- Redmi Note 11 és 11S - biztos alapra jobb építeni
- Macrodroid
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Magisk
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Milyen hagyományos (nem okos-) telefont vegyek?
- One mobilszolgáltatások
- Új design és okosabb AI: megjött a Galaxy S25 készülékcsalád
- Lassú töltéssel érkezik a Galaxy S25 Edge
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
-
Mobilarena
Új hozzászólás Aktív témák
-
baloghgabor
aktív tag
válasz cadgers #16273 üzenetére
Szia, nekem is ez a klímám van pont. Igaz csak egy telet fűtöttem vele, de volt azért olyan, amikor bizony itt, vidéken küzdött (-20© alatt volt éjszakánként, de szetencsére csak odakint!). Persze szuszog, meg néha bugyog (fagytalanít a lelkem), meg általában fújja a meleg levegőt (ugye télről van szó), ami nekem bizony tetszik, pláne a fürdőből kijövet, tusolás után, olyan mint egy hatalmas hajszárító előtt állni (nekem 1 m magasan van, mert csak fűtésre használom). Egy kb. 50m3 szobát lehell be. A nyitott ajtónál átvanszorog a ház másik felébe is némi langyos levegő, a kisszobaban meg egy másik, kisebb Fuji megy plusz néha. No, meg a hidegebb és ráérősebb napokon kandalló és a konyhában sparhelt is fatüzeléssel segített. A leghidegebb hónapban normál tarifával 19ezer volt az össz. villany (nyáron 5ezer, de mivel vályogfal, klíma csak próbálva volt hűtésre, használva nem). Szóval hasonlítási alapnak ennyi. De nyilván szakember mondja meg, oda melyik nagyságú kellhet, hová, miként?!
bégé
-
Male
nagyúr
Mint 09LTCA tulaj, én elégedett vagyok vele, két telet végig fűtött már szépen ( kizárólagos fűtés a lakásban ), és tette mindezt igen gazdaságosan ( a leghidegebb hónapban is olcsóbb volt vele fűteni, mint a szomszédnak gázzal, a többi hónapról meg ne is beszéljünk )
SeniorTilla: Az infra tényleg kellemes tud lenni, de hogy jó lenne a hatásfoka... a klíma hatásfoka átlagosan kb a négyszerese a magyar tél során, plusz klímához lehet H tarifát igényelni, amivel nem 38 hanem csak 24 Ft 1 kWh... szóval az infrafűtés inkább a rohadtul drága, mint a gazdaságos.
-
Zeki
nagyúr
Ne is haragudj, de így tanácsot normális ember nem ad.
Az hogy valahol van egy szoba, és mit tegyél bele, ha fűteni akarsz, az nagy kibaszás lenne, ha itt bárki konkrétan lökné, hogy ezt vedd.
Minden szoba más. Minden igény más. Azért vannak a szakik, hogy kimennek, felmérnek a helyszínen, és megmondják a frankót. Ha az nem tetszik, még kihívhatsz mást is.
Nem az a lényeg mennyire szabályoz vissza, hanem hogy mennyire nyomja a meleget, ha kell. És mindezt üzembiztosan, akár -20 fokban is.
Szerintem.Ez nem az a tanács, hogy most hűtésre 150-200 körül mit vegyek, hanem a sokkal fontosabb fűtés a lényeg.
Új hozzászólás Aktív témák
- Home server / házi szerver építése
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Szólánc.
- Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Forza sorozat (Horizon/Motorsport)
- Media Player Classic és Home Cinema (MPC-HC)
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- Házimozi belépő szinten
- További aktív témák...
Állásajánlatok
Cég: Marketing Budget
Város: Budapest