Hirdetés
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- iPhone topik
- Alig lesz vastagabb gombjainál az iPhone 17 Air
- One mobilszolgáltatások
- Apple AirPods Pro (2. generáció) - csiszolt almaságok
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Minden téren tudott fejlődni a Motorola Razr 60 Ultra
- Aktivitáskövető és füles is érkezett az új Motorolákkal
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
-
Mobilarena
Szia!
Mielőtt kérdeznél , alábbiakkal kérlek egészítsd ki (FONTOS! LG monitoroknál a P végződés az új tápegységre utal!):
Új hozzászólás Aktív témák
-
Exelsior
őstag
válasz
pdw_ph #118413 üzenetére
Nekem állandóan gondok voltak a RX5700-al g-sync monitorral. Még anno leveleztem is az AMD-vel mert egyikkel sem akart jó lenni. Hiába írják papíron hogy mennie kell. vibrált vagy flicker volt több helyen is. Aztán ahogy lecseréltem RTX2060-ra már meg is szűntek ezek a gondok bár nem minden esetben. Azóta is vallom hogy g-sync-es monitorhoz Nvidia kari Freesync-hez meg AMD. Nem azt mondom hogy nem tud működni csak sok az anomálisa föleg az olcsobb kiviteleknél. De volt olyan is nálam hogy freesync-es monitorral volt flicker RTX 2060-al. Freesync-es monitorjaim: MSI Optix MAG241CR,LG 27MP59G,Acer Predator XB253QGP, Acer ED273URP.
Ezeknél mind flicker volt AMD oldalon de RTX2060-al MSI-t leszámítva. A Predator ami jól működött már RTX 2060-al meg RX-el is de csere lett belőle mert kevés volt. Ekkor jött a G7 ami AMD karival is jól működött. RX5700 haveromé volt ő hozta át és próbálgattuk.
Új hozzászólás Aktív témák
- PlayStation 5
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Milyen egeret válasszak?
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Borotva, szakállnyíró, szakállvágó topic
- Politika
- Akciókamerák
- Nők, nőügyek (18+)
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Új monitor állvány - csak össze lett szerelve
- Új Bontatlan Apple Studio Display 27 5K Retina Thunderbolt Azonnal Átvehető Deák Térnél.
- LG (27GR95QL-B) 27" 240HZ OLED QHD MONITOR ! AKCIÓ!
- ASUS VZ27EHF-W 27coll full hd 100hz monitor 1ms
- LG UltraGear 27GR95QE-B Gamer Oled Monitor!27"/2k/240hz/0,03ms/HDMI 2.1/Konzolhoz is
- 27" Odyssey G7 240Hz QLED Curved Gaming Monitor
- Monitorállvány - AlzaErgo Arm - Csak kibontva, nem használva
- ACER KG241 Pbmidpx 24" TN FullHD 144Hz 1ms gémör monitor nagyon szép állapotban használt
- MSI MAG 275F IPS 180Hz gaming monitor - 1,5 év garancia (használt)
- SÉRÜLT! LG 34UM69G 34"-os monitor, ALKATRÉSZNEK !
- Apple iPad Mini 16GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Álomsebesség elérhető áron - Fedezd fel a jövőt!
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A13/Samsung Galaxy A33/Samsung Galaxy A53
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
- Xiaomi Redmi Note 13 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest