- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- MIUI / HyperOS topik
- Huawei Watch GT 2 - épp ideje!
- Xiaomi 14 Ultra - Leica hercegnő
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy S21 Ultra - vákuumcsomagolás
- Vodafone mobilszolgáltatások
-
Mobilarena
Fontos: aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide: [link]!
Telekom készülékcsere akció a készlet erejéig vagy 2024.12.31-ig!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Genova1983
tag
Helló!
Én 3310-est használok,így arról tudok írni pár sort.
A számgombsor nekem nagyon bejön,jó rajta gépelni.A két funkció gomb viszont osztozik a hívás gombokkal,de nekem ez sem okoz gondot.Előtte Nokia 225-öt használtam,attól jobb a gombsora.
Kijelző olvashatóságával nincs gond,fényereje állítható.Betű mérete változtatható normál és nagy méret között (menü,névjegyzék,üzenetek).
Telefonkönyvben egy névhez egy szám és kép adható,egyedi csengőhang nem,ha ez fontos lenne.Én 100%-ban rezgőn használom a telefonjaimat,így nekem ez nem volt szempont.
Kamerától nem kell csodát várni,de néha egy-két kép lőhető vele.
Beszéd hangminőséggel nincs gond.Írtad,hogy helyi boltból vennéd,nem tudom ott mennyibe kerülnek,de ha még is neten rendelnéd,akkor itt már 10e Ft-ért megkapod:Nokia 3310
Ennyit megér szerintem.És ez a szürke-fehér nagyon jól néz ki.
Igaz ez egy SIM-es verzió és Telekomos,de ezt ugye a szolgáltató bármikor ingyen függetleníti.Ha lenne még kérdésed a készülékről,szívesen írok róla.
-
Fancy-boy
Topikgazda
Szívesen.
Őszintén szólva ma már mindegyik hagyományos telefonba dísznek tesznek kamerát.
Nem a minőségi kategória egyik sem.
Természetesen valami minimális különbség azért van az olcsó és drágább telefonok kamerái között.
Amennyiben fontos a jó kamera, akkor az Alcatel valóban nem neked való.
Viszont ha normálisan használható készüléket szeretnél, akkor arra megfelelő. de egyikre sem szeretnélek rábeszélniNokia 230 esetében viszont azt vedd figyelembe, hogy a jobb felső gomb funkciója nem választható.
Egyik vásárló véleménye:"A menüje átláthatatlan, nehéz megtalálni a funkciókat még annak is, aki 15 éve csak Nokia telefont használ. Nem felhasználóbarát, hogy a jobb felső gombot nem lehet hozzárendelni pl telekkönyvhöz, előlapi kamerát kapcsolja csak be, és ezen nem lehet változtatni, pedig nem midenki élete a szelfizés."
[ Szerkesztve ]
-
Fancy-boy
Topikgazda
A mostani Nokiáknak már köze nincsen a régebbi/eredeti készülékekhez.
Nagyjából már csak a felirat maradt meg.Amit ajánlok: Alcatel One Touch 2045x: [link]
Persze az általad említett Nokiák sem rosszak, de az Alcatel jobban kezelhető / testre szabható, logikusabb menü.
Természetesen olvasd el a felhasználói véleményeket is, de szerintem az Alcatellel jobban jársz.
Media Marktban még kapható: [link][ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hozzászólás előtt olvasd el az összefoglalót, légy szíves!
Aki OKOSTELEFONT szeretne, kérem, fáradjon át ide!
-------------------------
Előzmények I.
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest