Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Yettel topik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Feldagadhat a Pixel 7a aksija, fizet vagy cserél a Google
- Macrodroid
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- iPhone topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
DarknessHope
senior tag
üdv mindenkinek
fülhalhatókkal kapcsolatban szeretnék néhány kérdést feltenni.. és segítséget kérni a választásban..
remélem belefér ez ebbe a fórumtémába: a cuccok amin zenét hallgatok képes fórumba szerintem kevésbé fért volna bele..
nos konkrétan a Az MDA Vario II- pda-hoz szeretnék egy jó fülest elsősorban zenehallgatásra.. beszélgetés kevésbé fontos
és a következő dilemmába vagyok.. a meglévő sima szétszedhető HTC headsetem fülhallgató része szétment. Egy sajnálatos balesetben az egyik fülhallgató hangszórója kiszakadt így egy sima fülhallgató v
a HTC Kaiserhez való távirányítós headset közt vacilálok.
leginkább az lenne a kérdésem hogy mennyire jó minőségű ez a htc verzió.. ja bocs erre gondolok:[link]
fülhallgatók közül a sonykat néztem:
Sony MDR-E 829 V (antracit) 3900ft
Sony MDR-EX35LPB (Fekete) 4400ft
Sony MDR-KE30LWB 4500ftno itt meg alapvetően azon problémába ütköztem hogy a tulajdonságokat olvasva rájöttem hogy nem is értem miről van szó pl mi jelentősége van ezeknek hogy #Érzékenység (dB/mW): 104,0
# Mágnes : Neodímium (300 kJ/m3)
# Impedancia (Ohm): 16,0
v hogy
16 mm-es a membránátmérő
v 9 mm es meghajtóegységmilyen az a kábelhosszúság-szabályozó?
az adatokat a következő oldalról néztem.. révén ezen üzletben is tervezem megvásárolni a kiválasztottat 1-2 héten belül
[link]bocs a túl sok kérdésér,t aki esetleg tud, ilyen témájú oldal linket is szívesen fogadok
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung A32 5G Használt,Szép Újszerű Állapot!Packeta Ingyen!
- Új! OnePlus 13R Dual SIM 5G 12GB RAM 256GB - minden szín 212 000Ft
- Új! Samsung S921B/DS Galaxy S24 5G 128GB 8GB RAM Dual SIM - minden szín 194 000Ft
- Samsung Galaxy S24 FE / S24 / Flip6 / Fold6 új BONTATLAN 3év garancia
- Samsung Galaxy A13 (Dual Sim)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Beszámítás! Dell Optiplex 5060 TWR számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD 500GB HDD UHD630 WIN10
- BESZÁMÍTÁS! ASUS ROG MAXIMUS Z790 HERO alaplap garanciával hibátlan működéssel
- 122 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest