Aktív témák
-
CseLev
csendes tag
Hi Evribodi!
Szemezek egy FSC Amilo A 1630-assal.
-AMD Athlon 64 3000+
-256
-40 GB HDD
-ATi 9700 128MB video
-mindenféle kimenettel
Please! Segítsetek! Megéri a pénzét (329990FT), megbízható egyáltalán ez a márka?
Kösz előre is!
[Szerkesztve] -
Vangelis
félisten
válasz
tjhooker464 #21 üzenetére
Ha végtelen a keret, vedd meg mindet és amelyik tetszik tarzsd meg a többit meg oszd szét köztünk nekünt talán jók lesznek, nem válogatunkak.Ha valki még így gondolja akkor támogasson....
-
dabadab
titán
válasz
A legdragabbat, amit a MM-ban van. Esetleg kettot, es akkor SLI-be lehet oket kotni
-
d900t
senior tag
válasz
Mivan, kaptatok egy végtelenített MM hitelkártyát, vagy?
-
misran
tag
Hohi!
Mi az amit sulinet-ben erdemes notebook-ok kozul?
Egyelore csak felmernek, valaki vett igy notit?
Köszi,
Üdv, -
tjhooker464
őstag
Játékra milyen notebook ot ajánlanátok? A keret végtelen csak az a lényeg hogy Media M@rkt ban legyen belőle.
-
armandusy
aktív tag
nah megvan a kiszemelt áldozatok már csak az a kérdés hogy centrinót vegyek vagy amd-t???
-
armandusy
aktív tag
nah bocsi hülye voltam nem fejtettem ki az a lényeg hogy pontosan írjátok le plzz milyet vegyek és hol számla kéne és 250e Burróm van rá.
-
Ijk
nagyúr
-
Petes
tag
Metroban ne vegyél!
Én is ott vettem májusban egy Siemens notebookot olyat mint amilyet te kinéztél csak néhány dologban tér el (pl processzor) a VGA nekem is Radeon 9000-es és mindig baj van vele, néhány játékot nem visel el, lefagy és az xp kiírja hogy ő a ludas a dologban... Pl képes lefagyni a Worms World Party alatt ami aztán igazán nem egy igényes játék
Amikor megvettük és megkaptam 1 héttel később ajándékba és kipróbáltam hát nem rossz volt a billentyűzet? Mivel 3 napon túl voltunk máris szervíz, 2 hetes javítás, elég szar ügy, mindenesetre jól gondold meg én azt mondom hogy inkább fizetni kicsit többet mint a metroban vásárolni -
armandusy
aktív tag
jah meg annyit nem írtam hogy részletfizura tudnám venni meg ...
-
armandusy
aktív tag
hát nekem tul képpen az lenne a lényeg hogy azért egy két olyan 1 éves játék menjek kb maffia meg ilyesmik jah az jó lene ha sokáig bírná az akksi meg mijaz a fémvalami amit irtok?
-
Lager
tag
Én asus M2400N-t ajánlok
nagyon masszív, könnyű kis gép. bruttó 280-tól.
Vagy ha van egy kis + pénzed vagy eltudod intézni az áfát és nem zavar hogy újracsomagolt gép: compaq presario x1000
br309 Centrino 1500,radeon 9200,fémház,15,4''TFT,40GB, 256ram.
harapós gép és az ára sem sok
Mire kéne a gép? Munkára
? Játékra?Szempont a hosszú üzemidő? Kell a fém burkolat+márkás noti?Zsírúj legyen?
Mert 250bruttóba ebből max 2 fér bele. -
armandusy
aktív tag
ha bocsi annyit még nem írtam le hogy kéne hogy legyen benne dvd writer, meg azért 1-2 játékkal lehessen rajta jácccani
-
armandusy
aktív tag
igen persze muszáj jólvan hát az a helyzet hogy kb 250e Ft van rá. Tehát akkor közép kategória?
-
rii
nagyúr
Bővebben: link
239.900,+áfa helyett
179.999,+áfa (224.999,-Ft.)
én most ilyet vehetnék, de mást kell vennem (hűtő, ruha, frituese, mikro, galéria.....) -
azzio
aktív tag
MUSZÁJ!!!!
(bocs) -
Lager
tag
Attól függ mennyi pénzed van. Ha az ár nem szempont akkor: Dell, IBM, Sony, Toshiba.
Közepes árkat: Asus(fémházas modellt érdemes), HP-compaq, Lg, Samsung, Benq, Acer
Ha ocsóé kell: Clevo
Gericomot neeeee, legfeljebb a centrinos-t de az nem annyira olcsó mint amennyire szar.
Amúgy van 1000 ilyen topic olvasd végig őket. -
toeri
aktív tag
Pontosan mi is a kérdés???
Én most a METRO-ban kapható ilyennel ''szemezek'':
Fujitsu Siemens Amilo A7640 DVDRW notebook
AMD Mobile Sempron 3000+ processzor, 256MB SO-DIMM RAM, 40GB IDE HDD, 15” XGA TFT, DVD±RW Dual Double Layer kétrétegû DVD-író, 56k faxmodem, 10/100 LAN hálókártya, 5x USB 2.0, 1x S-Video, 1x FireWire, MS Windows XP Home magyar operációs rendszer, MS Works és DVD-író szoftverekkel, Integrált WLAN vezetéknélküli hálókártya
-ezért reálisnak tűnik a 200+FA
Ui. Bár ez itt nincs írva, de a F-S honlap szerint ebben a sorozatban ATi MOBILITY RADEON 9000-es VGA van. -
armandusy
aktív tag
Acer
Albacomp
Ansys
Aopen
ASUS
BenQ
Clevo
Compal
Compaq
Dell
ECS Elitegroup
Fujitsu-Siemens
Gericom
Hewlett Packard
IBM
iDOT
LG
Samsung
Sony
Toshiba
WinBook
Kérdés az hogy milyen márkájút érdemes venni?!
Aktív témák
Hirdetés
- Dell XPS 3K Érintős,core i7,16GB RAM,256-512GB SSD,ÚJ AKKU,ÚJ TÖLTŐ,Szép állapot
- AKCIÓ!!!Acer V3,FullHD core i5 6200u(4X2,8Ghz),8GBRAM,nVme
- Újszerű Lenovo,15,6"FullHd IPS,Ryzen 5(8x3,7Ghz)VEGA 8 VGA,12-20GB RAM,SSD+HDD
- Lenovo 14,1"Áthajtható Érintős FullHd,Ryzen 3,VEGA VGA,8-16GB DDR4 RAM,256-512SSD,Szép állapot
- AKció!Fujitsu 15,6"FullHD IPS,i5 8265u(8x3,9Ghz)Vil.bill,4G LTE,8-32GB RAM,SSD,
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
- Több Lenovo Thinkpad x1 carbon gen 4 / 5 / 6 / 7 X1 Yoga gen3 6-9. gen i7, i5 procik
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 2000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 27GR95QE - 27" OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest