-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csandi
őstag
válasz
wikings2 #120397 üzenetére
Ha 240-es TN-t vennél, akkor csak az Omen X 25 vagy a Zowie XL2546K, szinte minden verseny ezeken megy és ezeken játszanak a versenyzők. (Az előbbi modell nekem is volt már) Ezesetben én azt mondom viszont, ha így nyomod, hogy ne vegyél 144hz-est mert a 240 előnyösebb olyan szinten és helyzetekben ahogy játszol.
Az IPS vs TN pedig ezesetben hát, én is versenyeztem sokat fps-ekben és mindig TN-en játszottam, most egy 1440p 240hz-es IPS monitorom van és hazudnék ha azt mondanám, hogy ez alkalmatlan lenne versenyszerű játékra, de míg a TN-ből mind nagyon szép szinte motion blur mentes képet ad (cserébe gagyi színek és csak szemből látod) adidg IPS-ből nagyobb a szórás. Szóval lehet neked mégis inkább a TN-t javasolnám, vagy ha IPS akkor nagyon nézz utána, hogy mire számíthatsz az adott darabnál.
Vagy ugye ott a 360hz-es IPS, de az drágább kateg
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- LED világítás a lakásban
- Monitor hiba topik
- Milyen videókártyát?
- Formula-1
- Zenelejátszó építése, a kiváló hangzásért
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- OLED monitor topik
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- BESZÁMÍTÁS! ASRock AB350 R5 1600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3050 6GB Rampage SHIVA Corsair 450W
- Honor 90 Lite 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- Csere-Beszámítás! Lenovo Ideapad 3! R3 7320U / 16GB DDR5 / 512GB SSD
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest