sokat fps-ekben és mindig TN-en játszottam, most egy 1440p 240hz-es IPS monitorom van és hazudnék ha azt mondanám, hogy ez alkalmatlan lenne versenyszerű játékra, de míg a TN-ből mind nagyon szép szinte motion blur mentes képet ad (cserébe gagyi színek és csak szemből látod) adidg IPS-ből nagyobb a szórás. Szóval lehet neked mégis inkább a TN-t javasolnám, vagy ha IPS akkor nagyon nézz utána, hogy mire számíthatsz az adott darabnál.
Vagy ugye ott a 360hz-es IPS, de az drágább kateg[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
- 4K, HDR, 43"-os Ambiglow Philips Momentum Monitor 436M6VBPAB/00
- SAMSUNG (LS27C902PAUXDU) 5K SMART PRÉMIUM PC-GAMER MONITOR ! AKCIÓ!
- BESZÁMÍTÁS! Acer KG241Pbmidpx 24 FHD 144HZ 1ms monitor garanciával hibátlan működéssel
- 8.8 inch long strip LCD kijelző, szimulátor dash
- Akció!!! Márkás monitor, 50 darab, HP, Samsung, Philips, SUB, DVI, hibátlan, olcsón eladó!