Hirdetés
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- iPhone topik
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Yettel topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
-
Mobilarena
Szerkesztés alatt!
Új hozzászólás Aktív témák
-
benfolds
őstag
válasz
pinnacle #786 üzenetére
olyan probléma sem fordulhat elő, hogy túltölt a töltő? ezt elkerülendő a töltőnek vagy a telefonnak kell leszabályoznia?
én most tervezek venni egy ilyen power banket a telefonomhoz, főleg hosszabb túrákon venném hasznát, mert a trackelő appok eléggé zabálják az akksit. lehet buta kérdés, de töltőn lévő telefonnal is tudok trackelni, ugye? (mobilnetet, gps-t igényel az app)
1, max 2 töltést kellene kibírnia az akksinak (htc one-t töltenék vele), persze nem baj, ha többet is tud. nézegettem a napelemes megoldásokat, elég szimpatikusak. szükség esetén jól jöhet a napelem is, bár olyan gyakran nem hiszem, hogy használnám ezt a feature-t.
visszaolvasom a topikot, de szívesen fogadom a tippeket.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! MSI B365M i5 8600 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB CM MASTERBOX Q300L Zalman 600W
- BESZÁMÍTÁS! XFX MERC 310 RX 7900 XTX 24GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! Google Pixel 9 Pro 5G 128GB 16GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! Apple Watch Series 9/Apple Watch Ultra/Apple Watch Ultra 2
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest