Hirdetés
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Kamerájánál 9,5 milliméter vastag lehet az iPhone 17 Air
- Samsung Galaxy Z Fold4 - egyre megy, honnan nézed
- Kapcsolja ki, kapcsolja be!
- Variálhat az apertúrával az S26 Ultra
- iPhone topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
Új hozzászólás Aktív témák
-
nyuszi123456
aktív tag
Az Aldiban időnként van bluetooth headset akció. Szerintem mindeniképp figyelemreméltó a 3 év garancia.
-
törölt tag
Sziasztok!
Melyik a legjobb mikrofonos headset 5000 forintért?
-
human374
tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó vezetéknélküli headsetet?
Sokszor több órán át kell telco-ban ülnöm ezért jól jönne egy kis mozgástér (kaja, wc, cigi vagy csak nyújtózni...).Zenehallgatásra is használnám, de sokkal fontosabb, hogy jó minőségű legyen a mikrofon.
Úgy 30-40 ezer forintot szánnék rá (nem tudom ez mennyire reális).
Előre is köszönöm a tippeket
-
steewcv65
őstag
Sziasztok!
Kérdéssel fordunél a forum csoportjához!
Unokahigomnak szeretnék venni usb csatlakozású headsetet pc-re!!Van ilyen?(nem fejhallgatót,fülhallgatót,ami mikrofonos....)
Mivel még viszoönylag kicsi ,így a fejhallgatós headsetek nagyok rá sajnos......Előre is köszönöm!!
Üdv
-
edda80
tag
Sziasztok!
Szeretnék egy pöpec headsetet!
Az, hogy a mikrofonja beépített vagy külsős az lényegtelen. Legyen a mikrofonjának jó hangzása, ne keljen mindig az érzékenységét felvennem a windows-ban. A fülrésze az kényelmes legyen, ne nyomja úgy a fülemet.
Ezt így nehéz leírni, tudom.
Jól, szépen,tisztán lehessen hallani a zenét is. Végül is összegezve egy jó headset érdekelne, és remélem nem fog oylan tönkre menni mint az előző Msonic-om, ami 1hét után csak a jobboldalon szólt...
Szín és kábelhossz nem érdekel, azok irrelevánsak csak számomra!
Az ára MAXIMUM 8.000FT. A márka is teljesen mindegy. Nem gond ha többet ajánlotok, lehet van már jó 4-5-ért is!Na sokat beszélek várok ajánlatokat, köszi!
-
kissj83
tag
Sziasztok!
Bluetooth headsetet szeretnék, ahol a fő kritérium az akksi üzemidő.
Egy átlagos hangzás elég, mert jórészt nem zenehallgatásra lenne és egyébként is botfülű vagyok.
A méret sem probléma, otthoni használatra lenne, kinti és kerti munkákhoz.
Max. 15 ezret szánnék rá de minél olcsóbban szeretném megúszni, szóval inkább kevesebb.
Jelenleg is van egy kínai 1500Ft-os cucc, amit teljesen megfelelne de egy-másfél óra után már lemerül.
Nagyon örülnék ha tudnátok ajánlani 1-2 típust, mert én nagyon nem értek hozzá! -
tomistarkapi
tag
Sziasztok!
Keresnék valami olyan multipoint stereo headsetet ami tud 2 telefonnal egyszerre stabilan kapcsolatot tartani, de diszkréten rejthető ha mégis szinte egész nap rajtam kell lennie
-
törölt tag
Sziasztok,
Melyik vezetéknélküli headsetet ajánlanátok ezek közül?
Corsair VOID RGB
Asus Strix Wireless Gaming headset
Logitech G930 -
dtamas8
tag
Sziasztok!
Kérdezni szeretnék.
Milyen bluetooth headsetet fülest ajánlotok ami átviszi a telóról a zenét is akár ha memóriából akár ha a youtubon hallgatok zenét. És legalább 2 telefont hozzá lehet párositani. Vagy akar ami sportolashoz is jo amit csak a nyakamra akasztok, mkepp vezetek nelkuli kellene.
Köszönöm -
The Faby
újonc
Szerintetek vegyek egy acme aula storm rezgő gaming headsetet mert nemismerem az acme márkát és nem vagyok benne biztos hogy azt vegyem !?
Légyszi válaszoljatok!!! -
X Factor
addikt
Sziasztok pc-hez 10-15k között milyen headsetet ajánlotok most?
-
Gergello
addikt
Usb-s headsetet keresek, ami elfogadható minőségű, de nem a 15.000 ft-os "gamer" kategória.
Találtam ezt a trust mauro picotto modellt erről van valakinek tapasztalata ?Köszi.
-
balbekk12
tag
Van valakinek olyan headset tippje,amit sportoláshoz használ? (Futáshoz kellene,olyan ami nem esik ki a fülemből...) Nem kell überbrutál jó hangzás, csak szóljon a fülembe a zene. Valakinek jó tapasztalata?
-
Surda-
őstag
A xiaomi bluetotth headsettelvan valakinek tapasztalata?
-
nyuszi123456
aktív tag
Auchan 6 ezer sztereó, mikrofonját kicsit a szájhoz lehet húzni (de jobban értenek, ha nem húzom ki). Zene klassz, merüléskor zajosabb lesz. Mikrofonja halk, de nem rossz. Zeneléptetés valamilyen telónál működik, valamilyen telónál nem.
Ugyanő multipontos kivitelben 10 ezer.
Intersparban is van egy párnázott ennyiért.
Legjobb valószínűleg ami a héten az Aldiban kapható 12 ezer körül.
Elégedett vagyok az enyémmel is.
-
QwErTy42
addikt
Sziasztok,
Még nem döntöttem el, hogy vezetékes vagy vezetéknélküli headsetet vegyek.
A telefonom egy péklapát, ezért nem szívesen venném elő tömegközlekedésen.
Árban 10 ezer forintig bezórlag érdeklődnék. Tudnátok adni 1-1 tippet?Köszi!
-
secular
tag
Sziasztok!
Vásároltam a tegnapi nap egy Mars Gaming MH1 mikrofonos fejhallgató (fekete-piros)-t mivel a laptopom mikrofonja nem bírta kiszűrni a laptop hűtő zaját.
Mivel laptopomon csak egy audi jack csatlakozó van, vettem hozzá egy átalakítót is (zöld-piros jacket alakítja egy fekete jackre) [Delock audio kábel 3,5 mm 4 pólusú sztereó dugó (M) - 2x(F)]
Sajnos alapvető hiba, hogy a fejes mikrofonját nem érzékeli a gépem, valamint a füles bal oldala halkabb ha az átalakítóval használom(ezt még lenyelném).
Hang beállításoknál elidőztem már, drivert is frissítettem, semmi.
Valakinek van tippje?
Lapos: Acer Aspire E5-571G-670C
(Ha esetleg erre a kérdésre van külön topic sry, én nem találtam.)
-
PainKiller13
őstag
válasz
nyuszi123456 #79 üzenetére
Ezer hála, megy is vele szépen, bár youtuberól lejátszva szörnyű hangja van a filmnek, a zenelejátszót meg ugye nem lehet használni ezzel.
-
nyuszi123456
aktív tag
válasz
PainKiller13 #77 üzenetére
Soundabout progi. Vigyázz vele, nehogy megkavarja a gépet.
-
helixP
nagyúr
Sziasztok!
Stereo BT-headsetek közül, amit micro SD-vel lehet tölteni, Ti milyet vennétek?
A Sony SBH20, Nokia BH-111-féle kialakításra lenne szükségem.
Előre is köszi. -
PainKiller13
őstag
Sziasztok.
Van egy Nokia BH-310 headsetem, Android 5.0.1-el használom, nem lehet vhogy beállítani, hogy ha zenét hallgatok, akkor ez játssza?
-
485
aktív tag
Sziasztok, HTC RC E195-ön kívül tudok más alternatívát max 5 ezerig? az a fontos, hogy csomósodásgátlós legyen és klasszikus fülbe (nem agyvelőbe) rakható. Semmi extra követelmény nincs, telefonáláshoz kell, esetleg kis zene. köszi
-
kisbalazs83
aktív tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani egy jó minőségű bluetooth headset-et ASUS PadFone Infinity A86-hoz?
Előre is köszi! -
petymeg
addikt
Sziasztok!
Az alaplapon van hangkártya erre egy 2.1-es hangszóró szet van dugva. Továbbá van egy Sennheiser U320 headset, ami USB-s és saját hangkártyája van. Hogyan tudok egyszerűen váltogatni, a két eszköz között, anélkül, hogy a headsetet kihúzgálnám a gépből? Oprendszer 8.1. -
flegga92
senior tag
Sziasztok!
Androidos telefonhoz keresek mono BT headsetet ami képes kimondania hívó nevét. A2DP-s fülessel nem tudtam megoldani sajnos, elméletileg PBAP profilt kell tudnia.
-
Rubyra1n
tag
Sziasztok! Segítségre lenne szükségem. Szetereo Bluetooth-os headset vásárlás előtt állok és kinéztem 3 db-ot de szeretném ha véleményt adnátok melyik az amelyik: zenehallgatásra, telefonálásra de inkább zenehallgatásra van a legtöbbet használva vagy lenne, és melyik a 3 közül az amelyik a legjobb erre:
1) Jabra SPORT Wireless+ (JB-062)
2) JBL Synchros Reflect BT
3) Denon AH W200Vagy ha ti nem ezt választanátok akkor melyik típust ajánljátok?
-
Ideg
aktív tag
Hali! Nem tudom, hogy olvassa-e még vki ezt a topicot, de hátha.
Egy Razer kraken USB-t tervezek vásárolni. Valakinek van tapasztalata vele kapcsolatban?
Gondolok itt a hangzásra és a mikrofonra elsősorban.
Esetleg Kraken tulajok, ha van pár szabad percetek dobjatok egy privit. Köszi!
-
Thomyyyyy
tag
Sziasztok!
Mono bluetooth headsetet szeretnék vásárolni.
Amit szeretnék:
- aksiállapot kijelzése
- jó lenne ha hangerőgombok lennének rajta
- jó hallás és hallhatóság
- hívásfogadás és híváselutasítást/befejezést segítő gombA pénz, amit szánnék rá az 15-20 000 Ft. Tudtok ajánlani valamit, ami ezeket tudja?
Ha ennyiből nem futná ki akkor is érdekel, majd meglátom mennyit is ér meg egy két funkció...Köszönöm a segítségeteket!
Tamás
-
leviske
veterán
Nos, miután most én is keresgélek, csak azt tudom jelezni, hogy melyiket érdemes elvileg elkerülni: Számomra döbbenetes, de a Sennheiser EZX60 kifejezetten nem ajánlott kategória a gyártó ellenére, mivel gyári hiba, hogy vagy nem szól elég hangosan a hangszóró, vagy nagyon korán megadja magát (és akkor meg egyáltalán nem szól
).
Nézelődni szvsz a Jabra és Plantronics környékén érdemes, mert hirtelen ránézésre ők tűnnek "nagyágyúnak" a piacon.
-
Doky1988
senior tag
Üdv!
Vezetéknélküli headsetet szeretnék vásárolni, milyet érdemes venni?
VOIPra kellene főként, Viber, Facebook beszélés stb.. Skype esetleg.
Havernak van egy Nokiája, de az pl nem kapcsolódik össze Viberrel vmiért.
GSMnél tökéletes.
Ötletek? -
Rickazoid
addikt
válasz
Kecskemétila #62 üzenetére
Hát nagyon nem valószínű. Talán én figyelem még egyedül, de én meg ötletgyűjtés céljából, semmi tapasztalatom ugyanis ebben a témában. Sajnos ide nem jutott egy szakember se, aki figyelné és válaszolna a kérdésekre, mint a "Milyen notebookot vegyek?" és hasonló, nagyságrendekkel nagyobb topikoknál.
Azt javaslom hozz létre egy új topikot, több esélyed lesz válaszra, mint itt. Nem épp szabályos, de járhatóbb út, mint halott témához adni egy újabb kérdést elveszni. -
Kecskemétila
csendes tag
Ez egy halott topik.Senki se irjon ide,mert ugysem jön válasz...
-
Kecskemétila
csendes tag
Sziasztok.Kérdésem a következö:
Jelenleg egy Nokia BH-604-es bluetoot sztereó fejhallgatót használok,immár 2 éve.
Az utóbbi 1 hónapban kezdenek elfáradni a müanyag részei.Törik,reped,stb.
A hang lejátszással nincs gond,de most jött el az ideje,hogy nézzek egy hasonló tudásu A2DP-s fejhallgatót
Ami legalább ennyire jó és árban sem egy havi fizetés.
Tudtok esetleg ajánlani pár fejhallgatót?
Milyen tipusokra nézzek rá?
Köszi mindenkinek a segitséget
Sziasztok. -
benki95
csendes tag
Hali!
Headset vasarlas elott allok.
Keret max 5-6 ezer forint lenne.
Lenyeg a jo basszus meg hogy jol kiszurje a kulso zajokat.
Mit ajanlanatok?
Elore is koszi! -
marec1122
senior tag
sziasztok!
nem tudom hol tehetném fel ezt a kérdésem ezért próbálkozom itt.
na mármost van egy zte blade-em. amikor bedugom a Nokia WH-520 headsetet torz a media hangja, de ha lenyomom a mikrofon gombját jó lesz. mp3 lejátszóval alapból tökéletes. ez mitől lehet és mi a megoldás? -
törölt tag
Sziasztok!
Kissé off kérdésem van (nemleges válasz esetén on lesz..), t-nél vett s3 headsetére meddig vonatkozik a garancia, és leginkább megtörésre érvényes-e?
-
|AP|
veterán
válasz
nyuszi123456 #48 üzenetére
Nem túl pörgős ez a topik, de engem is ugyanez érdekelne.
A Sony SBH 20 szimpatikus, de milyen a hangminősége?Vagy van esetleg másik, pörgősebb topik, ahol ezt fel lehetne tenni?
-
lordring
aktív tag
Ugyan nem kapcsolódik teljesen ide, de más topichoz még ennyire sem.
Van egy Sony Ericson fejhallgatóm, amit egy telefonhoz kaptam. Van rajta egy kis nyomógomb, amit akkor kell megnyomni, ha beszélnék. Ezt a fülest szeretném más eszközhöz használni, de ott az a gond, hogy alapból úgy szól, mint egy Sokol-rádió, ha viszont nyomom a gombot, akkor gyönyörűen. Csak mondjuk futás közben problémás folyamatosan nyomni.Nem lehet ezt vhogy kiiktatni?
-
attilav2
őstag
Melyik androidos
telefon kompatibilis a Nokia vezetékes headsetekkel? Pl AD54-HS45? Nekem ez utóbbi headset tetszik legjobban jó a hangminősége és
másik fül vagy fej hallgatót is lehet hozzá csatlakoztatni. Régebben már volt
AD54 em de az elveszett ezért ma vettem mégegyet de a kompatibilitása nem a legjobb, a G300 ammal szar a hangja ha a mikrofonos rész is csatlakoztatva van, és a mikrofon nem működik, ugyanezt
tatapasztaltam galaxy mini esetében is. SE Cedar nál azonban jól működött. Amúgy is akarok a G300 helyett valami jobbat, mondjuk egy négymagos dualsimes kínait. Tehát a headsethez keresek telefont.
Gombhoz a kabátot ha így jobban tetszik
Egyébként működött nekem Nokia headset androidos telefonnal, Vodafone 845(aka huawei u8120) és ZTE librával, AD54-HS45 és WH500 is ment velük. -
toth_janika
őstag
Sziasztok!
Mit gondoltok a Plantronics BackBeat 903+ headsetről? Vkinek valami tapasztalat?
-
nyuszi123456
aktív tag
milyen bluet fülest ajánlotok, ha nagyon fontos a hangminőség?
(ne zúgjon, ne recsegjen, a nem létező szél ne fújjon be)
CSAK SIMÁN, TISZTÁN A HANG(másodlagos szempont az üzemidő, de inkább csak huszadlagos.)
A tiszta, érthető beszédhang a füles feladata -
atti1848
senior tag
Sziasztok.
Szeretnék venni egy Samsung AAEP433 S20 headset-t. Ami fontos,hogy Budapesten legyen és személyes átvétel is lehetséges legyen. Hol tudok venni?
-
Hajas Mao
tag
Üdv!
Jack dugós headset kellene mobilhoz. Napi kb 3 óra beszélgetés és 1 óra zenehallgatáshoz. Jó lenne ha agybadugós lenne. Túl nagy összeget nem szánnék rá, max 3-4 ezrest. Mik az ajánlatok?
-
ImI87
őstag
Hello!
Tudnátok ajánlani Samsung Wave 2-höz olyan BT-os stereo headset-et, ami kibír 3-4 óra zenehallgatást, és vannak rajta vezérlőgombok a zenéhez? Utóbbi nagyon fontos lenne, ha pl futok, vagy bringázok, akkor se kelljen folyton elővenni a telefont.
Márka mindegy, de v.mi jóminőségűt szeretnék. -
Inarus
addikt
Vezetékes fejhallgatót keresek mikrofonnal LG Optimus7-hez, valami ilyesmi kialakításút: [link]. Alternatívák esetleg?
-
moonman
titán
vezetékes headset-et keresek elsősorban zenehallgatáshoz, de persze beszélgetéshez is. a zene miatt fontos, hogy jó hangminősége és hangereje(!) legyen, kell rá hangerő +/- és hívás/léptető gomb, valamint nagyon fontos, hogy nem ez az idióta agybadugós fajta, hanem a klasszikus beakasztós kéne.
kerestem már égre-földre mindenhol, de csak HTC-k, Nokiák és baromi drága Sennheiser-ek jöttek szembe. help nekem!
-
Prego
senior tag
Sziasztok!
Létezik mostanában valami hűde "must own" kategóriás bluetooth füles, vagy olyan egetverő különbség nincs közöttük (autóba kell Nokia 5800-hoz)?
Után gyártott szivargyújtós töltőt érdemes venni, vagy tönkrevágja az akksit?
És az lenne még a kérdésem hogy a Nokia LD-3W GPS modul jobb e mint a gyári telefonba lévő (ami enyhén szólva is hagy kivánni valót maga után)? -
Lajkó
őstag
Sziasztok!
Erről az Arctic P311 Bluetooth headset valakinek nincsen pontos infója a hangerőt illetőleg?
Találtam róla egy ph tesztet, de sajna nem írnak konkrétumot... -
Rickazoid
addikt
Üdv!
Vennék magamnak egy olcsóbb (max 5.000 Ft) Bluetooth headsetet, de nem tudom milyet.
Ami feltétel, hogy legyen hallójáratos a fülhallgató része, legyen megfelelő a hangminősége (a mikrofoné is), illetve fülpánt nélkül is álljon meg az ember fülében rendesen.
Na, ilyet nem nagyon találtam, a webshopok többségében például nem is írják a fülpárnák típusát, a fényképekről meg nem derül ki, így tanácsot kérnék. Illetve lehetőleg könnyen beszerezhető példány érdekelne. -
Onizuka
tag
Jónak tűnik!
-
mumk1
addikt
Azt én is inkább zenéhez használom. Autóba egy Supertooth Voice-t használok. Ez automatikusan csatlakozik ahogy beülök. Szerelést nem igényel, jó az aksija, egy hetet simán elmegy, miniUSB-ről szivargyújtóról töltöm. Hang utasításokkal vezérelhető, az első csatlakozáskor letölti a telefon contactokat, így a hívott fél nevét is bemondja. Hangminősége szerintem ebben a kategóriában, ezért az árért kifogástalan. Ja, és androiddal is működik.
-
Onizuka
tag
Magyarán azt mondod, hogy a headset automatikusan csatlakozik minden esetben, ha beszállok a kocsiba, csupán, ha nem nyomom meg rajta a gombot, akkor ez a folyamat lassabban megy végbe?
Mumk1 tippjét is köszönöm! valami hasonló üzemidejű készülék jó lenne, de nem stereo (ez is tök jó lenne, csak teljesen más célra) hanem egyszerű mono füles kell, amit gyorsan be tudok rakni a fülembe vezetés közben.
Szóval ha gondoljátok és tudtok, ajánljatok nekem olyan fülest, amelynek nagy a készenléti ideje, magától is megtalálja a telót, ha beszállok a kocsiba - nem kell külön nyomogat - készülékként pedig most egy első gen. Galaxy S-hez kell csatlakoznia, és a jövőben is valamilyen android mobilom lesz.
Köszönöm!
-
mrlujoak
veterán
Igen, vannak ilyenek, de azok beépített BT kihangosítók. Ráadod a gyújtást, és bekapcsol. Ha talál csatlakoztatható készüléket, akkor kapcsolódik...
Egyébként a BT headset-ek jórésze automatikusan tud csatlakozni, ha szakad a vonal - ergo a headsetet bekapcsolva a kocsiban hagyod - majd amikor visszaérsz csatlakozik a telefonodhoz.
Az átlagos BT headsetek ha elveszítik a jelet, akkor többnyire egy rövid híváskezelő gombnyomással újra csatlakoznak a telefonhoz.
Ez viszont mind a telefon és a headset függvénye, de megoldható.
-
mumk1
addikt
Én a Sennheiser MM200 mellett döntöttem. Méretes ugyan az aksija, de 300 óra készenlétet és 11 óra beszélgetést ad cserébe egy töltéssel. Egyet nem értek csak, hogy mi a bánatért nem tudnak szabványos microUSB aljzatot rátenni..
-
Onizuka
tag
Igazából az lenne nekem a célszerű, ha ott lehetne napokig hagyni a kocsiban töltés nélkül (különben magamat ismerve az egész borulna) magyarán bírná akksival oly módon, hogy standby módból a telefont érzékelve éledne csak fel. - nem kéne ki- bekapcsolni, mert úgy is mind2-t elfelejtem.
Létezik ilyen (nálam) intelligensebb megoldás?
-
YAS-dude
őstag
1. Beülök a kocsiba, zsebemben a teló. Megyek, elkezd csörögni a zsebemben. Rájövök, hogy be kéne rakni a fülest: kiszedem a kis kezem ügyébe eső rekeszből, bedugom a fülembe, és egy gombnyomással felveszem.
Ahogy bekapcsolod a fülest, ha össze van párosítva a telóval, akkor automatikusan csatlakozik és átveszi a hangot a telótól (beszélgetés vagy kicsörgés közben is), de ez egy kis idő, szóval nem egyből, hanem pár másodperc amíg összecsatlakozik a telóval.
2. A füles ugyan még hatótávon belül van, de a telefont is simán hallom csörögni ismét (nem csak a fülseben búg), csakúgy, mint a kocsiban is, csak ekkor a készüléket magát veszem fel, a fülessel nem törődöm.
Megy így?Ha össze vannak kapcsolódva (lásd első pont), akkor alapból a headset aktív, oda megy/onnan jön a hang. De telón egy gombnyomással visszaveheted a hangot a készülékre.
-
Onizuka
tag
Kedves fórumozók!
Alapvető talányaim vannak a headsetek működésével kapcsolatban, így most nem azt szeretném kérdezni, hogy mit vegyek - mert majd olvasok tesztet, és kész -, hanem, hogy egyáltalán megfelel-e a működésük számomra.
Alábbi elképzelt esethez képest van különbség?
Úgy gondolom, egy ilyen dolog csak akkor hasznos a gyakorlatban, ha magától teszi a dolgát, nem kell nekem semmit nyomogatni.
Feltételezett, optimális működés:
Szinkronizálom a telóval menüből. Innentől, ha be van kapcsolva a telefonon a blútossz, automatikusan megtalálják egymást, ha a közelben vannak, és mind a telefonon, mind a fülesen felvehető a hívás. Magyarán semelyiken nem kell megnyomnom semmit, hogy kapcsolódjanak a későbbiekben, elég egyszer beállítani, utána minden áutomátishe.
Használat:
1. Beülök a kocsiba, zsebemben a teló. Megyek, elkezd csörögni a zsebemben. Rájövök, hogy be kéne rakni a fülest: kiszedem a kis kezem ügyébe eső rekeszből, bedugom a fülembe, és egy gombnyomással felveszem.
2. A füles ugyan még hatótávon belül van, de a telefont is simán hallom csörögni ismét (nem csak a fülseben búg), csakúgy, mint a kocsiban is, csak ekkor a készüléket magát veszem fel, a fülessel nem törődöm.
Megy így?
Ha nem, akkor xar. Vesszen az összes!
-
Heló!
Akku üzemidő szempontjából a BT-s füles, vagy a vezetékes a kedvezőbb?
Középmagas hangerőn szoktam zenét hallgatni, kb. napi 3-4 órát.
A fülesem 32Ohm-os, és 108dB az érzékenysége.
Gondolom, a BT-t 90%-ban elfelejteném kikapcsolni zenehallgatás után, szóval folyamatosan be lenne kapcsolva...
Nokia N8-ast tervezek venni, ahhoz keresek valamit.
BT füles esetén úgyis csinálok csatit a mostani fülesem csatlakoztatásához a gyári helyére (ha nem szétszedhető), szóval a fenti adatok érvényesek maradnak, mert mindenképpen a mostani fülest akarom használni.Köszi!
-
thealkimist
csendes tag
Sziasztok!
Tudnátok ajánlani olyan headsetet, ami működik Sony-Ericsson telefonnal (Xperia X8, 3,5mm-es jack csatlakozós), és a mikrofon résznél széthúzható róla a füles rész (szintén 3,5mm-es jack)?
Mert amit gyárilag adnak a készülékhez, azon nem látom, h. szét lehetne húzni (és nem is szeretném használni, viszont én szeretném egy korábbi headset felső füles részét használni ehhez a készülékhez is.
Kellene valami headset "alsó rész", ami ilyen.
http://image1.dhgate.com/upload/200910/27/402880840bf5b3c8010bffc5258950c8/productimg1255094055192.jpg
Csak nem az old-school SE csatlakozós, hanem kis-jack.Nem vágom a típusokat, és nemtom, hol túrjam át a headseteket, h találjak...
Kösz a segítséget!
-
Sziasztok!
Alcatel OT-800 / T-Mobile Vairy Text tekefonhoz keresek olyan miniUSB-s headsetet, ami szétszedhető, és tetszőleges 3,5mm-es jack dugós füles használható vele.
Keresgéltem, de eddig semmi.Szerintetek, hol keressek tovább? Létezik, valami tuti bolt?
Köszi!
-
Coyote01
tag
Sziasztok! Szeretnék egy bt headset-et a telómhoz, és arra gondoltam h amcsiból rendelem meg. Már csak az a kérdés, hogy annak vajon lehet-e baja az itthoni hálózati áramtól...? Szóval bírhatja azt vajon? Mert ugyan a hálózati töltöje tuti amcsi csatlakozós, de ha kell, akkor van hozzá átalakító (pár száz Ft), illetve ha az nem is, akkor van egy rakat olyan itthoni csatlakozós töltőm, amivel az is megy(microUSB). Szóval szerintetek lehet tőle valami baja, illetve tudhatja az a 230V-ot és az 50Hz-et is? Vagy arra gondoltam, hogy ha esetleg a gépen keresztül töltöm... Egyébként egy Motorola HX1-ről lenne szó.
-
Badb0y
addikt
Hozzáértő emberkéktől kérdezném. Valaki képben van spy headsetekkel kapcsolatban? Kb. 3-4 féle van, de melyiket érdemes megvenni? Melyik az, amelyik egyáltalán nem látszik, és valaki próbálta is
-
BLiNk3r
senior tag
Nézegettem Platronics headseteket, ebből van több típus is, ami multipointos.
Itt lehet őket megtekinteni.
Van róluk valami konkrét tapasztalat? -
GEPESZ66
veterán
Nokia 2700-telefont használtam Nokia BH-600, ill.most pedig a BH-606 headset-el.Többször panaszkodnak, hogy a beszédem torzít, nem értik, hogy mit mondok.Pedig próbálok halkan beszélni.A BH-606 teljesen új.Azért kértem újat, mert azt gondoltam, hogy a másik rossz.Találkoztatok-e ezzel a problémával?Mi lehet az oka?
-
BLiNk3r
senior tag
Bluetooth headset érdekelne, lényeg, hogy multipointos legyen (2 készülék kezelése elég is) - na meg kényelmes (bár ez utóbbi úgyis elég szubjektív). Egy HTC-vel és egy Nokiával kellene, hogy jóban legyen.
Tehát a kérdés: milyen multipointos BT headsetet ajánlanátok?
-
ABE
őstag
válasz
#16820480 #16 üzenetére
Én Nokia BH-103 fülessel használom a telefont, van kábele, és mégsem tudok vele rádiózni.
-
törölt tag
válasz
Taknyoshal #17 üzenetére
igen, ez így van, de szeritem létezik ilyen füles. mondjuk akkor telefon nélkül is lehetne vele rádiót hallgatni
-
ABE
őstag
válasz
nyuszi123456 #14 üzenetére
Nokia N78 esetén nem működik BlueTooth headsettel, mert kéri a fülhallgatót. Az egyébként érdekes dolog, ha mondjuk simán rákötöm line-in kábellel a HiFi-t, akkor is befogja a rádiókat. Lehet, hogy ez más modelleknél nem teljesen így van, nem is teljesen értem a hátterét a dolognak (a füles kábele az antenna, vagy BT adás mellett nem tud rádiót fogni?), de számíts rá, hogy vezetéknélküli fülessel jó eséllyel nem lesz hajlandó működni a rádió.
-
nyuszi123456
aktív tag
Sziasztok, lenne egy kérdésem a bluetooth fülesekkel kapcsolatban.
Symbianos Nokiamhoz vennék egy A2DP bt fülest, és felmerült a rádió kérdése. Sima "madzagos" fülhallgatóval működik, de vajon működne bt-vel is?
Van tapasztalatotok róla?
-
CHIPman
nagyúr
válasz
DarknessHope #12 üzenetére
Ez nem SE. Köszi a segítséget. Rájöttem, hogy annyiért nem lehet normálisat kapni. A SE IS800(vagy valami hasonló a neve) szimpatikus, de a fastport miatt az őrületbe kergetne.
-
DarknessHope
senior tag
8 körül sztereo bluetooth headset.. hát szerintem ez eléggé az olcsó kategória... tehát nem várhatsz tőle sokat... én is néztem BT-t de nekem az a bajom vele hogy így még külön a füles is lemerülhet... azt is tölteni... szóval ezért nem.
szerintem 8ért nem kapsz túl jót.. csak úgy rákerestem és pl ez a noname is 10.000
[link]
nem én vagyok az eladó csak találomra kerestem -
CHIPman
nagyúr
Üdv.
Sztereó BT headsetet szeretnék, ami sokáig bírja és agybadugós. Én SE-ra gondoltam, de lehet más is, ami minőségi. Ja, és nem feltétlenül muszáj a legdrágábbnak lenni, olyan 8k max-ra gondoltam.
Amúgy ezeknek micro-USB töltőjük van? -
DarknessHope
senior tag
egy olyan kérdésem is lenne hogy használ valaki HTC RC-E100 as headsetet mda vario II höz v tytn-höz mert ahol érdeklődtem azt mondták nincs a kompatibilitási listában.. pedig jó lenne tudni hogy érdemes e megvennem... fontos lenne hogy atávirányító kezelje az audió managgert meg a media playert v esetleg más külső zenelejátszó alkalmazást
-
DarknessHope
senior tag
Jah.. ok.. csak az előző hozzászóló tavaly novemberi.. ezért gondoltam hogy nekem szól... na mindegy... esetleg valaki tud olyan fórumot amin feltehetném ezt a kérdést? lehet nem jó helyen próbálkozok.. egyébként van olyan oldal ahol fülhallgatókat tesztelnek? mert google nem nagyon dobott ki...
-
meroly
veterán
válasz
DarknessHope #6 üzenetére
Nem, azért is nem válaszoltam neked, hanem új hsz-t írtam, mert nem neked szólt, hanem általánosságban.
-
meroly
veterán
BT-ra van egy forgalmasabb topik is.
-
DarknessHope
senior tag
üdv mindenkinek
fülhalhatókkal kapcsolatban szeretnék néhány kérdést feltenni.. és segítséget kérni a választásban..
remélem belefér ez ebbe a fórumtémába: a cuccok amin zenét hallgatok képes fórumba szerintem kevésbé fért volna bele..
nos konkrétan a Az MDA Vario II- pda-hoz szeretnék egy jó fülest elsősorban zenehallgatásra.. beszélgetés kevésbé fontos
és a következő dilemmába vagyok.. a meglévő sima szétszedhető HTC headsetem fülhallgató része szétment. Egy sajnálatos balesetben az egyik fülhallgató hangszórója kiszakadt így egy sima fülhallgató v
a HTC Kaiserhez való távirányítós headset közt vacilálok.
leginkább az lenne a kérdésem hogy mennyire jó minőségű ez a htc verzió.. ja bocs erre gondolok:[link]
fülhallgatók közül a sonykat néztem:
Sony MDR-E 829 V (antracit) 3900ft
Sony MDR-EX35LPB (Fekete) 4400ft
Sony MDR-KE30LWB 4500ftno itt meg alapvetően azon problémába ütköztem hogy a tulajdonságokat olvasva rájöttem hogy nem is értem miről van szó pl mi jelentősége van ezeknek hogy #Érzékenység (dB/mW): 104,0
# Mágnes : Neodímium (300 kJ/m3)
# Impedancia (Ohm): 16,0
v hogy
16 mm-es a membránátmérő
v 9 mm es meghajtóegységmilyen az a kábelhosszúság-szabályozó?
az adatokat a következő oldalról néztem.. révén ezen üzletben is tervezem megvásárolni a kiválasztottat 1-2 héten belül
[link]bocs a túl sok kérdésér,t aki esetleg tud, ilyen témájú oldal linket is szívesen fogadok
-
d.beni
aktív tag
Ma vettem egy Nokia BH-604-es fülest és nem bántam eddig meg
Hangminőség nagyon ott van és a mély hangok nagyon erősek ami nekem bejön
Telefonálni még nem próbáltam vele de holnap fogok és majd írok hogy milyen
Ha valaki esetleg gondolkodna ilyen megvásárlásában nyugodtan kérdezzen. -
d.beni
aktív tag
Nekem rögtön lenne egy olyan kérdésem hogy valakinek van e már tapasztalata a Nokia BH-905-ös blutetooth headsetről.Most szeretnék beruházni egy komolyabb fülesre és ebben és a BH-604-esben gondolkozom.Zenehallgatás a fő szempont és nem tudom hogy jobb e hangminőségre az új BH-905.Illetve hogy érdemes e több pénzt kiadni rá.
-
d.beni
aktív tag
Ezt a témát azért nyitottam hogy, ha headset/bluetooth headset vásárlás elött álltók és tanácstalanok vagytok benne ide tudjatok írni kérdéseket és tudjatok esetleges tulajdonosoktól kérdezni.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Tőzsde és gazdaság
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Napelem
- Kingdom Come: Deliverance I-II.
- Milyen házat vegyek?
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Beperelték az Apple-t a karbonsemlegesnek mondott okosórák miatt
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro - 128 GB, ezüst + bőrtok - kártyafüggetlen
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Samsung S23 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállásal
- Apple iPhone 13 Pro Max 256GB / Normál állapotban / 12 hónap jótállással
- Xiaomi Redmi Note 8 Pro 128GB / Szép állapotban / 12 hónap jótállással
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest